ben geldim konularım yok :S peki sebep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

мєяωєм

New member
Reaction score
0
hım şimdi diceksinizki yine sen yine sansasyon benim olduğum yerde illaki sansasyon olacak haksızlığa tahammülüm yokkk izinde vermem bugün siteye giriş yaptım konularıma bakıyorum en az forum oyunlarından 10 tanesi hiç sebesiz nedensiz konularım kapatılmış ve özelliklede forum oyunlarında en çok tutan konularım kapatılıp yerine başta bir üyenin aynı konuyu açtığını görüyorum madem kapattınız neden tekrar geri açılıyor yada açılacaksa neden benim konum devam ettirilmiyor burda sadece benim değil başka üyelerin daha önce açılan konuları sessiz sedasız kapatılıp yerine başka üye açıyor konuyu KİMSE YOKMU GÖRMÜYORMU BUNLARI :mad:

ÖRNEK İSTİYORSANIZ YETERKİ İSTEYİN

SEN BU SİTENİN .... SİN
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=78905 BU BENİM AÇTIĞIM KONU

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=130767 BU ŞİRİNENİN AÇTIĞI KONU

ŞARKI SÖZLERİ...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=67081 BU BENİM AÇTIĞIM KONU

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=132746 BU ŞİRİNENİN AÇTIĞI KONU

SON HARF ŞEHİR BULMACA

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=122965 BU Sq0oLd açtığı konu hala kapanmamış açık

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=133221 BUDA ŞİRİNENİN AÇTIĞI KONU

mart ayından beri hh de takılıyorum forum oyunların müftelası oldum 18-20 ye yakın konu açtım hangi konun açılıp açılmadığını benden iyi kimse bilemez kapatılan forum oyunlarının çoğu tekrar başka üyeler tarafından açılıp forum kirliliğine neden oluyor şahsımca örnek verdiklerimin dışında yine bir çok oyun var mesela, bom oyunu (onurun açtığı konu kapaılmış shoulder tekrar açmış), hikaye oluşturmaca (galiba pasaklı vermişti bende açacaktım verildiği için vazgeçmiştim), daha bunlar gibi bir çok oyun üzgünüm şirineyi çok örnek verdim ama napimm ne derler o lafa biraz telepati kurun yahuu :) aynı şey sizin başınıza gelseydi

aaa bak oyun işte size

AYNI ŞEY SİZİN BAŞINIZA GELSEYDİ ? bu oyunuda açabilirsiniz :D

benim diyeceklerim bu kadar söz sırası ilgili kişilerde konunun ben cevabımı alana kadar kapatılmasını istemiyorum

sen de unutuldun kızım ne zamandır yoksun olcagı o tabe :D

Diyecek Bişey BuLamıyorum... YöneticiLer Daha İyi BiLirLer ELbette.

Allah daha büyük dert vermesin.:D
şaka bir yana çok alakasız ama bazı kişiler(özellikle bazı kişiler) hem yazılanı hor görüyor hem yapılanı hem emeği.bir ay önceydi sanırım bazı konularda birşeyleri farkettirmeye çalıştım ama olmadı.
durmadan geyik yapmak ve kopyala / yapıştır paylaşım yapmak sanırım önemli olan.
şunun için söylüyorum birşeyler üretirken yardıma ihtiyacım oldu,ilgilenen arkadaşlar gibi birşey yazdım hoop bi baktım konu kilitlenmiş:/
bazı şeyleri sorgulamıyorum artık.düşündüğümüz için varız demiyorum,düşündüğümüz için insanız.

gereken konu arastırılıcak ve gereken yapılıcaktır suphen olmasın.

Büyümenin dezavantajları diyelim buna
Ve kafaya takmayalım arkadaşlar

eskiyen her şey mazide kalır herkeste mazisine sahip çıkmaz...Kimileri için mazi eskidikçe daha anlamlı olur yıllanmış şarap gibi..kimisi içinde küflenmiş ekmek gibi zaman ilerledikçe mazisi bayatlar..geçmişindekiler hatırlanmak istemese bile sen gene geçmişini unutma..

valla kim kapatmış , neden kapatmış bilmem ama geçerli bi sebebi varsa söyler.

sölemesi benden araştırması sizden ben daha fazla laf kalabalığı yapmıcam sorunu olan bana pm atsın

bi de bişey var , kapatan her kimse neden açıklama , vs. yazmadan kapatmış ???

Uzunefe' Alıntı:
bi de bişey var , kapatan her kimse neden açıklama , vs. yazmadan kapatmış ???
uzuncum benimde anlamak istediğim o yaa sebepsiz nedensiz :)

şimdi bu tarz bı konuyu maximussla konusmustum ... cunku benımde 3 mü 4 mü ne konup kapatıldı sebebsız .. maxi de dediki ya kusura bakma hanı bı ara forum oyunların cılkı cıkmıstı genel temızlık yapılırken arada cok kaynadı bole konular dendi bende eywallah dedim hanı konu acmıssın acmamıssın benım ıcın pek bı onemı yok we ben maxi ye ınandım acıkcası yeterlı oldu benım ıcın acıklaması

Benimde konum kapatılmıştı o bölümde amacından
saptığı için ve başka arkadaş yeniden açmış benim
için önemi yok bunun altından artniyet aramam.
Forumda güzel güzel kavgasız tartışmasız geçinmek varken...
33798cool.gif

Tekrar Hoşgeldin İyi Forumlar. (;

bim_28' Alıntı:
Benimde konum kapatılmıştı o bölümde amacından
saptığı için ve başka arkadaş yeniden açmış benim
için önemi yok bunun altından artniyet aramam.
Forumda güzel güzel kavgasız tartışmasız geçinmek varken...
33798cool.gif

tamam hadi art niyet aramıyorum diyelim bir modun sebepsiz konu kapattığını ben sadece bunlarda gördüm kim sebepsiz konu kapatmış temizlikse yapsınlar en çok tutan konularmı temzileniyor o kadar boş gereksiz konu varken en gözdesini örnek veriyorum ya sen bu sitenin.... sin konusu NEDEN kapatıldı ne NEDEN tekrar açıldı ve bunun gibi diğer konular ben açıklama istiyorum madem temizlik yapılması gerekiyor forum oyunlarının sonlarından başlasınlar temizlemeye bugün baktım ya bugünn neden benim 10 tane gözde konum en çok oynan konularım kapatıldı NEDEN benimmmmmmm

мєяωєм' Alıntı:
tamam hadi art niyet aramıyorum diyelim bir modun sebepsiz konu kapattığını ben sadece bunlarda gördüm kim sebepsiz konu kapatmış temizlikse yapsınlar en çok tutan konularmı temzileniyor o kadar boş gereksiz konu varken en gözdesini örnek veriyorum ya sen bu sitenin.... sin konusu NEDEN kapatıldı ne NEDEN tekrar açıldı ve bunun gibi diğer konular ben açıklama istiyorum madem temizlik yapılması gerekiyor forum oyunlarının sonlarından başlasınlar temizlemeye bugün baktım ya bugünn neden benim 10 tane gözde konum en çok oynan konularım kapatıldı NEDEN benimmmmmmm
Bu sitede sevilen sayılan üyesin bu konuda haklı olabilirsin.
Tabi ki de detaylı araştırılsa şu forumda ilk silinmesi gereken onlarca hatta
yüzlerce konu vardır temennin konuyu silenin bir açıklama yapması ve tatlıya
bağlanması olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri