Ben sizi AKP'ye isyana çağırıyorum

bizm köyün muhatrının bile böyle bi evi var şimdi bizde muhtara mı isyan edcegiz sonucta bir gelir sahibi bir insan tas üstüne tas koymasınmı :???

bizm köyün muhatrının bile böyle bi evi var şimdi bizde muhtara mı isyan edcegiz sonucta bir gelir sahibi bir insan tas üstüne tas koymasınmı :???

muhtar 5 villa için 5 milyon tl (eski parayla 5 trilyon) ,tanesi 1 milyon tl mi harcamış.eğer harcadıysa o muhtar türkiyenin sayılı kişilerinden biridir.

En zengin başbakan kısmının doğruluğunu tartışmaya gerek kalmadı sanırım. Haberin orjinal linkini verdik.

Peki şu villanın bir tapu görüntüsü yok mu acaba..? Hani onuda sen versen diyorum.. Çok şey mi istiyorum yoksa...

tapu sadece o evin sahibine verilir.başbakan da olan bir şeyi ben sıradan bir vatandaş olarak sana nasıl gösterebilirim ki.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kişisel serveti 2 milyar dolar...

Wikipedia the free encyclopedia' da dünyadaki devlet başkanları, krallar ve başbakanların kişisel servetleri açıklandı.

Listeye göre Başbakanımız Receb Tayyib ERDOĞAN 6. sırada yer aldı. listenin başında Suudi Arabistan kralı yer alıyor.

Recep Tayyip Erdoğan Prime Minister $2 billion (2 milyar dolar) Turkey

listeye ulaşabileceğin link: http://www.turkiyeninsitesi.com/n/?i=pages&id=1321

Erdoğan'ın Servetini Küresel Boyutta Kim Sansürlüyor?

Internet üzerinde bir çok site tarafından alıntılandığı için Google'dan silinse bile hala orijinal örneğini görebileceğiniz bu listenin (Örnek A ; Örnek B) Google gibi bir veri kara deliğinden bu kadar kısa sürede silinebilmesi Tayyip Erdoğan'ın servetine dair rakamın ortada dolaşmasının sadece Tayyip Erdoğan'ı rahatsız etmediğini gösteriyor.

Küresel egemenler listesinde Tayyip Erdoğan'ı kendileri ile aynı sınıfta görmek istemeyecek küresel oyunculardan; eşbaşkanı olduğu BOP Projenin istihbarat ve cinayet örgütü CIA'ye kadar bir çok odak bu israrlı sansür mekanizmasının arkasında olabilir.

CIA'in Google birlikte gerçekleştirdiği ve Wikipedia modeli üzerine kurulu Intellipedia projesi perde arkasındaki güçlere dair önemli ipuçları içeriyor.

Tayyip Erdoğan'ı; krallar ve kraliçeler ile birlikte dünyanın en zenginleri arasında gösteren servet listesine yönelik Internet üzerinde gerçekleştirilen sansür çalışmaları her geçen gün derinleşiyor.

2 Nisan tarihinde Wikipedia'da Tayyip Erdoğan Tartışması başlığı ile verdiğimiz haberde Wikipedia'da yayınlanan ve daha sonra yayından Tayyip Erdoğan'ın isminin çıkarıldığı listeden sözetmiştik.

Wikipedia yetkililerinin Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de bir çok spekülasyona konu alan servetini listeden çıkarmasının ardından; sözkonusu listenin Google üzerinden yedeklenen (cachelenen) kopyasına haber içinden bağlantı verip; Wikipedia'daki eski ve yeni listeleri karşılaştırma imkanı sunmuştuk.

Son gelişmeler Tayyip Erdoğan'ın isminin Google'da yedeklenen listedeki isminin bile sansür edildiğini gösteriyor.

Internet üzerinde bir çok site tarafından alıntılandığı için Google'dan silinse bile hala orijinal örneğini görebileceğiniz bu listenin (Örnek A ; Örnek B) Google gibi bir veri kara deliğinden bu kadar kısa sürede silinebilmesi Tayyip Erdoğan'ın servetine dair rakamın ortada dolaşmasının sadece Tayyip Erdoğan'ı rahatsız etmediğini gösteriyor.

Küresel egemenler listesinde Tayyip Erdoğan'ı kendileri ile aynı sınıfta görmek istemeyecek küresel oyunculardan; eşbaşkanı olduğu BOP Projenin istihbarat ve cinayet örgütü CIA'ye kadar bir çok odak bu israrlı sansür mekanizmasının arkasında olabilir.

CIA'in Google birlikte gerçekleştirdiği ve Wikipedia modeli üzerine kurulu Intellipedia projesi perde arkasındaki güçlere dair önemli ipuçları içeriyor.

11 Eylül sonrasında ABD'nin istihbarat örgütleri arasında ve örgütler içinde bilgi paylaşımındaki yüzkızartıcı eksiklikleri gidermek adına harekete geçen ABD Devleti'nin projelerinden bir tanesinin adı Intellipedia.

CIA'de Intellipedia projesinden sorumlu Sean Dennehy'e göre şu ana kadar Intellipedia'nın teşkilat içerisinde 37.000 kullanıcısı var ve bu kullanıcılar Wikipedia mantığı ile, sistem bünyesinde güvenlik seviyelerine göre çok gizli ; gizli ve hassas ve hassas ama tasnif dışı alanlarda bilgi girip, bilgi paylaşımı yapabiliyorlar.

Google'la ABD İstihbarat teşkilatlarının içiçe geçmişliğinin açıktaki bu istihbaratı; derinlerdeki ilişkilerin niteliğine de ışık tutacak cinsten.

Google'ın kara deliğinden sayfa sildirmenin zorluğu gözönüne alındığında ; Tayyip Erdoğan'ın
isminin Wikipedia'dan sonra Google bünyesinden de bir kaç gün içinde sildirilmesi yukarıdaki ilişkiler ışığında daha da bir anlam kazanıyor.

İbrani asıllı olduğu iddialarına karşı bile benzer bir hassasiyet göstermeyen Erdoğan'ın serveti ile ilgili bu ısrarlı sansür çabaları ; sansürün küresel boyutu dikkate alındığında, alışık olduğumuzdan yerel sansür çalışmalarından farklı bir boyut sergiliyor.

KAYNAK: http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=7557

Erdoğanın serveti 2 milyar dıolar mı

ya siz parayı tanımıyorsunuz yada sayı saymasını bilmiyormusunuz

madem 2 milyar dola olduğunu biliyorsunuz da nasıl kazandığı nıda söylesenize

Erdoğan a muhalefet edecez diye iyice zıvanadan çıktılar yaaa

Erdoğanın serveti 2 milyar dıolar mı

ya siz parayı tanımıyorsunuz yada sayı saymasını bilmiyormusunuz

madem 2 milyar dola olduğunu biliyorsunuz da nasıl kazandığı nıda söylesenize

Erdoğan a muhalefet edecez diye iyice zıvanadan çıktılar yaaa

nasıl kazandığını bende merak ediyorum.ticaret yapmayan biri.ama o parayı cebe indirmiş.demekki bu ülkede bazı şeyleri yapma karşılığında diğer ülkelerden belli bir komisyon belli bir ücret alıyor.benim aklım bu parayı nasıl toplayabileceğini sadece böyle açıklayabiliyor.

kilolarca külce altinlar sonu gelmeyen araziler ve arsalar binalar ortakliklar bu degiermenin suyu nerden geliyor bizede söylesinlerde bizde dolduralim suyumuzu

Erdoğanın şuam maddi durumu iyi olabilir çünkü Başbakan olmadan önce ticaretle uğraşıyordu.Ülker grubunun ortak işler yapıyorlardı. Başbakan olunca devretti hisslerini

hadi ticaretle uğraşan birinin çok para kazanması normaldir de şu Bizim Baykal efendi hiç ticaretle uğraşmadığına göre hatta siyasi yasakı olduğu 80 li yıllar da sadece zar zor geçindiğine göre (bu kendi ifadesi) nasıl oluyorda millet vekili parası ile bukadar mülk elde edebiliyor

sayın kılıçtaroğlu başbakanla aynı kuşaktan geldiğini ve kendisininde fakir olduğunu söylemiş.sen bişeyler başaramadıysan bunda tayyibin suçu ne.devlet memuru oldun ssk yı zarara uğrattın bunuda unutma.devletin sadece bir kurumunda başarısız olmuşken birde gelip ülke yönetmekten bahsetmen yokmu.seçimlerde istanbulu yönetmeye talip oldun,hatta su fiyatları çok yüksek dedin ki bu sözüde mehmet bekaroğlundan kapmışsın belli o anki su fiyatının nekadar olduğunu bile bilemediğini tüm türkiye ekranlardan izledi.allah aşkına yeter isyan,karmaşa,iç huzursuzluk çıkararak bu ülkenin ve insanların kaderiyle oynamaktan vazgeçin.ülkede hoşunuza gitmeyen şeyleri söyleyin tamam ama birde bir projeden veya o sorunun çözümünden bahsedin.birkez olsun yol göstermeyi deneyin.bakın ozaman herşey daha güzel olacak.saygılarımla.

sayın kılıçtaroğlu başbakanla aynı kuşaktan geldiğini ve kendisininde fakir olduğunu söylemiş.sen bişeyler başaramadıysan bunda tayyibin suçu ne.devlet memuru oldun ssk yı zarara uğrattın bunuda unutma.devletin sadece bir kurumunda başarısız olmuşken birde gelip ülke yönetmekten bahsetmen yokmu.seçimlerde istanbulu yönetmeye talip oldun,hatta su fiyatları çok yüksek dedin ki bu sözüde mehmet bekaroğlundan kapmışsın belli o anki su fiyatının nekadar olduğunu bile bilemediğini tüm türkiye ekranlardan izledi.allah aşkına yeter isyan,karmaşa,iç huzursuzluk çıkararak bu ülkenin ve insanların kaderiyle oynamaktan vazgeçin.ülkede hoşunuza gitmeyen şeyleri söyleyin tamam ama birde bir projeden veya o sorunun çözümünden bahsedin.birkez olsun yol göstermeyi deneyin.bakın ozaman herşey daha güzel olacak.saygılarımla.

Kemal Kılçdaroğlu SSK nın başına gelene kadar SSK hep kar eden bir kuruluşdu

NEZAMAN Kİ KOLTUĞA kEMAL oturdu hep zarar etti.

Nekadar akrabası varsa nekadar terörsit varsa doldurdu kuruma

hal böyle olunca tabiki zarar eder

nasılda kendinizi savunma telaşına düştünüz.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır.

aynen favori bastirir valla
zaten taaaaaa belediye baskanligi zamaninda ne yaptiysa yapti bunu herkes biliyor aynen katiliyorum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kişisel serveti 2 milyar dolar...

Wikipedia the free encyclopedia' da dünyadaki devlet başkanları, krallar ve başbakanların kişisel servetleri açıklandı.

Listeye göre Başbakanımız Receb Tayyib ERDOĞAN 6. sırada yer aldı. listenin başında Suudi Arabistan kralı yer alıyor.

Recep Tayyip Erdoğan Prime Minister $2 billion (2 milyar dolar) Turkey

listeye ulaşabileceğin link: http://www.turkiyeninsitesi.com/n/?i=pages&id=1321

Erdoğan'ın Servetini Küresel Boyutta Kim Sansürlüyor?

KAYNAK: http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=7557

YALANN... YALANN.. YALANNN..... Bu Uyduruk haber sitelerine inanıp sizde yalancı konumuna düşmeyin.

Bu Konudaki Gerçek listeyi gerçekten bu araştırmayı yapan siteden öğrenin. 100 kere verdik yine verelim şu linke bir göz atın..

http://en.wikipedia.org./wiki/List_of_heads_of_government_and_state_by_net_worth#_note-1

Ya Kılıçdaroğlunun ikiz kardeşi Adil kılıçdaroğlunun elde ettiği haksız kazançlar hemde belgeleri ile. Ya Hakkı Süha Okay'ın kardeşi Mustafa Fehmi Okay'ın 2 numaralı uyuşturucu baronu olması... Bütün bunlar herşeyi ortaya koyuyor aslında..

Ya arkadaşlar neler yazıyorsunuz neleri tartışıyorsunuz allah aşkına. Kılıçdaroğlu halkı anarşye-isyana "ayaklanmaya" çağırmıyor. Anlatmak istediğini nasıl anladığınıza bağlı bu. Kılıçdar oğlunun ziyaretinden sonra bir güruh bir ayaklanma olay olur da anlarım şu yazdıklarınızı. Adam sandık başında ayaklanma sandık başında isyanı kastediyor olamaz mı ? Diğer bi konu da GHOST031 isimli kardeşim neden ısrarla senin yayınladığın site doğru diğer bakılan siteler doğru değil. Neden 2 milyon dolar olunca sorun yok 2 milyar dolar olunca sıkıntı çıkıyor. Yolsuzluk ve yanlışlar ortada değilmi. Neden bukadar anlamsız anektodlarda takılıyorsunuz. İyi yönetildiğinize inanıyorsunuz birileri çıkıp ben yada bizler iyi yönetilmiyoruz diyince rahtasız mı oluyorsunuz ? Özü bu mu tartışmanızın ? Yoksa cidden 2milyon 2milyar mı tartışmanız. Benim için önemi şu T.C başbakanının T.C yurttaşının kişibaşına düşen gelirin kat be kat üstünde zengin olması. Bundan kastım yurttaşın hayallerini zorlayacak bir servete sahip olması. bu 2olur-3olur-5olur buna takılmam ki. Nekadar fazla olursa okadar uyus olurum. Çünkü beni anlayabilme kapasitesi yada dağarcığı zayıflar. Kılıçtaroğlunun kardeşinden bana ne. Aktif siyasetçi değil birşey değil. He kendi abisi çanak tutmuşsa yaptıklarına eyvallah haklısınız sorguluyorsanız. Ama buna kanıt yada gösterecek belgeniz yoksa elinizde, durun orda ozaman. Sizin ortaya koyduğunuz aslında önemli. Ben ortaya koyduğunuz birşey göremiyorum. Link ve rakamlardan başka....

Yok canım olurmu le villa falan
Adamın çocukken ayakkabıları bile delikmiş
Hiç çocuklarına villa yaptırırmı
Zaten aldığı gemide boğazda yetim kalmış yazık diye almış, biraz büyüyünce salacakmış yine boğaza :D

Kılıçdaroğlu bu ülkenin siyasilerinin ne kadar yalancı olduğunun en büyük göstergesi. Bu güne kadar onlarca dosyadan bahsetti ama hiç birini açıpta içindekileri bize okumadı.. R.Tayyip Erdoğanın dünyanın en zengin başbakanlarından biri olduğunu söyledi hatta bu linkteki haberi kaynak gösterdi " http://www.tumgazeteler.com/?a=4751065 " ama onunda düzmece olduğu ortaya çıktı . hemde tamı tamına bin kat abartılarak.. İngilizcede million = milyon demektir.. billion ise = milyar demektir. Kılıçdaroğlu milyon ve milyarı karıştırmış ve 2 milyon dolar yazılı serveti 2 milyar dolar olarak açıklamıştır.

Dünyadaki Liderlerin gerçek servetleri ile ilgili Listeyi bulabileceğiniz link aşağıdadır Lütfen bakıp Kendiniz karar verin. Kılıçdaroğlu'nun ne kadar yalan söylediğine.... saygılarımla

http://en.wikipedia.org./wiki/List_of_heads_of_government_and_state_by_net_worth#_note-1

ah cnm benim. rte'nin 2 milyoncuk serveti mi varmış..
ya siz nasıl adamlarsınız ya??
pardon adam mısınız ?

Bu serveti nasıl elde ettiğini açıklamalı..
Gelen hediyeler mi? Yoksa memur maaşı mı?

Albayrak kardeşim biraz yukarıda link verdik. Zahmet edip bir tıkla ve gerçeği öğren. 2 milyar tamamen uydurma. Hemde tam 1000 katı uydurma. el insaf.

ah cnm benim. rte'nin 2 milyoncuk serveti mi varmış..
ya siz nasıl adamlarsınız ya??
pardon adam mısınız ?

2 milyon dediğin diğer siyasilerin gömlek cebinden çıkar.. Çok mu büyük bir para anlayamadım. Yıllarca ticaret yapmış , yıllarca İ.B.Belediye başkanlığı yapmış ve son 7 yıldır başbakanlık yapan birisinin 2 milyonu varsa bunun neresini yadırgadın anlaşılır gibi değil.

Kuruma yerleştirdini idda ettiğin akraba ve teröristleri listelermisin ve zarar ettiğinide belgelersen sevinirim. saygılar.

Geri