Ben yaptım ya sen ??

Çok düştüm denizede düştüm motordanda düştüm :)
Hiç yeni aldığın ayakkabının altı çıktı mı ???

yok abı o olmadı ama aldıgım denız yatakları cok patlak cıktı ya senınkıler

Patlak çıkzdı da şişirdikten 3 dakka sonra patlıyorlardılar :)
Hiç sürat teknesi kullandın mı???

yok jetsıkı oldu ama o olmadı bange jumpıng yaptın mı

acaba bırı gorcek mı hadı bakalım hayırlısı....!

Yok benden başka kimse görmedi :)
Deniz bisikletinde gace rakı sofrası kurdun mu?

saol kardesım sende olmasan gorenımız yok desem sen hıc nesscafeye benzer turk kahvesı yaptınmı

Kuru Kahveci Mehmet Efendi kahvesi yaptım :)
Kokteyl hazırladınmı ?

oolmamı benım kafadansın o zaman hangı kokteylerı bılırsın bendede var o merak whıte rusıan yaptınmı

yok yapmadım
bannlanmııım sayın admınım kokteyl ısmı bole mmecburen yazıom sex onthe beach???

Hazırlayıp şişeye doldururdum sabaha kadar şişeyle takılırdım :)
Form Russia With Love ?

oy var sende baya bunlara merak ben gecen sene gece clubunde (antalya dedemanın altında denızım ustunde ustu acık ısmı CEYLAcalısırken barmen adasımdı barmene yardım edıodum cok kıyak abıydı herseyın olcusuyle vermıctı kaybbettım sımdı votka enerjı takılıom

Bende rakı su takılıyorum :)
Mp3 çalarım olmadan adım atmam ya sen ?

bende de mp4 vardı arka cepteydı otobuste farkında olmadan ustune oturdumn ekran pert oldu garantıye gondercem nescafe sıgara olmadan uyuyamam ya sen yukses sesten derken BASS... hastalıgı varsa sana guzel tavsıyeler bulunabılırım ya sen

hmm bı bakak ben tachno hayranıyım koparcak benı hayattan ucurcak ayaklarımı yerden kesıcek abı tmm ındı bı bakıom ok

varmı baska favorıleın ındırım barı hos bunlar ok aldı bu muzıkler fena deıl ama dostum pakıto bıraz toz tuttu bea

Geri