maximus
GeNeRaL
KAHVALTI
Küçük Temel annesine sorar,
- Anne, hepimiz laz mıyuz?
- Evet.
- Dedem de laz muydu?
- Lazıdı.
- Onun babası?
- Hepisi lazıdı.
- Öyle te olsa artık sabah kahvaltılarında hamsi yemek istemeyrum.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Temel'in gazetesi
Temel bir dag basinda oturuyormus ve en büyük zevki günlük gazete okumakmis fakat tembelmis ve gazete alabilecegi tek yer oturdugu dagin etegindeki bakkalmis. Bu is icin hep Fadimeyi gönderirmis. Fadime birgün sıkılmıs ve pazartesi günü 7 tane o günün gazetesinden almis. Ve pazartesi günü bir gazete verip digerlerini saklamis. Ertesi gün Temel gazete isteyince dün aldigi gazetelerden birini ben cikiyorum deyip islerini hallettikten sonra cikarip vermis. Çarsamba günü yine Temel gazete istemis Fadime yine islerini halledip temele gazeteyi vermis. Persembe günü yine Temel gazete istemis Fadime yine vermis. Aksama dogru Temel Fadimeyi cagirip
"Fadime" demis.
"Dünyada ne salak insanlar var; dört gündür ayni adam ayni yerdeki agaca arabasini carpiyor"
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ÜTÜ
Temel bir gün evde ütü yapmaya kalkışır. Ütü yaparken telefon çalar ve telefonu açacağım diye ütüyü
kulağına koyar ve kulağını yakar. Daha sonra ambulans gelir ve
Temel'i iki kulağı da yanık bulur ve doktorlar sorar:
- İkinci kulağını nasıl yaktın?
- O da sizi çağırırken oldu doktor bey
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bizim temel bir virus yapmıs ve.....................
SAYIN BILGISAYAR KULLANICISI,
Su anda bilgisayariniza Türk Laz virüsü bulasmistir. Teknolojik olarak çok gelisemedigimizden bu virusun manuel çalistirilmasi gerekmektedir. Lütfen bilgisayarinizdaki tüm dosyalari silip bu mesaji yollayabildiginiz herkese yollayiniz.
Hacker Temel
demiş ....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
İŞİTME CİHAZI
Adam işitme cihazı almak için bir mağazaya girmiş, tezgâhtara,
"Ucuz bir şey olsun!" diyerek..
"Fiyatlar 2 dolar ile 2000 dolar arasında değişiyor efendim..!" demiş tezgâhtar...
"2 dolarlık model nasıl bir şey?"
"Bu butonu kulağınıza takıp şu teli boynunuzun üzerine bırakıyorsunuz efendim!"
"Bu nasıl çalışıyor?"
"Çalışmıyor efendim...Kulağınızda bunu görenler daha yüksek sesle konuşmaya başlıyorlar..."!
Küçük Temel annesine sorar,
- Anne, hepimiz laz mıyuz?
- Evet.
- Dedem de laz muydu?
- Lazıdı.
- Onun babası?
- Hepisi lazıdı.
- Öyle te olsa artık sabah kahvaltılarında hamsi yemek istemeyrum.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Temel'in gazetesi
Temel bir dag basinda oturuyormus ve en büyük zevki günlük gazete okumakmis fakat tembelmis ve gazete alabilecegi tek yer oturdugu dagin etegindeki bakkalmis. Bu is icin hep Fadimeyi gönderirmis. Fadime birgün sıkılmıs ve pazartesi günü 7 tane o günün gazetesinden almis. Ve pazartesi günü bir gazete verip digerlerini saklamis. Ertesi gün Temel gazete isteyince dün aldigi gazetelerden birini ben cikiyorum deyip islerini hallettikten sonra cikarip vermis. Çarsamba günü yine Temel gazete istemis Fadime yine islerini halledip temele gazeteyi vermis. Persembe günü yine Temel gazete istemis Fadime yine vermis. Aksama dogru Temel Fadimeyi cagirip
"Fadime" demis.
"Dünyada ne salak insanlar var; dört gündür ayni adam ayni yerdeki agaca arabasini carpiyor"
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ÜTÜ
Temel bir gün evde ütü yapmaya kalkışır. Ütü yaparken telefon çalar ve telefonu açacağım diye ütüyü
kulağına koyar ve kulağını yakar. Daha sonra ambulans gelir ve
Temel'i iki kulağı da yanık bulur ve doktorlar sorar:
- İkinci kulağını nasıl yaktın?
- O da sizi çağırırken oldu doktor bey
Bizim temel bir virus yapmıs ve.....................
SAYIN BILGISAYAR KULLANICISI,
Su anda bilgisayariniza Türk Laz virüsü bulasmistir. Teknolojik olarak çok gelisemedigimizden bu virusun manuel çalistirilmasi gerekmektedir. Lütfen bilgisayarinizdaki tüm dosyalari silip bu mesaji yollayabildiginiz herkese yollayiniz.
Hacker Temel
demiş ....
İŞİTME CİHAZI
Adam işitme cihazı almak için bir mağazaya girmiş, tezgâhtara,
"Ucuz bir şey olsun!" diyerek..
"Fiyatlar 2 dolar ile 2000 dolar arasında değişiyor efendim..!" demiş tezgâhtar...
"2 dolarlık model nasıl bir şey?"
"Bu butonu kulağınıza takıp şu teli boynunuzun üzerine bırakıyorsunuz efendim!"
"Bu nasıl çalışıyor?"
"Çalışmıyor efendim...Kulağınızda bunu görenler daha yüksek sesle konuşmaya başlıyorlar..."!