Ben ÖzGüR :) KnowN

seni tanımak güzel ve inşallah diğer üyelere geliyoo sıra ;)

crazyboy_9999 tespit doğru
İnanıyorum siteyi yönetenlerde bunu görüyordur
Nerede hata yaptık diye kendilerine sorup cevap bulamıyorlarsa bana sorsunlar cevap veririm

kendini direk bole atma istersen ortak bende uzaklastım epey bı sure hemde epey epey bu qerceklerden artık soyle bısı var "takılırsan sureklı suclusun" kavramının ıcınde buldum ben...

eyw ortak senı tanımakta qzl oldu eskılerden bı sayılı kaldı...

Benim Konuda Her zaman oLduğu Gibi Hit Yapmış :durdurun

5 sene önceki Camfrog'lu günleri , Mirc li günleri unutabilir mi insan :)

okumak güzeli özgürüm

eski günler geriye dönüyor artık eskisinden daha güzel günler bizi ekliyo özgür. forumda yapılan degişiklikler dark ın benim online sürelerimizin artması ve eski dostlarımızı tekrar forumda buluşturma projemizle eski günleri yeni günlerle birleştirip daha güzel günlerin bizim olması için biz caba sarf ediyoruz umarım bundan sonra sende bu güzel günler için aramızda daim olur mesajlarınıda eksik etmezsin..

Bende uzun süredir hayat koşuşturmasından dolayı giremiyordum.. Sevgili KnowN benim için; bana Rapidshare'ye birşeyler yüklemeyi ilk öğreten kişidir :) Bir program paylaştığımda her 10 download da bir yenilemek gerekiyordu falan , bundan 3 sene evveldi :)

Gerçekten eski tadı yok bencede... Saygılar....

okumak güzeli özgürüm

eski günler geriye dönüyor artık eskisinden daha güzel günler bizi ekliyo özgür. forumda yapılan degişiklikler dark ın benim online sürelerimizin artması ve eski dostlarımızı tekrar forumda buluşturma projemizle eski günleri yeni günlerle birleştirip daha güzel günlerin bizim olması için biz caba sarf ediyoruz umarım bundan sonra sende bu güzel günler için aramızda daim olur mesajlarınıda eksik etmezsin..

İnşallah Dediğiniz Gibi OLur Dai. Biz BuraLardayız ;)

gerçekten tanınması gereken bir insanmışsın ;) her yolu zorluğu görüp doğruyu seçenlerdensin ;) nedense sana karşı bi abi sevgisi oluşmaya başladı içimde :D

Geri