BEN kalleş degilim...

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Adnan Polat, başkanlığa aday olacağı yönündeki iddiaları yalanladı: 'Asla dostlarıma sırtımı dönmedim, dönmem de... Ben kalleş değilim!'
24.1.2008
adnan_polat.jpg

‘Yalanlarla uğraşıyoruz’
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Mart’taki kongrede başkanlığa aday olacağı yönündeki iddiaları, sert bir dille yalanladı. FANATİK’e konuşan Polat, “Ne iş hayatımda ne de yöneticilik bazında hiçbir zaman dostlarıma sırtımı dönmedim, dönmem de... Biz, Galatasaray’ın başarısı için bir yola baş koyduk ve bu yolun sonuna kadar beraber olacağız. Bu iddialara akıl sır erdiremiyorum. Ben kalleş değilim. Rakiplerimizle yarışırken, bir de yalanlarla uğraşıyoruz” dedi.
im2656.jpg

‘Projeden vazgeçemeyiz’
Aslantepe projesindeki yürütmeyi durdurma istemi iddiası hakkında da görüş bildiren Adnan Polat, şunları dile getirdi: “Bu konuyla ilgili raporlar henüz elime ulaşmadı. Raporlar ulaştığı zaman gerekli açıklamayı yaparız. Kimsenin kuşkusu olmasın. O stadı oluşturabilmek için gecemizi gündümüzü verdik, her şeyimizi ortaya döktük. Bu projeden asla vazgeçmeyiz. Herhangi bir sorun çıkacağına kesinlikle inanmıyorum.”​

Geri