::..Ben Kaybettim ama Güsellik Kazandı..::

reavenn

qяσηι¢ υуυz
Reaction score
0
İnandığım iki şey var: Aynaya baktığımda gördüğüm,
6gugsww.jpg
6h59gr4.jpg
4kofgae.jpg

SİR AĞDA HAKKINDA TEMEL BİLGİLER

h_siragda.jpg
waxvirgins_photo.jpg

Hepimiz zaman zaman sir ağda ile ilgili şeyler duyuyor, okuyoruz. Belki salonunuzda henüz böyle bir hizmet vermiyorsunuz, ama yakın zamanda düşünüyorsunuz ya da zaten sirağda hizmetiı salonunuzda mevcut ama bu hizmeti nasıl geliştirip daha iyi müşteri memnuniyeti sağlayacağınızın yollarını arıyorsunuz. Bu yazı dizisi, bu ve benzeri sorularınıza cevap bulabileceğiniz bir kaynak olacaktır.

Sir Ağda Nedir?

Sir ağda, çam ağaçlarından toplanan farklı reçinelerin, balmumu, yağlar gibi diğer maddelerle karıştırılıp bir takım işlemlerden geçirilmesi ile elde edilen kuvvetli bir ağdadır.

Klasik Ağdadan Farkı:

Ana maddesi şeker olan klasik ağdanın aksine, sir ağda reçineden yapıldığı için hem çok daha kuvvetli ve etkilidir, hem de kesinlikle kıl köklerini beslemez. Düzenli ve uzman tarafından uygulandığında istenmeyen tüyleri seyrekleşir, cılızlaştırır, çıkış süreleri uzatır.

Sir Ağda, hazırlanışının kolaylığı, hazırlık ve işlem süresinin kısalığı, bol çeşit imkanının bulunması, ardından duş gerektirmemesi (su ile değil yağ ile çözülür), daha hijyenik ve sağlıklı oluşu, profesyonel kullanıma yönelik olması ile de klasik ağdadan daha kullanışlı bir yöntemdir.

Ne Kadar Etkili?

Sir Ağda, çok kuvvetli bir ağda türüdür, en kısa tüyleri dahi kökünden, kılı besleyen yağ kesesi ile beraber alır. Kılların tekrar çıkma süreci uzar; yeni çıkan kıllar zaman içerisinde gitgide daha zayıflar ve cılızlaşır.

Ne Kadar Güvenilir?

Bitkisel ve son derece hijyeniktir. Sirağda yapılırken kullanılan, kartuş ağda, spatulalar ve ağda kağıtları tek kullanımlık olduğundan, kişiye özel hijyenik uygulama sağlar. Üstelik, sir ağda kılı kökünden alan diğer yöntemlere nazaran daha ağrısız ve acısızdır.

Riskleri Nelerdir?

Eğitimli, deneyimli ve profesyonel uzmanlar tarafından, kaliteli ürünlerle doğru uygulandığında ve birkaç unsura dikkat edildiğinde hiçbir risk içermez. Batık, leke, morarma yapmaz. Hemen arkasından hafif kızarıklık, tahriş ve irritasyon normal olsa da, cildi ağda sonrası rahatlatacak ürünlerden ve yoğun pudralı sir ağda çeşitlerinden yararlanılarak rahatsızlıklar en aza indirilebilir ve önlenebilir...

sevgili knock_out kardeşime kaybettiğim tavla müsabakasından dolayı
bu konuyu açmaya hak kazandım...:D TEBRİKLER KNOCK DAİ :vur
EMEĞE SAYGI TEŞEKKÜRÜ UNUTMAYALIM

zuahahha yenilmene hiç şaşırmadım reavenn :durdurun

her zmn derm emin konuşma hiç bişeyde die...

rewoo senide bu pistlerde grmek isterizz :D:D:D:D:D:D

bize dün laf atıyodun konuyu açtırttnız ikimizde sen noldun :D:D:D:D:D

geçmiş olsun revo,(= walla ne diyim yorum yapamıyorum çok duygulandımda :p

len kınok çok iyiy yapmışlın hajı :D:D:D

aman aplasının balına napmışlar.kıyamam ben sana.sen bu işlerden anlıyosan annem kuaför yanına çırak alsın seni.ah kıyamam..

1188688995.gif

reaven sır ağdanın ne oduğunu bilsen inan korkudan yazmazdın.bi tür işkence..

hahahahaha cesa güselmiş :) ne diyim :p öyle çok ii oynarım ederim falan filan muhabbeti yapanlar nedense her seferinde yenilio heralde örnek wermiim şimdi :p

rewo olum hergün mesaj yazcam bu konu hep en ütte olcak.. yandın sen :D:D:D:D

Geri