Ben 1 günde çözdüm. Bakalım çözebilecek misiniz?

Kardeş sen bir saatle yırttın bir günden oldum. :)

yaw bu o kadr zor diil be kardeşim....
bence maliyeci arkadaşım sen sınav heyecanından çözememişsindir...:goz:
yoksa bariz bi cevabı var di mi ama....:)

Cevabı yazdık ama bi teşk. bile yok :( Bu arada kopya olmasaydı daha uzun sürede bulurdum ama kopya olunca daha çabuk bulduk. Bu arada baya merak uyandırdı sorun iyi ki cevabı özelden yazmışım.

keşke az daha uyanık olsam :) çok uykum var şimdi kafa yerinde oynuyo

ßende ßuLdum karde$ :D ßana da ßorçlusun cvßı attım özel msj olarak :D ama ßu sınav gerçekten ßöLe ßnm ßi aßim var o da ßankacı sınavda çıkan soruları sölemi$ti ßana dumur oLmu$tum :)

valla ben bişi diemicem
pas desem

valla ben soru gördüm yarım saat uğraştım çözemedim. tam bilgisayarı kapatım yatarken aklıma geldi sırf bunu yazayım diye bilgisayarı geri açtım. ne soruymuş be

nozz' Alıntı:
Cevabı yazdık ama bi teşk. bile yok :( Bu arada kopya olmasaydı daha uzun sürede bulurdum ama kopya olunca daha çabuk bulduk. Bu arada baya merak uyandırdı sorun iyi ki cevabı özelden yazmışım.

Nozz kardeş özelden sana cevap yazmıştım görmüş olman lazım. Cevabın için tebrik ettim.
Uykusuz kalan diğer arkadaşlar kusura bakmasınlar :) aklımda birkaç soru daha var onlarıda mı sorsam...:D

buldum galiba.. sabahları insanın kafası daha ii çalışıyo..

Sonuc Olarak Ilk Ben Bilmişim Bu Soruyu Cok Basitdi Zaten :)

ihi ihi ihi hayvan hemde nba de bi takımın maskotu:D ihihi ihih

Konunun kazananı "dingiltere" gerçektende ilk önce o buldu. :)

cevabımızı keşke doğru yada yanlış olarak yazsaydın yanımdakiler hala bilip bilemediğime inanmıyorlar. yoksa sende emin değilmisin sorunun cevabından

toros33' Alıntı:
cevabımızı keşke doğru yada yanlış olarak yazsaydın yanımdakiler hala bilip bilemediğime inanmıyorlar. yoksa sende emin değilmisin sorunun cevabından

Kardeş özelden mesaj atan herkese sorunun doğru yanıtını yolladım. Arkadaşların çoğu buldu. :)

kardes bulfum acıklaması denızlerde yasayan bır kus cınsı olan albatros tur ve 3 sanıyede buldum nemn kesın bankacı olurum....cevab hayvan

Geri