ben b*k* yedim

sungur3390

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar yardım ederseniz sevincem ben bu ay kotamı 4.62 gb harcadım ve hala fatura gelmedi gelince acaba kaç ytl fazla fiyat gelir benim limitim 4 gb bazı kişiler korkmana gerek yok diyo ama sizce ne kadar para gelir normalde 30 ytl geliyo cevaplarınızı bekliyorum eğer çok para gelirse :vur

100 mb başı 1 milyon gerisini sen hesapla

duyanda sanacak 100 gb indirdin bu ay. o ne ya 5 gb indirmişsin korkuyosun çok gelirmi diye. benim ödediğim faturaları söylemiim ayıp olmasın. telekoma kafam girsin ayrıca.

it oğlu it telkom ... gerisini bilmek için hayal gücünüzü kullanın ..zira buraya yazarsam 10 yıl ban alırınım

En Fazla 40 Gelİr.. Bende De Olmustu.. Zaten Telekom İnternetİ Ucuzlatti Bİraz.. Takma Kafana..

Pff..

Heray en az 3 gb sabit girio ;)
Msela şuan 6.4 ..

Ayrıca ben telekoma kafam girsin felan istemiom ; çünki
"Telekoma kafasını sokan vücudunu kurtaramıyo" a*q Telekoim..!!

36.2 YTL fatura gelir ayrıca diğer arkadaşlara katılıyorum telekoma kafam girsin...

Biz telekoma girermiyiz bilmemde o bize pis giriryoo abi...ayrıca bu kota işinde bi b*kluk var ama neyse

arkadaşlar smile adslde sınırsız 39 ytl ben bu ay sınırsıza geçiyorum.kota ile falan uğraşılmaz. zaten bu paraya yakın bir ödemeniz var daha az kullandığımız halde.

ßenim kafa eksik kaLmasın :D

ben asıl bu ay bo*u yedim geçen ay 4.62 bu ay 5.70 :'(

Evet Anlaşılan Fazla Yemeyeceksin Dikkat Etsen İyi Olacak...

Geri