ben geldim konularım yok :S peki sebep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum oyunlarına oranın modu dışında pek kimse müdahale etmiyor özel durumlar dışında..

maximus daha önce ispik e de söylemiş karışıklık nedeniyle olmus olabilir...

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Forum oyunlarına oranın modu dışında pek kimse müdahale etmiyor özel durumlar dışında..

maximus daha önce ispik e de söylemiş karışıklık nedeniyle olmus olabilir...

İlginç karışıklık kapatan "Maximus" yada "şirine" (yada ben öyle yanlış anladım) açan "Maximusun Şirinesi":) Dark_Angel serverdan başlamış düzenlemelere. Geriside gelir kesin.

Haklısın...

öncelikle hosgeldın mervem.
goruyorumkı konunda haklısın . ama bu kesınlıkle ve kesınlıkle bır art nıyet olarak yapılmamıstır. forum oyunlarına mod oldugum zaman oranın ne halde oldugunu bılıyordunuz. ben bunu duzeltmek ıcın konuları kapattım ve sıldım. yenı oldugum ıcın hıc bırıne acıklama yapmadım. dıger ıkı konu bırbırınden farklı konular. neyse sunu belırtmek istıyorum ıspıyoncu,genco hocuspocus,bım_28...vs. arkadaslarımzında dedıgı gıbı herhangı bır art nıyet yoktur.ı senden ve dıger konusu cope gıden arkadaslarımdan ozur dılıyorum. herkese ii forumlar

ben herkezin içini biliyorum maximus bu açıklaman başkasını tatmin edebilir ama inan bana hiç gerekçeli bi açıklama olmadı üzgünüm neyse arkadaşlar görüyor görünen köy klavuz istemez hoşmu geldim kötümü geldim bunu ileryen zamanlarda görcez adalet yerini bulcak

neyse açıklama için sağol en azından arkadaşlar aydınlandı sanada iyi forumlar

konu kapatılsın mümkünse :sigara:

merve racon keser gibi konusma kırarım kafanı :C

HoşGeLdin Mervem ;)

Konu kapatılmıstır..

Bir daha o bolumde bu tarz aksaklıklar yasanmıycaktır. Yasanırsa bana pm atmanız yeterlı. iyi forumlar herkese...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri