Ben bu P....K'le aynı örgütten miyim

R.T.E

Banned
Reaction score
0
Polisleri karşısında gören eski YÖK Başkanı Kemal Gürüz'ün bu tepkisi Küçük'ü kızdıracak.

Savcılığın talimatı ile evine gelen polisleri karşısında gören eski YÖK Başkanı Kemal Gürüz'ün kısa süreli bir şok yaşadığı ortaya çıktı.

BEN BU PE...K İLE AYNI ÖRGÜTTEN MİYİM
Gürüz ilk şoku atlattıktan sonra polislere diğer gözaltıları sordu. İddiaya göre polisler gözaltına alınan isimler arasında Yalçın Küçük'ün de olduğunu söyleyince Gürüz, "Şimdi ben bu p... k ile aynı örgütün mensubu muyum?" cevabını verdi.

http://www.ensonhaber.com/gundem/178493/ben-bu-p....kle-ayni-orgutten-miyim.html

Gürüz ü pek sevmem ama bu PKK nın maşası öclan itinin arkdaşı olan Yalçın için söylediği süper

yalçın Küçük için o kelime hafif kalır Gürüz efendi

Bu yazı sanırım PKK nnın maşası olan Talçın Küçük fanatiklerini kızdıracak

az biel söylemiş

:eek:ha:eek:ha...........UUUUUUUUUUUUUUUUU............. :eek:ha:eek:ha

33bl24n.jpg

Hepiniz aynı değilmisinizki

yok bir birinizden garkınız

çok güzel yaaaaaaa

birbirine işte böyle düşersiniz

sizi gidi ergenekoncular sizi

gürüzün kızmasına anlam veremedim,,daha savunmasını vermeden ağa babalarına fikir babalarına karşı bu hakareti sonra yutturmasınlar içerde ona.. o ylçın küçük ,p...k te sanki kendisi ak sütün kaşığı.. bilim adamlığı sanki dünyaca tnınmış eserleri akademi çavrelerde kapış kapış giden bir büyük derya sanki...alemdaroğlu kemal neyse gürüzde o değilmi.. üniversiteleri bağnazlığın yuvası haline getiren ekipten..

bu tür haberlere ihtimal pek vermiyorum..küçük bi ihtimal doğruysa da polis teşkilatı akp den nsıl olsa..oturun karşısına bi çay için bakalım keyifle..

Adam örgütten olmadıgını soyluyor bizimkiler nasıl anlıyor...

Birileri de üniversiteleri bagnazlaştırdı diyor... Neyse türban konusuna hiç girmek istemiyorum...

Ben sizi rahatsız etmeyeyim... Siz kendi çapınızda bu haberleri izleyip zevke gelmeye devam edin...

Ama gerçek ortaya cıktıgında, siz ortaya cıkamayacaksınız...

Güzürüzcüğüm üzgünüm ama aynen dediğin gibi :)

Geri