Ben bu işten bişey anlamadım... Bakalım çözen olacakmı ?

bukalemunn

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bir arkadaşımın msn şifresini çaldılar... neyse...

ben girmeye çalıştım eski şifreyle ve oldu... nick' i falan değiştirmişti giren şahıs...

daha sonra ben şifreyi, gizli soruyu, adres bilgilerini ve şifre sıfırlama mail' i dahil ne var ne yok değiştirdim...

sonra gayet güzel girdim msn' e mail adresime

ertesi gün açmaya çalıştığımda yine hata verdi... ama eski şifreyi denedim girdi...

bu olay böyle 3-4 gün sürdükten sonra karşı taraf benim kendi adresime mail attı ve durup durup şifreyi değiştirmememi söyleyen birşeyler yazmış ?

şimdi amaç hacklemekse bu arkadaş neden şifreyi değiştirmiyor ?

hem benim değiştirdiğim şifreyi nasıl tekrar bulup eski haline getiriyor bir türlü anlamadım... :boks:

arkadaşınınmış ya kafa yapıo olmasın arkadaşın

arkadaşım büyük ihtimalle keylogger vardır senin pc de iii bi antivirle tarat veya çak bi format olmassa . . .

şifreyi değiştirmemesinin sebebi ise büyük ihtimalle tanıdıkh biridir veya can sıkıntısından oynuodur senle ...

sen sormadan söölim her değiştiin şifreyi nerden bilio diiceksen keylogger senin klavye kayıtlarını aldıı için her değiştiiin şifre onada gidiodur boşa kürek çekersin . ..

şifresi çalınan arkadaş msn' e internet kafeden giriyordu...

ben evden deniyorum yani çalan kişinin benimle alakası yok...

ben şifreyi evdeki makinamdan değiştiriyorum...

o yine sıfırlıyo...

bugünde msnde konuştum kendisiyle uyuz uyuz konuştu bana... bi bulsam arkadaşı çok güzel olacak da...!

bukalemunn' Alıntı:
şifresi çalınan arkadaş msn' e internet kafeden giriyordu...

ben evden deniyorum yani çalan kişinin benimle alakası yok...

ben şifreyi evdeki makinamdan değiştiriyorum...

o yine sıfırlıyo...

bugünde msnde konuştum kendisiyle uyuz uyuz konuştu bana... bi bulsam arkadaşı çok güzel olacak da...!
tamam işte senin ewdeki makinede trojan vardır o zman şifreyi sen değiştiiine göre

he bide artıkh bi çok cafede fake msn var onlarda olabilir .. .​

arkadaşım sende trojan var gibi her kimse seni ii denetliyor bi format at kendine gelsin makina veya kusura bakma ama bi arkadaşın güzel taş..k geçiyor

Muahahah koptum yaa :D kardeş bas formatı, büyük sözü dinle.... sonra sen dalga geçersin....

kesin trojan vardır sende yoksa şifreni bilip yenilemese inkansız.. sen gene ya format at yada iyice bir tarat. önerim kaspersky son sürüm...

Geri