Ben ÖzGüR :) KnowN

Cok ozur dileyerek araya giriyorum sadece Karma hakkinda konusacagim. Karma'nin sadece hackhell icinde bir hayati oldugunu dusunmeyin. İnsanlarin ozel hayatinda bazen problemler olabiliyor ve bunu ister istemez yansitiyor. Tahmin ediyorum ki boyle bir zamanina geldiniz. Konunun amacini saptirmadan herkese iyi sabahlar :smile:

Çok Keyifliydi Okudum Teşekkürler

Şu HackheLL'de Emin oLun Kimseye Kızmıyorum.. Sadece Eski Ortam ve ArkadaŞLarımı arıyorum Hepsi Bu.. Sanal Falan ama Gerçekten güzel İnsanLarLa tanışıp Güzel Muhabbetler ettik..

Burdan Üst Düzey Yönetime Sesleniyorum ;

Kalbi Kırıkları Barıştırın Gönülleri Alın HackheLL'i eskiye döndürmeyi bana bırakın.. ;)

Şu HackheLL'de Emin oLun Kimseye Kızmıyorum.. Sadece Eski Ortam ve ArkadaŞLarımı arıyorum Hepsi Bu.. Sanal Falan ama Gerçekten güzel İnsanLarLa tanışıp Güzel Muhabbetler ettik..

Burdan Üst Düzey Yönetime Sesleniyorum ;

Kalbi Kırıkları Barıştırın Gönülleri Alın HackheLL'i eskiye döndürmeyi bana bırakın.. ;)

çok hayalperestsin =)

"Zamanını Harcayıp Okuyanlardan ALLah Razı olsun...."

Sendende Allah Razı olsun..sevgili kardeşim..senden de..önünüzdeki hayatı iyi değerlendirin inşallah...Her şey gönlünüzce olsun...:smile:

Belki bu postu atmayalı 13-11-2010, 01:22 AM bu kadar olmuŞ... atmamaya devamda edicekdim aslında ama özgür kankamın konusunu okumadan edemedim..buraya dert yanmayada gelmedim...En son forumdan cıkarken onca senenın hiçbir manevi değeri kalmadığını görerek ayrıldık benım gıbı daımı eskı Kankalarımda bunu düşünerek ayrıldık...Tabiki fikir uyuşmazlıkları olucakdır..olduda.. yıldırayın bır postu cok gucume gıttı ben smod adayı olmadıgım halde..Kent55 smod olunca ayrıldılar demiş alakası yok biz kent55 oldu dıye ayrılmadık yanlış anlaşılmasın...bunu edıtlersen sevınırım bılmedıgın sey hakkında yorum yapma bence daı ... bu forumdan neler geldı neler gectı saysam bu sayfa almaz...known daha ıyı bılır... ama onceden sunu belırteyım yonetım katmanında smod gıbı saygın kısılerın secımı cok adil olurdu Daha bu kademeye gelecek uye mevcuttu (Çeşitli mazeretlerle elediler ama gerçek bu degıldı) haddimede düşmez karara saygılıyız...bunun olmadıgını gorerekten ayrıldık ...ayrıldık derken ayrıldık ama ruhen hala buralardayız...hackhelle gelıstım hackhelle arastırmacı oldum hackhell ıle unlu oldum belkıde...bu bana artı avantaj kazandırdı hakkını yememek lazım ama bende emegımı hackhelle faydalı olabılmek ıcın harcadım gecmıse sunger elbet cekılır... ama bunu anlayabılene.....Konuya gelince known kendini özgürce ifade edebilme ses yeteneği var gerçekten guzeldı yazı ...herkeze saygılarımLa Namıdeğer eski nicki SimatiC :D

Allaha emanetsiniz...

Gürcan sizden sonra üye oldum ama sizlerin HACHELL'in ne kadar olmazsa olmazı olduğunuzu bilecek kadar da bilgiliyim eğer HH'den gidecek olan birileri varsa o sizler değilsiniz ne sen ne yyıldırayy ne madnes ne de eski tüfekler eğer o eski günleri tekrar elde etmek istiyorsak bunu birlikte yapabiliriz diye düşünüyorum

Kimim ben bölümü kişinin kendisini tanıttığı bölüm olduğu halde ne mesajlar yazılmış vay be :smile:
bende özgür'ün tanıtımını keyifle okumuş mesaj yazacaktım ama konu yeterince dağılmış. Yine de söyleyeceğimi söyleyeyim "adam gibi adam" Özgür'dür. Gerisiyle ilgili yorum yapmıyorum.

Özgür abi seni daha yakından tanımak güzeldi =)

Mıdyeci guzeli =)) Lınk geldı msn den tıkladım sen cıktın karşıma.. Sana seviyorum Özgür ama seni detayları tanıdıkca hayata küstüm =))

Hadi iyi forumlar herkese... [ Forza BEŞİKTAŞ ]

Çok güzel yazmışsın Özgür ..Bütün yazdıklarını okudum. Yüreğine sağlık arkadasım.

tüm mesajları okudum ve çoğuna hak verdim.

özellikle "eski tadı yok" kısmına.

beni bilenler bilir. genelde siyaset bölümünde yorumlar yaparım. bazen de hoşuma giden konularda bilgiçlik taslarım. :)

önceden siyasette bir konu açıldığı zaman üyeler tartışırdı. bazen bilmediklerini öğrenir bazen de yanlış bildiklerinin doğrusunu öğrenirdi.

ama nolduysa birden durum değişti.

siyaset bölümü artık tartışma değil (afedersiniz) sidik yarıştırma bölümü oldu.

artık bir konu açıldığında hemen karşıt görüş başka bir konu açarak cevap vermeye çalışıyor.

"tencere dibin kara, seninki benden kara" durumu oluştu.

ya da bir konu açılıyor ve konudan rahatsız olan bir grup konuyu 3.-4. mesajdan itibaren başkya yöne çekmeye çalışıyor.

misal

http://www.hackhell.net/serbest-kursu/714625-ak-partili-er-erdogani-ataturke-benzetti.html

konu şu anda muhteşem yüzyıl dizisinin eleştirisine dönüşmüş.

yahu tartışmak bu kadar zor olmamalı.

önceden çok sert tartışmalar yapardık. hakaret etmeden, küfür etmeden olabildiğince sert şekilde tartışırdık.

LOOUPSED'le McNamara'yla az birbirimize girmedik.

ama ne kadar sert tartışırsak tartışalım birbirimize hakaret etmedik. birbirimizi üzdük, hoşuna gitmeyecek şeyler söyledik ama ne olursa olsun görmek istediğimiz saygıyı karşımızdakine gösterdik.

ve fakat bir gün durum değişti. nolduysa artık (aslında nolduğunu herkes iyi biliyor) hakaret eden, hır gür çıkaran kişiler düzgün üyelere tercih edilmeye başlandı.

ve yönetim o kadar yanlış kararlar verdi ki bu kararları eleştirenler forumdan uzaklaştırma cezası aldı. örnek : ben.

forumda şu ana kadar yaşadığım en kötü olayı belki bazıları hatırlıyordur. bir üyeyi clon üyelik kullanıyor diye şikayet ettim ve o üye banlandı ve aynı üye çeşitli clon üyelikleriyle forumda her ortamda bana ve aileme açık açık küfür etti. ayrıca yönetimi esas üyeliği verilemesi konusunda tehdit etti. ve bu üyenin esas üyeliği tekrar verildi. yani ban cezası kaldırıldı.

ve ben bu olayın yanlışlığını eleştirdiğim ve yönetimi adaletsizlikle itham ettiğim için 3 gün uzaklaştırma aldım.

ve bir örnek daha: başka bir üye bir konuda başka bir üyeye "odun" dediği için banlandı.

kısaca demem şu ki: yönetim kendine çeki düzen vermeli ve adalet konusunda özeleştiri yapmalı.

demiyoruz ki kimse banlanmasın. hak edene gereken ceza verilsin ama adalet terazisinin kefesi şaşmasın.

bu güne kadar sert tartışmalara girdiğimiz ama saygı sınırını aşmadan konuşmayı başarabilen tüm üyelere teşekkür ediyorum ve forumun eski haline dönmesini dört gözle bekliyorum.

Geri