Ben Atatürkçüyüm

Tutuşunca hemen belge.Seçimleri başından sonuna kadar izledim.Adana'da AKP alırken sonra Adanalılar biz vermedik bu adama oy diye,oyları saydırdılar MHP çıktı.Bu işe ne diyorsun?

partilere seçim sonuçlarını ileten ajans da saat 04.00'den itibaren sistemini dondurarak sandıklarında sorun olan seçim kurullarındaki sayımı beklemeye başladı. Bu saatte potadaki iki aday MHP'li Aytaç Durak ile Ak Parti'li Mehmet Ali Bilici arasında 0.3'lük bir oranda 2 bin dolayda oy farkı çıktı. Sabaha kadar alınan farklı sonuçlarda bu fark 2 partinin adayı arasında gitti geldi.

sadece ak parti değil o zaman mhpde çaldı oylar bak iki parti arasında gidip gelmiş??

kardeş belge vermeden kendi kafandan uyduramassın tvde izledim felan olmaz o kadar.

partilere seçim sonuçlarını ileten ajans da saat 04.00'den itibaren sistemini dondurarak sandıklarında sorun olan seçim kurullarındaki sayımı beklemeye başladı. Bu saatte potadaki iki aday MHP'li Aytaç Durak ile Ak Parti'li Mehmet Ali Bilici arasında 0.3'lük bir oranda 2 bin dolayda oy farkı çıktı. Sabaha kadar alınan farklı sonuçlarda bu fark 2 partinin adayı arasında gitti geldi.

sadece ak parti değil o zaman mhpde çaldı oylar bak iki parti arasında gidip gelmiş??

kardeş belge vermeden kendi kafandan uyduramassın tvde izledim felan olmaz o kadar.

Zaten sallama rakamlar verince gerçek oluyor hemen.Aytaç Durak büyük üstünlükle sonuçlandırdı bir kere seçimleri.

Ahmet türk denilen teröristte hala dışarıda hatta bölücü haritalar önünde bölücü demeçler verebiliyor
Bu onun suçsuz olduğunun göstergesimidir.
Yoksa sistemin yetersiz işlediğininmi
Bi değişiklik yapıp (düşünürsen) fikirlerini benimle paylaşıp beni aydınlatmanı rica edicem:goz:

Olaya bu yönden bakarsak. 58. hükümeti kuramayan başbakanınız da dışarda. Amerikan destekli örgüt lideri Gülen de dışarda. Kayıp trilyonu kaybedenlerde dışarda.
Evet seçim öncesi terörist dtplilere de ses çıkarmayanlar dışarda.

Ama olay bu değil. Bilmem nereden bomba bulurlar. Gelirler Erol Manisalı'yı alırlar Bilmem nerden bir şey bulurlar Haberal' ı alırlar içeri. Komedi dedik ya izliyoruz. :goz:

Geri