ben engelleyeni görebiliyorum. bi bakın isterseniz

beshkempir

HH Clan Team
Reaction score
0
şöyle bi dolaştım forumda program verenler falan var engelleyeni görebilirsiniz diye ya da sil butonu aktif ise görürsünüz yazmış bazı arkadaşlar hepsi hikaye bence baktım olacak gibi değil benimde aklıma bişey geldi şöyleki :
eğer kişi kendini sürekli çevrimiçi(hareketli) yaptıysa ve sizi engellemişse bunu anlayabiliyosunuz. kendini sürekli çevirimiçi(hareketli) yapan kişiye msn ile mesaj yazdığınızda bu mesaj karşı taraf çevrimdışı ama (hareketli) olduğu için mail adresine gider bu kişi diyelim ki sizi engellemiş. siz hala bu kişiyi hareketli olarak görebilirsiniz ve mesaj yazdığınızda şöyle bi yazı çıkar " BAĞLANTI KURMAYI DENEDİĞİNİZ KULLANICI MSN MOBİLE İLETİLERİNİ ALAMIYOR" işte bu yazıyı gördüğünüz zaman anlayınki karşı taraf sizi engellemiş. Ama şimdi aklımıza doğal olarak bi soru geliyo. Herkes de kendini sürekli çevirimiçi(hareketli) yapmıyoki ? o zaman şimdiden başlayın nasıl hareketli yapacaklarını arkadaşlarınıza anlatmaya öğretin nasıl sürekli çevirimiçi(hareketli) olacaklarını gün gelirde engellerlerse sizi o zaman da anlarsınız işte :D biraz fuzuli bi bilgi oldu sanırım ama paylaşmak istedim verildiyse de so sorry. (kendini hareketli yapmak isteyen arkadaşlar forumda verilmiş ordan öğrenebilirler nasıl olduğunu 24 saat çevirim içi görünmek yani)

Ben de görebiliyorum.Programı var bende isterseniz vereyim.
http://rapidshare.de/files/2324198/msn_k_m_s_lm_s_1__1_..zip.html
buyurun.Daha taze taze yeni upload ettim:D

bi bakalım programına...:D

bu programı deneyen olursa yorumlarını yazsın

kardes dioki seni silenler dio yanda gorunuyo seni engelleyen cevrimici kişiler
dio ama bişey yok bunda bi şeylik var ama neyse bence bi işe yaramaz

sağ ol işe yarıyo
da anti virüs çalıştı sen ne yapmaya çalışıyon kardeş
forumcularımı hacklemeye çalışıyon
site mad lerine duyuru

arklar indirmeyin .... trojan war

i28596_bmbmbm.bmp

dilis_' Alıntı:
:p yani çok mu önemli biri size engellemişse pehh:p
ben zaten kimseye selam vermiyom canı sıkılan varsa konuşsun konuşmuyosa konuşmasın çokta tın:p
kesinlikle katılıyorum

alperersoy' Alıntı:
Ben de görebiliyorum.Programı var bende isterseniz vereyim.
http://rapidshare.de/files/2324198/msn_k_m_s_lm_s_1__1_..zip.html
buyurun.Daha taze taze yeni upload ettim:D

arkadaşlar, program sağlam.. şifreleri çalıyor fln diye düşünmeyin yani.. mantık şu.. sizi listesinden silenler zaten msn'de de görünüyor, araçlar, gizlilikte, listekilere sağ tıkladığınızda "sil" çıkıyorsa sizi silmiştir, çıkmıyorsa o kişinin listesindesinizdir. bu blocklama olayı da şöyle, sanırım msn listenizdeki ofline gözüken herkese ping türü bişey atıyor, online olup olmadığını kontrol etmek amacıyla.. online olanları da listeliyor.. bunlar ofline görünüp aslında online olanlar, yani sizi engellemiş olanlar.. yalnız programı kullanırken, virüs programınız da açık olsun, her ihtimale karşın, ne olur ne olmaz.. ama program güzel, çalışıyor..
saygılar..

Geri