Ben She

Mayhoş

mayhoş
Altın Üye
Reaction score
0
Konuyu arabeskliştirmeden kısaca tanıtayım kendimi ,yani arabeski sevmem.Derin detaylara girmeden başlayayım postuma.Pozitifken bir anda eksi uçlara geçme kabiliyetim vardır,hoş mudur? değildir ..Bu yönümü sevmem,Uçlarda gezinmek heyyy ne çılgın kız ünlemini verdirmiyor çünkü.Suskunluğu sevmem ama bu gevezeyim anlamına gelmiyor tabiki yanlış anlamayın.Ama sustummu da pis susarım.Bulundugum ortamda her ne hikmetse sohbet bir süre sonra mizaha taşınıverir tabi ki bu sadece hemcinslerim arasında olmaz olaya geniş bir yelpazeden bakınız.Mizah dediysem de öyle geniş bir bakış açısından görmeyiniz birazcık geyik ve az biraz da geyik ötesidir.
Artık senelerin geçmesinden mi yoksa geçen senelerin bir çok tecrübeyle dönmesinden mi bilinmez büyük bir birikmişliğim vardır.Tabi burada araştırmacı ve meraklı oldugum gözden kaçmasın.Bu da demektir ki at gözlüğüyle bakmam hayata..Senelerin geçmesi diyince öyle ohhooo neydi o eski günler cümlesini kullanmıcam çünkü yirmili yaşını geçeli bir yıl oldu

Şu anda ev işleri yüksek lisans programında okuyorum.Çünkü işsizim ama azimliyim..Neymiş efendim hem hırslı hem inatçı hemde tutkulu bir yapım varmış.Fazla uykuyu sevmem ve beyin fonksiyonlarımı geriletecek veya zarar verecek hiç bir alışkanlığım yoktur.Bu postu neden yazdığımı bilmiyorum ama bana kendimi sorgulatmayı basardı o yüzden mutluyum.Mutlu olan insanları seviyorum,başkalarınnın iyiliğini ve mutluluğunu gözetmek hoşuma gidiyor hümanist sayılabilirim evet.Ama bu değildir ki güneşin efrafında dönen el ele tutuşmuş sevgi pıtırcıklığı yapıyorum hayır hiç bir zaman pollyanna edasında salına salına raks etmedim.
İç dünyama Bakış atarsak eğer Ayaklarımı karnıma çekip içime döndüğümde et,kemik,kas yığını dışında naif ve küçük bir kalbim olduğunu düşünüyorum ama bu sadece kendime döndüğümde.Dışarıdan bakanlar benim çok güçlü yıkılmaz bir bünyem oldugunu görür çogu zaman sığınacak bir liman olduğumu düşünürler.Göz temasından kaçınan insanları sevmem..Bakan gözler de manalı olmalı.Etrafımda hep samimi insanların olmasını tercih ederim sonsuz hoş görü sahibiyken bazen bir tek söze bütün gemileri yakabilirim..Gözlem yeteneğimin oldugunu düşünüyorum,meraklıyım öyle ki bir kaplumbağayı 4 saat gözlemledim.Yaptıgı tek şey kafasını dışarı çıkarıp yuvasına geri sokması ve ağır aksak yürümesi oldu..:blush:
Oan Müslüm adını vermiştim hem izlerken zevk alıyor hem sıkılıyor hemde merak ediyordum..
Kahvenin vucudumu uyardığını ve dinç tuttuğunu gördüğümde vazgeçilmez bir içeceğim oldu.Tüm kakaolu besin yumagına büyük bir zaafım var.Yüzmeyi ,tüplü dalışı çok seviyor her fırsat bulduğumda derin sulara kendimi bırakıyorum.İnsanların dış görünüşe bakmayı tercih etmem diyemiyorum maalesef diyenleride şiddetle alkışlıyorum buradan..Zira ben önce dış görünüşü ile karşılar iç dünyasına girdikçe uyumsuz bir çiftsek uğurlarım.Kararsızlık baş düşmanımdır sürekli onunla savaş halindeyim.Bir çok seyi bir arada yapar ve gösterdiğim performansa ben bile şaşarım..Karsı tarafta cins ayırt etmeksizin ilk baktığım yer el diş ve ayakkabıdır.Bakımlı olmayı ve bakımlı olmasını bilenleri takdir ederim..Güzel bir tebessüm samimiyse asla o gülüşe hayır diyemem..İnsanları hayatıma alırken ani kararlardan çekinirim..Uzun bir deneme sürecinden geçer ama giriş yapmayı başarırsa tüm güzelliklerimden ömür boyu fayda sağlar...Ben yalan söylemem diyemem söylerim,söylemeyenleride takdir ederim.
Çok sulugözümdür en manasız en alakasız birşeyde dahi ağlarım.Ağlamak beni rahatlatır anlıyormusun...
En çok çocukları ve yaşlıları seviyorum onlarım masum saf parlak ve içine çeken bakışları bana huzur veriyor..elimden geldiğince onlara vakit ayırmaya çalışıyorum.Kitap okumak vazgeçilmezlerim arasındadır.Romantik olarak değerledirilsem de aslında pek romantik sayılmam sadece derin bakmayı ve şekillendirmeyi severim.Türk sanat müziği son günlerde favorim ama her türlü müziği dinler ve genelde severim.Anlamasam bile çogu zaman evrensel olduğuna inanır ruh halimi dinlediğim müziğe göre değiştirebilirim..
Off şimdilik bu kadar daha derine ineriz bir daha ki sefere :)

Ellerine sağlık sıkılmadan okudum akıcı yazmışsın :blush:

Okuyanda seni "kanatsız" melek sanacak :smile: eline sağlık akıcı ve albenisi oldukça fazla

En şirret en asabi halim bir daha ki postta.Gözünüzü korkutmak istemedim :p

görmeden epey seni tanıdım adeta seni yaşadım prensesim..))bir parça beni buldum sanki sende... eline sağlık...

Güzel bir yazı olmuş..kaleminize yüreğinize sağlık...ve en büyük temennim..okulunuz bittikten sonra en kısa sürede bir iş sahibi olmanızdır...:smile:

eline saglik canim..cok guzeL anLatmissin..

bakış açın geniş bir yelpaze ve sabrın çok iyi,yüreğine bal düşmüş :001_smile:

Teşekkürler She senı tanımak güzeldi :)

Çok inatcıyımdır çok ama tatlı dil ile yaklaşılırsa inadımdan vazgeçebilirim..Tipik bir ikizler burcuyum hemen hemen tüm özelliklerini bünyemde barındırırım..Bazen çevremdeki olayları farklı algılayabiliyor daha çabuk analiz edebiliyorum.Hislerime çok güvenirim faydalı sonuçlar verirmi tabiki de hayırrr.Bazen kırıp dizini oturmak lazım..Hafif asabiyim ,dozun yükseldiği konularda mevcut o zaman çok yırtık çok sirret olabiliyorum bak buna gıcıgım mesela yıpratıcı birşey yani..
Bir de benim hayalgücüm var çok ama çok çılgın..Düzenli ve sağlıklı yemek yeme alışkanlığım yoktur.Ama şu sıralar sağlıgımdan çıkan püürüzlerden dolayı düzenli yemek özelliklede sebze yiyorum.Sizde bol bol sebze ve meyve yiyin çocuklar..Bak mesaj vermeyi de seviyorum burdan anlayabilirsin :p
Yemek konusunda tek zaafım çikolatadır.Imm ben seni yerim yerim oyyy esmer tenine kokuna kurban dediğim tek yiyecek...

Mutlu bir aile hayatım var.Ben annem babam ve abim.Abim bizi terketti biliyormusun evlenip yuvadan uçtu..Çok özlüyorum onu zira aramızda ki bağ çok kuvvetli idi.Her yaptığımın arkasında duran bana gurur veren destekleyen bir abim..Onun sayesinde sekiz ay sonra hala olacağım bu tarifi imkansız bir mutluluk.
Annem canıım annem,arkadaşım sırdaşım gül kokulum bitanem..Allah onun yokluğunu vermesin..
Babam küçükken pek ilğilenemedi bizimle işleri yüzünden..Şuan güzel bir düzen kurdu allah yolunu açık etsin..Kızlar babalarına pek düşkün olurlar ya aynen öyle..İlk tanıdığım hayran olduğum erkek yakışıklım benim..Bundan tahmini 1,5 yıl önce artık saymıyorum sayıyınca daha zor oluyor, işleri yüzünden Mezitliye yerleştik.ilk geldiğm günlerde çok sıkılmıştım tanımadığım insanlar ve tanımadığım bir çevre..İşte tam o sıralarda Hackhell ile tanıştım ve bir daha bırakamadım..
Küçükken geçirdiğim bir rahatsızlık yüzünden hastaneye yatmak zorunda kalmıştım..2 .gününde hiç unutmuyorum 19 yaşında dünyalar güzeli bir kız yatak arkadaşım olmuştu..Özel bir kızdı o konuşamıyor ve duymuyordu hareketleri kısıtlı idi..Yataktan düşmüş ve ayagı diz üzerinden çıkmış ve ya kırılmıştı..Annesi önemsememiş o zaman 2 hafta sonra ayagı şişmiş morarmış ve iltihap tutmuştu.Balon gibiydi hiç unutamam çok korkmuştum görünce..Sürekli ağlıyor annesi sus diye kızıyordu..Odam ayrıldı ve özel bir odaya geçtim ama onu sık sık ziyarete gittim.İşte o zaman ne mesleğini seçecegime karar verdim ..Çok şükür Allah dileğimi gerçekleştirdi..Şimdi sırada bir dileğim daha var tabi ki çok param olursa ve eşimde destek çıkarsa o hayalimi de gerçekleştireceğim.

Neyse Kanatsız melek oldugumu düşünenler gerçeklerle karşılaşmaya hazırmısınız?
Ooo yeee dediğinizi duyuyor gibiyim :p
Ben sevdiklerim ve sevmediklerimin listesini yapan kötü kalpli bir insanım.Artizz olan poz kesen insanları sevmem mesela.Basit bir olaydan kendine pay çıkaran,tribüne oynayan,kötü küçük ve basit intikam peşinde olan insanlar pisliktir gözümde.. Zerre kadar değeri yoktur gözümde.
Bak mesela kapuska da sevmem ben,sivri burunlu kırmızı ayakkabı da..Ayy bir de döpiyesler var ya felaket felakettt..
Spor giyinmeyi seviniyorum.Giydiğim şeyler içinde rahat hareket edebilmeyi,giydigimin moda olmasını.Ayıptır söylemesi moda beni takip eder yakıştırırım giyerim bir anda moda oluverir.Aa biliyormusun hayvanları da çok severim ben.Bir kirloşum bir miam ve bir de papikom vardı..Onlar şimdi kuzenimin yanındalar.Bir süredir ayrıyız..
Dur fırından kokular geliyor bakıp döneceğim hemen..

Bu bir uyarıdır.Şu anda okuyacağınız yazı imla hatalarıyla dolu ve size hiç bir birikim kazandırmayacaktır.Okumazsanız da pek bir kaybınız olmayacaktır.Amacı Buradan bir She geçti kimdi acaba sorularına cevap vermek ve insanoğlu malum bir gün var bir gün yok,yok olduğum zamanda ben buyum diyebilmek için açılmış ve tamamen kendi egosu için yazılmıştır..

Fırın diyince aklıma geldi..Yemek yapmayı,temizlik yapmayı beceremem ben..Ama çok güzel toz alırım..Ev kızıyım evet ama buda benim ayıbım olsun..Televizyonu aptal kutusu olarak görürdüm fakat şu bir kaç aydır evlilik programlarına takmış durumdayım.Dikkatli izlerseniz eğer bir sürü çirkinlik ve de bir sürü güzellik görebiliyorsunuz.Bir de Yalçın abi var izlediğim adam reyting için izlenmek için reklam için hiç bir şey yapmıyor entresan dimi.

Imm aileden bahsettik,hayallerden bahsettik,az biraz kendimizden bahsettik sıra geldi beklentilere..Selin büyük beklentileri olmayan,varolduğunu bildiği değerlere sahip çıkan bir yavrucak.Bir 5 yıl sonra hayata işinin başında,evli, mutlu ve çocuklu bakmayı planlıyor :)
İnsanlardan beklentileri sevgi ve olmazsa olmazı saygı..İnsanlar kendilerine dönüp bakmalı bazen söylediği sözün nereye gideceğini bilmeli ve arkasında durabilmeli..Bir gülümsemeyi bir merhabayı eksik etmemeli..Sabah kalktıgımda ilk olarak aynaya bakıp en seksisinden bir bakış fırlatır :hhmencool:woww bebeğim ne tatlı şeyssin sen nasılsın dediğimde inanın ki gözbebeklerim de bir ısık beliriyor işte öyle birşey :)tatlı sözü esirgememeli insanlar birbirlerinde çok zor değil ki..Kaybedeceğin ne olur ?Kazanırsınız emin olun kazanırsınız.Bir de daha duyarlı olmalı yurdum insanı zaman kirletmemeli bünyeleri.. Türk olmaya yakışan Dünyaya bedel Türk, sanına yakışan insan gibi insan olan bir nesil çogalmalı..Kendiyle dalga geçmesini bilmeli,her daim umut beslemeli insan kazanmaya odaklı olmalı..Başarabilir yapabilirim yapacağım şeklinde bakmalı olaylara..Korkmamalı bir insan rezil olacağım demekten ,risk almalı ve her daim şükür ve dua etmeli..

Selin'in korktukları:Anlaşılmama duygusu beni korkutan özellikler başında gelir.Ben sevdiğim hayatıma aldığım insanları çok önemserim onların mutluluğu ön plandadır.Asla ama asla ilğimi alakamı eksik etmem işte bu bazen yalakalık olarak değerlendiriliyor..Yalaka değilim ben bir zamanlar bana yalaka diyen insan sadece çok sever ve önemserim!
Karanlık korkutur beni,gökgürültüsü de kapalı alanlarda uzun süre kalamam.Son olarak en büyük korkum bakış açımın değişmesi ve içimdeki çocugun ölmesi dışında ellerimi ve ayaklarımı kaybetmek yada onların kurtlanması.Hep inflamesin yüzünden oldu bu korku!
Kınım kınım kınıyorum seni burdan :p

Selin'in eşinden beklentileri:001_wub:Beni sarsın sarmalasın korusun(Hani bazıları diyor ya ben ayaklarım üzerinde dururum korunmaya ihtiyacım yokk yalannnn külliyen yalan)
Bana yol gösterici olsun benden daha olgun ve dengeleyici olsun.Ona her baktıgımda Yüce Rabbimi hatırlayıp ona şükürler edeyim..Saygı ve sevgisini eksin etmesin iyi ki varsın hayatımda iyi ki seninim diyip bir kez daha şükür edeyim..

offf yorumdum aslında yukarı bakıyorum da ne kadar saçmalamışım olsun :durdurun
Saçmalamakta Güzeldir..
Mıncırdımmmm ..

hımm demek Selin böyle biri..e ben biliyodum zaten..:p

seni merak edip tanımak isteyenlere tadından yenmez nitelikte bir yazı hazırlamışsın prenses..her kelimesini sıkılmadan okudum..teşekkürler..=)

Canım çok güzel yazmıssın.Yüreğine saglık :smile:

Guven onemli bir erdem, herkes tasiyamaz bir sirrin agirligini.
Tanimak, hatta yeniden tanimak guzel oldu She//Mayhos :smile:

Güvenilmek sevilmekten daha büyük bir iltifattır.Teşekkür ederim :)

Geri