ben giderim adim kalir dostlar beni hatirlasin

yolun acık olsun ..

ya nedir bu arkadaslar.. herkes sırayla gitmek istiyor?? ifrit seni eskiden tanırım cok eskiden :) iyisin ama yaptıgın hareket iyi deil.. neden gidiyorsun? ailevi yoksa siteden bi problemmi.. unutma herseyin cozumu var belki buda hallolur?? ben sana bye demiyorum cunku hep bekliyoruz seni hadi ii bak kendine..

ifrit ebene atliyim emi
salak herif seni
ne yapıyorsun kardeşim sen
ulan sen gidersen forumun namusu gider bir kerem
içimizde tek cenabet olmayan adam sensin
dur senle msn konusması yapalım ondan sonra

ifrit kusura bakma 2. yazım simdi ogrendim bazı seyleri.. ama senin ayrılman icin bir neden yok gibi goruyorm.. sen ne dersin?

A R E S' Alıntı:
ifrit ebene atliyim emi
salak herif seni
ne yapıyorsun kardeşim sen
ulan sen gidersen forumun namusu gider bir kerem
içimizde tek cenabet olmayan adam sensin
dur senle msn konusması yapalım ondan sonra

ifrit gitmemeni isterim, hakkım varsa helal olsun

kolay gelsin ares :/

güle güle
helal olsun hakkım varsa :(

güle güle allah yolunu açık etsin Kendine iyi baq

YAf neree gidiosn...Hackhell den başka mekan mı war şu dünyada...Nolur gitmesen...:(

mod arkadaşların yazılarından anladığım kadarıyla bir sorun var. ya lütfen ikna edin şu elemanı sorun her neyse...
ifrit kardeş sorun ne bilmiyorum fikrim yok ama gavura kızıp oruç bozma...haklı olduğuna inanıyosan gitme.gitme ki ortalığı haksız olduğuna inandıklarına bırakma.
yazılarından kişiliğin hakkında az cok fikir sahibiyim ve inan cok üzüldüm. inşallah bu kararından cayarsın. veda etmek olmaz cünkü sahsen umudum var. görüşene kadar Allah a emanet ol

senin gibi üyeler gerçekten çok az . Kendine iyi bak , Allah'a emanet ol

ifrit' Alıntı:
zaman geciyor yaslaniyoruz, hayatin binbir zorlugu ile karsilasiyoruz, bizede ayrilik yolu gozuktu

elimden geldigince sorularinizi yanitlamaya, bildiklerimi aktarmaya calistim cabaladim, kismetimiz bugune kadarmis,

burada iyi kotu ne icin cabaladigimi biliyorsunuz,

insanlara iyiyi dogruyu we guzeli anlatin

kendi kendinize isik olsun, yalniz kendinize guwenin, biricik isik olarak kendi icinizdeki dogrulara inanin

mucadeleme katilan bana destek olan tum arkadaslara sonsuz tesekkur ediyorum, kimsenin bilerek we isteyerek kalbini kirmadim, herhanbi bir sekilde kirmis olduklarimdan da tum kalbimle ozur diliyorum

herseyin hayirlisi olmasi dilegiyle arkadaslar, hosca kalin, hakkinizi helal edin.

sende bıraktınya ben bişe demıyom daha sen derdin msnde bana mucadele edecez gıtmekle bişeyi kazanamayız dıye ama bazen bırakmak en iyisi bende bırınden duydum msnden bakım dedım yorum yazım dedım ne dıyelim kardeşim biz burdaki bazı şeyleri kazanamadık her zaman yönetimden açıklama istemişimdir ama bazı şeyler olmuyunca olmuyo helal olsun bızım ustumuzde emegımız varsa helal olsun bende gırmıyom nıcımı kuzen kullanıyodu aldım değiştırdım buda benım son msjım hem bazı nedenlerden hemde sınav yaklaştı oss sınavı bastırmam ve çalişmam lazım herkese ii forumlar :sigara:

Geri