Ben Efsaneyim den rekor gişe hasılatı

Sh0ck

∂σğαℓ αƒяσ∂ιzуαк
Reaction score
0

Türkiye'de 25 Ocak 2008'de vizyona girecek 'Ben Efsaneyim' (I Am Legend) bilim kurgu filmi, ABD'de ilk 3 günde rekor gişe hasılatı yaptı.
Başrolünü Will Smith'in oynadığı filmin 3 günlük gişe hasılatının 76,5 milyon dolar olduğu kaydedildi.

"Men In Black" ve "Independence Day" gibi bilimkurgu filmlerinde de oynayan Will Smith'in dünyada hayatta kalmış tek insanı canladırdığı bu yeni film, 2003 Aralık ayında 72,6 milyon dolar gişe hasılatı yapan "Lord of the Rings: Return of the King" filmini geride bıraktı.

Akiva Goldsman, James Lassiter, Erwin Stoff, David Heyman ve Neal Moritz'in yapımcılığını üstlendiği filmde bilim adamı Robert Neville karakterini canlandıran Smith, tedavisi olmayan insan yapımı virüsü kontrol altına alamaz.

Smith her nasılsa virüse bağışıklık gösterir ve hayatta kalan tek insan olur. Smith'in hayatta kalmış başka insanlar bulmaya çalıştığı filmde virüse karşı verdiği mücadele anlatılıyor.

Will Smith Olunca işin içinde kırdı rekoru tabiii..

Baska 1 aktör oynasaydı bu kadar iyi sonuç alnamazdı..

Paylasım İcin Saol

çok güzel bir filmdi. will smithin performansı giderek artıyor

bu film hakeder hocam zaten...harika bi film ama sonunda ölmeseydi dahada güzel olabilirdi..yinede süper..:D

çok güzel bir filmdi. will smithin performansı giderek artıyor

Senin fikrine saygısızlık yapmak istemiyorum, lütfen yanlış anlama. Öyle heves yaptım ki bu filmi izlemeye, malesef sonu olumsuzdu :( Film arasında salondan çıktım, sıkıcı geldi bana..

Senin fikrine saygısızlık yapmak istemiyorum, lütfen yanlış anlama. Öyle heves yaptım ki bu filmi izlemeye, malesef sonu olumsuzdu :( Film arasında salondan çıktım, sıkıcı geldi bana..

Bence deildi...Film adıyla özleşmiş oldu adam efsane oldu...işte ölünce yaşasaydı saçma olurdu bence...

Çok sıradan bayıcı bir filmdi. Bence senaryo hiçte sürükleyici olmamış, sonu dışında.

Bence aynı tarzda olan 28 gün sonra daha güzeldi.Bu arada filmi orjinal dvd sinden izleme fırsatı bulursanız arkadaşlar alternatif sonunu mutlaka izleyin.Keşke onu sinemaya koysalarmış...

Geri