ben full ingilizce isstiyom

SaD@LaYn

nYaL@DaS
Reaction score
0
siyah melekcıgım hanı asagıda ıngılızce turkce cevırıcı var ya ben onu ıngılızce yapınca hersey ıngılızceye donmuyo neden ole oluyo melekcıgım sen yaparsın onu tıklayınca hepsı ıngılızce olsun hatta ruscam bıle olsun ruslarda gelıyomus bızım sıteye ben duydum ayak seslerını :p

sado olm manyak mısın :D
Takıl işte turkce turkce ne guzel :)

Sanırım %100 olmasına imkan yok ama bilemicem

ben rus olayına takıldım yaw..sado istihbarat sağlam mı?....:D:D:D

ilgiç bi yaklaşım :)

Yorum yapmıyorum...

sen çöpe mod ol boşver bu işleri..; )

ingilizceymiş gibi davran :D

aşşagıda öle bi yer mi wardı :D lam sado sen turkce bılmıon ıngılızceyı naapcan :D

euehueh ne bıleyım yaw orda bı ark senı sevıom yazmıs ben ıngılızceye cevır dıyom ay lav yu yazmıyo gıcık oldums cevırmıyom ya esasında ben ıngılızce bılıyomusum haberım yokmus sımdı ben ıngılızce yap dıyom bakıyom siteye gene hepsını anlıyom yaaa demekkı ben ıngılızcede bılıyom sızde yapın bakalım ıngılızce bılıyonuzmu hehe

Gardaş hiçbir dil Türkçe Kadar güzel kaliteli ve anlamlı olamaz.Burası da bir Türk Sitesidir.Ancak farklı dil ozellikleri de olursa iyi olur.

SaDoLaYn' Alıntı:
euehueh ne bıleyım yaw orda bı ark senı sevıom yazmıs ben ıngılızceye cevır dıyom ay lav yu yazmıyo gıcık oldums cevırmıyom ya esasında ben ıngılızce bılıyomusum haberım yokmus sımdı ben ıngılızce yap dıyom bakıyom siteye gene hepsını anlıyom yaaa demekkı ben ıngılızcede bılıyom sızde yapın bakalım ıngılızce bılıyonuzmu hehe
ahaha ilginç bi yaklaşım =)

bence de ingilizce kesinlikle olmalı :(
yabancı dostlarımı çağırdığımda durumu izah etmek pek te zor oluyor :(

react0r' Alıntı:
bence de ingilizce kesinlikle olmalı :(
yabancı dostlarımı çağırdığımda durumu izah etmek pek te zor oluyor :(

hahaha ne yabancı dostun
war lem senin. sen onlarla
nasıl iletişim sağlıosun.
lazcamı konuşuosun:D:D

esprik şey :D
hocam şaka değil ya
üyelik formu vs. ingilizce olmadğı için inanın çok puan kaybediyoruz

react0r' Alıntı:
esprik şey :D
hocam şaka değil ya
üyelik formu vs. ingilizce olmadğı için inanın çok puan kaybediyoruz

reactor son derece haklı ingilizce olması bize birşey kaybettirmez aksine kazandırır... afferim len sado kırk yılın başında doğru bişey akıl edebildin...:)

sado boşfer olm napcam türkçe iidir ya kasma ama illa ingilizce diosan git cnnden haber oku:D:D:D

Logan' Alıntı:
reactor son derece haklı ingilizce olması bize birşey kaybettirmez aksine kazandırır... afferim len sado kırk yılın başında doğru bişey akıl edebildin...:)

hehe ay lav yu mi :p

ehhe desan ıstıosa bende ıstıomda.. ıngılızce ıyıdır tabı ama benım butun dostlarım rusca konusuo :D we genelde kız nedense :D

Geri