Ben BöyLe ''ŞEREFSİZLİK'' Görmedim..!!!

yaw yuhh dicek bişiy bulamadım bilgisayarla felan yapamıyolarmı bunu bu ne böle teknoloji denilen bişiy var hey allahım yaa film ugrunaa hayvana acı çektirerek gebertmeyide ilk kez duydum . millet neler yapıyo gerçek sanıyoruz filmde bi atı öldürmeden film çekemiyolar bizimkiler (agır küfür )

bunu yapan insana insan değil hayvanoglu hayvan demek gerekir! ötesi yok.. bunu yapanları yerde sürüklemek lazım esas olarak! ne cahil insanlar var şu memlekette.

At üzerinden düşüp ayağı kırılan sahibini dişleri ile yakasından tutup dört ayağı arasına alarak 10 km den fazla kar üzerinde yavaşça sürüyerek evine kadar getiriyor evete evet bu yaşanmış bir olay ve bunu yapan bir hayvan filmdeki at ise hunharca sürüklenip öldürülüyor bunu yapanda malesef insan olduğunu zannedenler başak yorum yok paylaşım için saol kardeşim...

bu işi yapanlar insan olamaz

ya günümüzde bilgisayar, maketler fln filan var neden böyle yapiyorlar yaa :(

lanet olsun vicdanları nasıl alıyor anlamıyorum..Zerre kadar vicdan yokmu bunların

Hani insanlıktan nasibini almamış sınıf varya o sınıftan bunlar...Tüh Allah belanızı versin!!!

Yazıklar olsun !!! böyle saçmalık yok !!! tuğba özayın ne halt olduğu belli zaten inşallah hemen kaldırırlar bu diziyi vizyondan kafaları basmayan yaratıklar !!!!!!

Birde hayvan severiz diye geçiniyorlar. Alın size hayvan sevgisi normal birisi bu olayı yapsa herkes ayaklanır ama tuğbası handesi yapınca göz yumuluyor:) Sürükletenleri sürüklemek gerek.

Vicdansızlar PAra Uğruna Yapmayacakları Şey Neredeyse yok...

şerefsizlikten başka bişi deil =(

Abı Yazık Deyılmı O Hayvana Ya. Sen Can Cekısırken Bıle Ne At Ne Kopek Yanından Ayrılır, Pekı Sen Neden Boyle Asıl 1 Hayvana Zulum Cektırıyorsun.

Diyecek bişey bulamıyom atın resmini gorunce şok oldum Allah Belalarını versin ...

Geri