ben giderim adim kalir dostlar beni hatirlasin

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
zaman geciyor yaslaniyoruz, hayatin binbir zorlugu ile karsilasiyoruz, bizede ayrilik yolu gozuktu

elimden geldigince sorularinizi yanitlamaya, bildiklerimi aktarmaya calistim cabaladim, kismetimiz bugune kadarmis,

burada iyi kotu ne icin cabaladigimi biliyorsunuz,

insanlara iyiyi dogruyu we guzeli anlatin

kendi kendinize isik olsun, yalniz kendinize guwenin, biricik isik olarak kendi icinizdeki dogrulara inanin

mucadeleme katilan bana destek olan tum arkadaslara sonsuz tesekkur ediyorum, kimsenin bilerek we isteyerek kalbini kirmadim, herhanbi bir sekilde kirmis olduklarimdan da tum kalbimle ozur diliyorum

herseyin hayirlisi olmasi dilegiyle arkadaslar, hosca kalin, hakkinizi helal edin.

Allah Allah...
ne diyelim kardeş yollun açık olsun..
saol herşey için..
seni biraz dindar ve saygılı biri olarak anıcam kendi adıma...

Güle güle git sağlıcakla...
Ama herşeyin bir nedeni vardır.

Bu arada üzerinde hakkım varsa Helal olsun.

kendine iyi bak.
Selametle..

varsa hakkim helal olsun
ama gitme :(

ben bişey anlamadım abi bi yeremi gidiyosun yoksa...?
cahilliğime verin ama anlamadım...

Allah a emanet helalleselim..

bi gün bi yerde bi şekilde teKrar...

nereye gidiyon be abi.bu forumun senin gibi insanlara ihtiyacı var...

hakkımızı helal ederiz o sorun değilde
niye gidiyosun :(
kararın kesinse Allah'a emanet ol

:(

:(
nereye abi :( neti mi bıraktın? :( ogame idemi :)
yaw özletme arada bi gel ??:(

yazılarını severek okuduğum saygılı üyelerden biriydin Allaha Emanet ol

Güle Güle İfrit Arada sırada uğra Allaha Emanet Ol ..!

ifrit' Alıntı:
kimsenin bilerek we isteyerek kalbini kirmadim, herhanbi bir sekilde kirmis olduklarimdan da tum kalbimle ozur diliyorum

.

Biliyorum bu sözler bana gelmiyor ama ben yinede seninle tartıştığım için çok üzgünüm. bu dünyada beni en çok üzen şeylerin başında kalp kırmak gelir.Aslında bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum hani derler ya yaşandı bitti saygısızca diye!!Benim için önemli olan geçmişi unutup olgun davranabilmek.Ben sana bir barış eli uzatıyorum inan gitmene çok fazla üzüldüm senin de bu sitenin gelişimde herkes kadar hakkın var çünkü.Umarım hakkında hayırlı olur allah yolunu açık etsin....

Çok fazla tanışmamamıza rağmen , umarım hayırlı bir sebeb için ayrılıyorsundur. Hayat boyu herşeyin gönlünce olması dileklerimle. Allaha emanet ol. Kal sağlıcakla.

O kadar mesajı okuyunca şunu anladımki ; burada seni bekleyen bir aile var. Eğer kalma şansın varsa HH ailesini bırakma derim. Ara sırada olsa uğra dostların bizlerin gönlünü al..

Herşeyin hayırlısı seninle olsun. Tekrar görüşebilmek dileğiyle... Yolun açık olsun...

Geri