Ya arkadaşlar neler yazıyorsunuz neleri tartışıyorsunuz allah aşkına. Kılıçdaroğlu halkı anarşye-isyana "ayaklanmaya" çağırmıyor. Anlatmak istediğini nasıl anladığınıza bağlı bu. Kılıçdar oğlunun ziyaretinden sonra bir güruh bir ayaklanma olay olur da anlarım şu yazdıklarınızı. Adam sandık başında ayaklanma sandık başında isyanı kastediyor olamaz mı ? Diğer bi konu da GHOST031 isimli kardeşim neden ısrarla senin yayınladığın site doğru diğer bakılan siteler doğru değil. Neden 2 milyon dolar olunca sorun yok 2 milyar dolar olunca sıkıntı çıkıyor. Yolsuzluk ve yanlışlar ortada değilmi. Neden bukadar anlamsız anektodlarda takılıyorsunuz. İyi yönetildiğinize inanıyorsunuz birileri çıkıp ben yada bizler iyi yönetilmiyoruz diyince rahtasız mı oluyorsunuz ? Özü bu mu tartışmanızın ? Yoksa cidden 2milyon 2milyar mı tartışmanız. Benim için önemi şu T.C başbakanının T.C yurttaşının kişibaşına düşen gelirin kat be kat üstünde zengin olması. Bundan kastım yurttaşın hayallerini zorlayacak bir servete sahip olması. bu 2olur-3olur-5olur buna takılmam ki. Nekadar fazla olursa okadar uyus olurum. Çünkü beni anlayabilme kapasitesi yada dağarcığı zayıflar. Kılıçtaroğlunun kardeşinden bana ne. Aktif siyasetçi değil birşey değil. He kendi abisi çanak tutmuşsa yaptıklarına eyvallah haklısınız sorguluyorsanız. Ama buna kanıt yada gösterecek belgeniz yoksa elinizde, durun orda ozaman. Sizin ortaya koyduğunuz aslında önemli. Ben ortaya koyduğunuz birşey göremiyorum. Link ve rakamlardan başka....
Al Sana Belge kardeş... Aç oku desteksiz atmıyoruz villa haberi gibi..
http://www.haber7.com/haber/20090216/Kardes-Kilicdaroglunun-dosyasi-acildi.php