Ben sizi AKP'ye isyana çağırıyorum

Ya arkadaşlar neler yazıyorsunuz neleri tartışıyorsunuz allah aşkına. Kılıçdaroğlu halkı anarşye-isyana "ayaklanmaya" çağırmıyor. Anlatmak istediğini nasıl anladığınıza bağlı bu. Kılıçdar oğlunun ziyaretinden sonra bir güruh bir ayaklanma olay olur da anlarım şu yazdıklarınızı. Adam sandık başında ayaklanma sandık başında isyanı kastediyor olamaz mı ? Diğer bi konu da GHOST031 isimli kardeşim neden ısrarla senin yayınladığın site doğru diğer bakılan siteler doğru değil. Neden 2 milyon dolar olunca sorun yok 2 milyar dolar olunca sıkıntı çıkıyor. Yolsuzluk ve yanlışlar ortada değilmi. Neden bukadar anlamsız anektodlarda takılıyorsunuz. İyi yönetildiğinize inanıyorsunuz birileri çıkıp ben yada bizler iyi yönetilmiyoruz diyince rahtasız mı oluyorsunuz ? Özü bu mu tartışmanızın ? Yoksa cidden 2milyon 2milyar mı tartışmanız. Benim için önemi şu T.C başbakanının T.C yurttaşının kişibaşına düşen gelirin kat be kat üstünde zengin olması. Bundan kastım yurttaşın hayallerini zorlayacak bir servete sahip olması. bu 2olur-3olur-5olur buna takılmam ki. Nekadar fazla olursa okadar uyus olurum. Çünkü beni anlayabilme kapasitesi yada dağarcığı zayıflar. Kılıçtaroğlunun kardeşinden bana ne. Aktif siyasetçi değil birşey değil. He kendi abisi çanak tutmuşsa yaptıklarına eyvallah haklısınız sorguluyorsanız. Ama buna kanıt yada gösterecek belgeniz yoksa elinizde, durun orda ozaman. Sizin ortaya koyduğunuz aslında önemli. Ben ortaya koyduğunuz birşey göremiyorum. Link ve rakamlardan başka....

Al Sana Belge kardeş... Aç oku desteksiz atmıyoruz villa haberi gibi..

http://www.haber7.com/haber/20090216/Kardes-Kilicdaroglunun-dosyasi-acildi.php

Albayrak kardeşim biraz yukarıda link verdik. Zahmet edip bir tıkla ve gerçeği öğren. 2 milyar tamamen uydurma. Hemde tam 1000 katı uydurma. el insaf.

10 senede 355 kat servet artışından söz ediyoruz.
Bakar mısın 2 milyon dolara sen inanmamışsın ki..

2 milyon dediğin diğer siyasilerin gömlek cebinden çıkar.. Çok mu büyük bir para anlayamadım. Yıllarca ticaret yapmış , yıllarca İ.B.Belediye başkanlığı yapmış ve son 7 yıldır başbakanlık yapan birisinin 2 milyonu varsa bunun neresini yadırgadın anlaşılır gibi değil.

İşte bu hikayeye de kimse inanmıyor. 2.5 milyon dolara gemi bilmem ne kadara villa alabiliyor. Ayrıca haksız kazançtan açılan dava iktidar olduğu için düşmüş. Çok enteresan değil mi?

2 milyon doları varsa wallahi fakirdir zekat bile verilebilir. yani zekat versek Allah kabul etcek servetinin 2 milyon tl olması imkansız RTE bile bu yalanı söylemez 50 60 der ama 2 milyonu basit bi giyim mağazası sahibinin bile mal varlığı 2 milyonu geçer

Ya havleeee

Al Sana Belge kardeş... Aç oku desteksiz atmıyoruz villa haberi gibi..

http://www.haber7.com/haber/20090216/Kardes-Kilicdaroglunun-dosyasi-acildi.php

arkadaşım bunlar ucuz - küçük hesaplar senin peşinde koştukların. Ben Kılıçtar oğlu AK-PAK demiyorum ki. Yada kardeşi beni ilgilendirmiyor ki. Sen anlamamışsın ki hala sallıyorsun. Bana link kopyalama zahmetine girme teşekkür ederim. Burda konu ettiğiniz şey 2milyon mu ? 2milyar mı ? Bu saçma diyorum sana ve sinin gibi düşünenlere. Sen her okuduğuna inanıyorsun sanırım. Hemen link kopyalıyorsun. Başbakanın mali danışmanımısın gelmiş karşımıza 2milyondur 2milyar değildir diye kendini paralıyorsun. Ne gerek var diyorum bende. Çalıyor mu ? Bence EVET. Yolsuzluk yapıyor yada yaptırıyor mu (göz yumuyormu) EVET bana bu yeter. PARASINIDA ALSIN GİTSİN. Nasılsa fani şeyler bunlar :D

Sanki tayibin parasını oturupta saymışsın gibi emin konuşuyorsun. Sakın bana sen saydınmı deme ben o adamdan herşeyi beklerim.

Cevabın süper kardeşim.... Kahkahalarla gülüyorum.. sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün....

nedir chp yandaşlarının çabası muhalefet olmak güzelde artık böyle çamurlar kirletemez bıktı bu millet herkezin ne renk olduğunuda biliyor

arkadaşım bunlar ucuz - küçük hesaplar senin peşinde koştukların. Ben Kılıçtar oğlu AK-PAK demiyorum ki. Yada kardeşi beni ilgilendirmiyor ki. Sen anlamamışsın ki hala sallıyorsun. Bana link kopyalama zahmetine girme teşekkür ederim. Burda konu ettiğiniz şey 2milyon mu ? 2milyar mı ? Bu saçma diyorum sana ve sinin gibi düşünenlere. Sen her okuduğuna inanıyorsun sanırım. Hemen link kopyalıyorsun. Başbakanın mali danışmanımısın gelmiş karşımıza 2milyondur 2milyar değildir diye kendini paralıyorsun. Ne gerek var diyorum bende. Çalıyor mu ? Bence EVET. Yolsuzluk yapıyor yada yaptırıyor mu (göz yumuyormu) EVET bana bu yeter. PARASINIDA ALSIN GİTSİN. Nasılsa fani şeyler bunlar :D

Bir dakka... Bu konu başlığını ben açmadım. Bu iftiraları ben sıralamadım. Ben sadece dilimin döndüğünce kılıçdaroğlunun her zaman olduğu gibi desteksiz attığını göstermek açısından kapyala yapıştır yapıyorum. Hayır bana hiç zahmette olmuyor seve seve yapıyorum bu işi ve kimseninde mali danışmanı değilim. Ama 2 MİLYON ile 2 MİLYAR arasındaki farkı anlatmaya çalışıyorum. Ben ticaretle uğraşıyorum ve birkaç yıl içerisinde 2 milyon'um olabilir. Fakat 2 Milyar desen O çok zor. Ülkenin şahsi serveti ençok olan adamı Hüsnü Özyeğin bile 2.3 milyar serveti var ve benim öyle bir servete çalışarak ulaşmam söz konusu bile olamaz.

Haaa gelelim senin iddiana.. Boş beleş iftiralarla insanları karalamamalısın. Elinde Belge varsa yayınla burada hep beraber adamın yüzüne tükürelim. Nihayetinde babamın oğlu değil. Ama elinde bir belge yoksa Çalıyormu..? EVET Göz yumuyor mu.? EVET gibi laflar bence çok yakışıksız.

Bak hesap ne kadar basit bugün benim 50.000 liram var. Ve çokta güzel bir işim var. Her yıl bu servetimi ikiye katlayabilirim.

50.000 x 2 = 100.000 (1. yıl )
100.000 x 2 = 200.000 (2. yıl )
200.000 x 2 = 400.000 ( 3. yıl )
400.000 x 2 = 800.000 ( 4.yıl )
800.000 x 2 = 1.600.000 ( 5.yıl )
1.600.000 x 2 = 3.200.000 ( 6.yıl )
3.200.000 x 2 = 6.400.000 ( 7.yıl )
6.400.000 x 2 = 12.800.000 (8.yıl )
12.800.000 x 2 = 25.600.000 ( 9.yıl )
25.600.000 x 2 = 51.200.000 ( 10.yıl )

hesap ortada.
eğer 50.000 çok büyük dersen 10.000 ile aynı hesabı yaparsan 10.240.000 yapar.
Yine çok dersen 2.000 ile başlasan yinede 2.048.000 lira yapar.

çok değil kasımpaşa top koştururken ist bel. ne iş için cv veren bir kişi
aradan geçen 25-30 yıl içinde villalar gemicikler kuyumcu dükkanları
tabi bunlar gizleyemedikleri
birde belge istiyorlar

Cevabın süper kardeşim.... Kahkahalarla gülüyorum.. sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün....

Öylemi kardeşim...Ama ben ciddiyim. O site yalan bu site yalan ama benim sölediğim site doğru falan diosun yani çok emin konuşuosun. Sanki parasını saymışsın gibi neredeyse 2milyon diye kitap üstüne yemin ediceksin.

Sen benim yorumuma gülmüşsün yada gülmemişsin hiç önemi yok. Asıl sen şimdi tayibin servetine 2milyon diosun ya bu sözlerini avukatı olduğun tayip bile duysa gülmekten ölür. Hatta seni yanına kadrolu şaklaban olarak bile alabilir.

Öylemi kardeşim...Ama ben ciddiyim. O site yalan bu site yalan ama benim sölediğim site doğru falan diosun yani çok emin konuşuosun. Sanki parasını saymışsın gibi neredeyse 2milyon diye kitap üstüne yemin ediceksin.

Sen benim yorumuma gülmüşsün yada gülmemişsin hiç önemi yok. Asıl sen şimdi tayibin servetine 2milyon diosun ya bu sözlerini avukatı olduğun tayip bile duysa gülmekten ölür. Hatta seni yanına kadrolu şaklaban olarak bile alabilir.

şaklaban sözünü iade ediyorum. Gelelim yemin kısmına. Ben ne Tayyip Erdoğanın avukatıyım ne de muhasebecisi. Sadece mal varlığı konusunda 2 milyar dolar iddiaları var ve kaynak olarakta wikipedi denmiş. Ama wikipedinin linki yerine başka yanlış haberler üreten bir sitenin linki verilmiş. Ben işi özünden araştırıp wikipediden o listeyi buldum. Ve hiçte bahsedildiği gibi 2 milyar olmadığını sadece 2 milyon dolar olduğunu yazdım. 2 milyon az mı dersen hayır kesinlikle az değil ama iddia edilen rakam olan 2 milyarın tam 1000 de biri. benim bu konudaki ısrarım Bu iddianın yalan olduğunu ortaya çıkarmak. Yoksa Tayyip Erdoğanın servetini ne bilirim nede merak ederim.

şaklaban sözünü iade ediyorum. Gelelim yemin kısmına. Ben ne Tayyip Erdoğanın avukatıyım ne de muhasebecisi. Sadece mal varlığı konusunda 2 milyar dolar iddiaları var ve kaynak olarakta wikipedi denmiş. Ama wikipedinin linki yerine başka yanlış haberler üreten bir sitenin linki verilmiş. Ben işi özünden araştırıp wikipediden o listeyi buldum. Ve hiçte bahsedildiği gibi 2 milyar olmadığını sadece 2 milyon dolar olduğunu yazdım. 2 milyon az mı dersen hayır kesinlikle az değil ama iddia edilen rakam olan 2 milyarın tam 1000 de biri. benim bu konudaki ısrarım Bu iddianın yalan olduğunu ortaya çıkarmak. Yoksa Tayyip Erdoğanın servetini ne bilirim nede merak ederim.

wikinin güvenilirliği tartışılır.

wikinin güvenilirliği tartışılır.

Kardeş Ben wikipedi güvenilir bir kaynak demiyorum ki. O site kaynak gösterilerek yapılan haber yalan diyorum. Ve tekrar ediyorum. tayyip erdoğanın mal varlığı konusunda bir iddiam yok aynı şekilde Deniz Baykal ve Devlet Bahçelinin mal varlığı konusunda bir iddiam yok. Sadece Başbakana atfedilen 2 milyar bana biraz abartılı geldiği için araştırdım. Ama Güvenilmeyen Wikipedi'den bile 1000 kat daha fazla bir abartı ortaya çıktı.

Ne kadar güzel bir örnek. Bizimkiler hemen BBC'ye müracaat etsin Ve Tayyip erdoğanın mal varlığının 2 milyon olarak gösterildiği listenin yanlış olduğunu gerçekte 2 milyar olması gerektiğini söylettirsinler.

Ahhh Ah.. Eğer Wikipedide Tayyip Erdoğanın serveti 2 milyar yazsaydı ve ben deseydim ki yahu Wikipedinin editörü uydurmuş... Neler yazarlardı neler.

Kardeş Ben wikipedi güvenilir bir kaynak demiyorum ki. O site kaynak gösterilerek yapılan haber yalan diyorum. Ve tekrar ediyorum. tayyip erdoğanın mal varlığı konusunda bir iddiam yok aynı şekilde Deniz Baykal ve Devlet Bahçelinin mal varlığı konusunda bir iddiam yok. Sadece Başbakana atfedilen 2 milyar bana biraz abartılı geldiği için araştırdım. Ama Güvenilmeyen Wikipedi'den bile 1000 kat daha fazla bir abartı ortaya çıktı.

Neyse bu konu uzar gider. Zaten zamanı gelince herkezin ne malı olduğu çıkar ortaya. Ama şu tabloya kafam takıldı;

Bak hesap ne kadar basit bugün benim 50.000 liram var. Ve çokta güzel bir işim var. Her yıl bu servetimi ikiye katlayabilirim.

50.000 x 2 = 100.000 (1. yıl )
100.000 x 2 = 200.000 (2. yıl )
200.000 x 2 = 400.000 ( 3. yıl )
400.000 x 2 = 800.000 ( 4.yıl )
800.000 x 2 = 1.600.000 ( 5.yıl )
1.600.000 x 2 = 3.200.000 ( 6.yıl )
3.200.000 x 2 = 6.400.000 ( 7.yıl )
6.400.000 x 2 = 12.800.000 (8.yıl )
12.800.000 x 2 = 25.600.000 ( 9.yıl )
25.600.000 x 2 = 51.200.000 ( 10.yıl )

hesap ortada.
eğer 50.000 çok büyük dersen 10.000 ile aynı hesabı yaparsan 10.240.000 yapar.
Yine çok dersen 2.000 ile başlasan yinede 2.048.000 lira yapar.

Nasıl yani 50bin lirayı 10 senede 51.2milyon liramı yapıcaksın? Öleyse hemen 50bin lira verim sana. Karşılığında 5 yıl sonasına 1milyonluk senet alırım ama. 5 yılda 1.6milyon yaparım demişsin. 600bin sana kalır. Ne dersin? Güzel anlaşma.

Yok canım şaka yapıyorum bende 50bin ne gezer. Benim merak ettiğim bu parayı nasıl yapıcaksın?

Neyse bu konu uzar gider. Zaten zamanı gelince herkezin ne malı olduğu çıkar ortaya. Ama şu tabloya kafam takıldı;

Nasıl yani 50bin lirayı 10 senede 51.2milyon liramı yapıcaksın? Öleyse hemen 50bin lira verim sana. Karşılığında 5 yıl sonasına 1milyonluk senet alırım ama. 5 yılda 1.6milyon yaparım demişsin. 600bin sana kalır. Ne dersin? Güzel anlaşma.

Yok canım şaka yapıyorum bende 50bin ne gezer. Benim merak ettiğim bu parayı nasıl yapıcaksın?

Valla kardeş bende yazdım ama... kendim de inanmadım... Tefecilik falan yapmak lazım herhalde.

Geri