Ben Daha Güzelim Diyerek Jilet Attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
16 Yaşındaki Liseli Kız, Kendisinden Daha Güzel Olduğunu Söyleyen 15 Yaşındaki Lise Öğrencisinin Kollarını ve Yüzünü Jiletledi.

ben-daha-guzelim-diyerek-jilet-atti_o.jpg

16 yaşındaki liseli kız, kendisinden daha güzel olduğunu söyleyen 15 yaşındaki lise öğrencisinin kollarını ve yüzünü jiletledi.

BOLU’da Atatürk Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki G.A., 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı provaları sırasında Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki E.İ.’yle güzellik nedeniyle tartıştı. İkisi de "Ben daha güzelim" diyen kızların tartışması kavgaya dönüştü. Yanında taşıdığı jiletle E.İ.’ye saldıran G.A. kollarını ve yüzünü kesti. Kanlar içinde kalan E.İ. 112 Acil Servis ekibi tarafından kaldırıldığı Köroğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi gördü. Sürekli ağlayan kız öğrenciler, ifadeleri alınmak üzere çocuk polisi tarafından Bahçelievler Polis Merkezi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

haberler.com​

körpelerde ne akil ne fikir ..

birde daha güzel iste neden katlanamiyorsun buna :) .. bence daha güzel ..

vivaalesta' Alıntı:
ben ikisindende güzelim noolcak şimdi
:clap:biggrin :clap :biggrin :clap
allah akil dagitirken bunlar nerdeydi acaba?:vur :melek

Okul Sistemimizin Sıkı Olmamasından Kaynaklanıyor Bence... Eğer Sistem Biraz Sıkı Olsa, Bunlar Sınıflarını Geçmek İçin Kendilerini Evde Ders Çalışmak Zorunda Hissedecekler. Ama Böyle Olunca, Boşlukta Ne Yapacaklarını Şaşırmış Durumda Geziyorlar...

Hey Güzel ALLAH'ım Şu aciz Kullanına neden birazcık beyin bağışmadın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri