Ben ÖzGüR :) KnowN

KnowN

BiR uMuTTuR YaŞaMaK !
Reaction score
0
SoNuNDa 'EyvaH' DiyeCeĞiM ŞeyLeRe, BaŞıNDa 'EyvaLL
Dalıyorum Forumda ßöLüme Yazıyorum Yazıyorum Yazıyorum :)) Hadi Bakalım Bismillah ;)

Ben Klasik Şeyler yazmaktan hoşlanırım aslında. Hep Hayatıda öyle görmedim mi ki , Kestirmeden dert çekmeden bıkmadan usanmadan yürüyeyim diye düşünmedim mi ömrüm boyunca..

Ama Hayat Bana ve bize hep düşündüğümüzden fazlasını verdi ve bu oyunda genelde hep saf dışı kaldık. Düşündüğü gibi istediği gibi yasaşayan Kaç kişi var ki Fani dünyada.. Her neyse Geçelim özgür Kimdir neyin nesidir buna..

Ben 09.02.1985 tarihinin sabahı saat 9 u tam 5 geçe doğmuşum bazen insanlar inanmıyor hani olurda dokuzu beş geçe :) kardeşim ALLah nelere kadirdir bilmezmisin bende o saate doğuvermişim Zeytinburnunun beştelsiz mahallesinde. Ben doğduğumda babam askermiş hem de çakı gibi asker :)

İşte böyle yazılmış doğum kaderim doğduktan sonra annemle babam çalıştığı için bende dedemlerle beraber Kocaeli'nin ilçesi Gebze'nin Ulaştepe Şimdiki Yavuzselim Mah. götürülmüşüm. 10 yaşıma kadar Gebze'de öyle güzellikler yaşadım ki inanın anlatılması beni bile heycanlandırıp sevindiriyor. Gebzeyi Bilenler anlarlar beni. Orda yaşayan herkes kardeş gibidir. Elbette düşman olanlarda var.. Küçük köy gibi yerlerde yaşamayı çok seviyorum ben. Dostlukları Arkadaşları bile içten sıcak ve gerçekçi.. Kime gidersen git yatacak bir yerin ve yiyecek bir aşın oluyordu orda.. Düşünüyorum şimdi Burdaki Arkadaşlıklları hepsi pazarlara Layık satılık bir hayvan gibi eşya gibi... Yaram derin bakmayın siz bana ;) Herneyse 10 Yaşımda Annem işten Çıkmış ve evde oturmaya başlamış arada bir geliyorlardı tabi ama halimden memnun ve dedemle babannemi çok sevdiğim için onlara pek alışamıyordum birde amcam vardı ßenden 5 yaş ßüyük ki değmeyin değmesin kimse keyfime.. Tabi bu keyifli yaşamım annemlerin beni almasıyla son buldu.. buldu da az uğraştırmadım onları :) daha o yaşta ne kadar yaramaz olduğum belliydi annemler arkamda ben önde az kovalatmadım kendimi.. İstanbul'a geldiğimde kapımı kitler olmuştum ki ßen kitlemesemde onlar kitliyolardı haklıydılar da çünkü kaçar giderdim ßuralardan.. Sanki ozaman ßile ßu pislik yerin bana zararının dokunacağını ßiliyordum.. Herşey okul kaydımı buraya aldırmayla son bulmuştu.. Burda yeni arkadaşlıklar yeni yeni insanlar tanımaya başadıkça alıştım Zeytinburnu'nun bu pis havasına.. Tabi Hergünüm birileriyle kavga etmekle geçiyordu Daha ozaman belliydi yani asiliğim haksızlık denince tüylerimin diken diken olması.. İlk okulu bitirdikten sonra Lise hayatıma atılmıştım.. 4 sene okuyacaktım Liseyi öyle heyecanlıydım ki koşa koşa gidiyordum okula ta ki yeni yeni arkadaşlıklar edinip farklı ortamlara girene dek.. 16 yaşımda uyuşturucu denen illetle tanıştım ozaman bambaşka bir alemdeydim tabi.. Askere gidene kadarda devam ettim durdum her gün başka bir yaşam her gün başka ßirilerinin ortamı.. Askerliğimi yani acemi birliğimi Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde Usta birliğimide Van / Gürpınar / Yalınca J.KRK.KLIĞI'nda yaptım. Hemde Çakı Gibi Komando oLarak :) Uyuşturucu belasındanda acemi birliğimde kurtuldum.. ve o günlere o günlerdeki çevreme çevremdeki arkadaşım dediğim insan kılıklı hayvanlara lanet ediyorum şimdi. Askerden döndükten sonra anamların kafasını yedim sevdiğim biri vardı isteyelim evlenelim zart zurt diye diye.. Oysa Herşey boşaymış nişanlıyken ayrıldık öylece o defterde kapandı gitti. İyikide öyle oldu ya evlenip cocuk vs olsaydıda boşansaydım nolurdu. Hayat yalan olurdu :) Allah Herşeyin hayırlısını versin bizim için inşallah..

Sene 2006'da iStanbul Güvenlik'te çalışmaya başladım. ve hala aynı yerdeyim. Yakın bir zamanda Ocak 2011'de Kıdem yükselterek Proje Güvenlik Müdürü/Amiri oldum daha ömrümün baharında.. Yanlış anlaşılmasın Önemli olan insanın konumu üzerindeki postu değildir. Kalbidir İnsancıllığıdır benim için.. Sene 2007'de Hackhell ile tanıştım. Karma'nın sayesinde ozamanlar karma upload ediyordu ben indirip ya oynuyordum yada programı Pc'me kuruyordum :) Sonra Karma'yla mülakatta bulunup bende bu upload işine girdim Sonra yöneticilik vs derken Hackhell'deki Caf Caflı Neşeli Mutlu Günlerimize Son Noktayı Koyduk.. Şimdilerde bu Çok sevdiğimiz Ailemiz olarak gördüğümüz Hackhell yabancı gibi geliyor bana.. Makara yapılacak kimse kalmamış.. Geriye bakıyorumda herşey Mazide kalmış be Hackhell Herşey Mazide güzel günler hep geride.. Ama değişim yenilikler her zaman iyidir.. Şu an uploadlarıma Devam ediyorum :)

Son Olarak ; Özgür asi dik kafalı dediğini yapan ve yaptıran Haksızlığa tahammülü olmayan Fani Birisidir.. Hayatımda En Sevdiğim Söz : Bir uMuTTuR YaŞaMaK ;)

Zamanını Harcayıp Okuyanlardan ALLah Razı olsun Bakıpta Aman KnowN'mu diyende Yakınımdan Uzak Dursun..

Pek Msj ATmıyorum Hackhell'e Hepiniz ALLah'a Emanet Olun.. Hepinize İyi ForumLar oLSun ;)

Seni Daha yakindan tanimis oLdum uyuzcum :)..eline sagLIk..:)..ne guzel anlatmissin ehh..memnun oldumm..:p

Zamanını Harcayıp Okuyanlardan ALLah Razı olsun Bakıpta Aman KnowN'mu diyende Yakınımdan Uzak Dursun..

burasin begendimm..
Allah sendende razi olsun be uyuz'cumm..:)

kardeşimsin sen benim, şafak bile saydın benim sayarken unuttummu sana sorarım :)

hani demişsin ya bir zamanlar şen şakraktı falan diye gerçekten de mesaj sayından bunlar belli oluyor hocam :D Yüreğine sağlık

Memnun oldum şahsımca...

Eski Dostları Özledim Be Hackhell.. Eski Günleri.. Nerde Erdem , Nerde Madness Nerde MR KLex Nerde Gebze Team Nerde o bu şu Yok Artık Yok Be HackheLL..

Seni görmek tanımak güzeldi özgür

Eski Dostları Özledim Be Hackhell.. Eski Günleri.. Nerde Erdem , Nerde Madness Nerde MR KLex Nerde Gebze Team Nerde o bu şu Yok Artık Yok Be HackheLL..

ahh ne güzeldi eski günler
ne güzel sohbet ederdik inanırmısınız çay tadında oluyordu sohbetler o sıcak kanlı o değerli insanlarla.
hem sıcak sıcak paylaşımlar hem eğlenirdik ayrıca gülerdikde çok :thumbdown:
nolduysa bu yeniliklerden sonra herkes tek tek nedeni bilinmeyen ayrılıklara tanık oldum. ne hevestiki bize açılmayan kapılar olmasada biz yinede o kapıları açıp paylaşımlarımızı yapıoduk ki değiyordu o güzel insanlara,abilerim,ablamlarım,kardeşlerime...
HAni nerde bu insanlar göremiyorum haniii!!!

Gönüller birdir vucutlar ayrı olsada yaşananlar güzeldir mazide kalsada umrumda değil dünyalar yıkılsada biz sevdiğimizi unutmayız o bizi unutsada...!!

Kiowa Apache sonuna kadar haklısın
Eski günleri mumla değil projektörle arıyorum
Hatta ve hatta hiç anlaşamadığım, sürekli tartıştığım insanları bile arıyorum
Eskiden bir konu açardık konuda 30 tane masaj olurdu, tartışırdık kızardık gülerdik
Amam maalesef şimdi öylemi
Mesala bugün beşiktaş maçı vardı
Önceden maçlar başlamadan 3-4 gün evvel konusu açılırdı bugün beşiktaş maçı bitmiş baktım maçla ilgili konu açan bile olmamış
Eskiden böylemiydi, konu dediğim gibi 3-4 gün evvelden açılır millet yorum yapar benim gibi fanatikler yorum yapar birileri kızar şikayet eder bir kaç gün ceza alırım ama hakkaten cezam bitsede tekrar foruma girebilsem diye beklerdim
Arıyoruz o günleri o arkadaşları şimdiki yöneticiler bu yazdıklarıma kızsada gerçekler bunlar
O günler tekrar gelirmi pek zannetmiyorum giden arkadaşlar kendilerine bir yol çizmişler hepsi başka forumlarda, geleceklerinide zannetmiyorum çünkü bulundukları yerlerde kendilerine bir yer edinmişler şimdi oralar için uğraşıyorlar
Artık şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekenler gereğini yaparlar

known hayatını zevkle okudum. sen hala buradasın demekki =). ya ben konuştuğum kadarıyla hepsi hayat denen nehirde debelenirken farklı yerlere doğru savrulmuşlar. ben mi tabii bende inan ki hiç zamanım olmuyor internet filan.. eskileri gördüm bi selam olsun dedim hoşçakalın =)

Kiowa Apache sonuna kadar haklısın
Eski günleri mumla değil projektörle arıyorum
Hatta ve hatta hiç anlaşamadığım, sürekli tartıştığım insanları bile arıyorum
Eskiden bir konu açardık konuda 30 tane masaj olurdu, tartışırdık kızardık gülerdik
Amam maalesef şimdi öylemi
Mesala bugün beşiktaş maçı vardı
Önceden maçlar başlamadan 3-4 gün evvel konusu açılırdı bugün beşiktaş maçı bitmiş baktım maçla ilgili konu açan bile olmamış
Eskiden böylemiydi, konu dediğim gibi 3-4 gün evvelden açılır millet yorum yapar benim gibi fanatikler yorum yapar birileri kızar şikayet eder bir kaç gün ceza alırım ama hakkaten cezam bitsede tekrar foruma girebilsem diye beklerdim
Arıyoruz o günleri o arkadaşları şimdiki yöneticiler bu yazdıklarıma kızsada gerçekler bunlar
O günler tekrar gelirmi pek zannetmiyorum giden arkadaşlar kendilerine bir yol çizmişler hepsi başka forumlarda, geleceklerinide zannetmiyorum çünkü bulundukları yerlerde kendilerine bir yer edinmişler şimdi oralar için uğraşıyorlar
Artık şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekenler gereğini yaparlar

hackhell güç kaybetti bu bi gerçek ;)

1) adaletsizlikler yaptılar (çok eski dönem şimdiyi bilemem)
2) kurucu adminler siteyle ilgisiz
3) adult kapandı :D (her ne kadar onaylamasam da fanları sitenin %75'iydi.)
4) eskiler ya küs şekilde ya da hayat derdinden ayrılmak zorunda kaldı.
..... ....

benim göremediklerimi eklersen sevinirim =)

bu arada yöneticiler forumdaki insanların görüşlerine saygı duymadıkça, bariz şekilde olmuş veya olmaya devam eden birşeyi olmamış gibi göstermeye çalıştıkça site hep adam kaybeder belki sadece yöneticiler kalır.

Ekleyim
1. Yöneticiler katı kurallı insafsız
2. Yönetimde olanların kendi aralarında sorunları var
3. Sİteyi kuran adminler siteyi başıboş smodlara bıaraktılar şimdide tamamen bıraktılar
4. 3 günlük üyelerle 3 yıllık üyeleri aynı kefeye koyup 3 yıllık üyeleri ezdirdiler
5. Sitenin sahibi kendileri zannettiler oysa üyelerdir, üyeler olmazsa zaten forumda olmaz
6. Bazı yöneticiler asık suratlı tabir edilen cinstenler isimde vereyim korkak demesinler mesela karma
7. Vizyonları yok
8. Beni bu mesajımdan dolayı bile banlayabilirler özeleştiri güçlerine gider
9.
10..

daha çok sayarım vs.vs.

Ekleyim
1. Yöneticiler katı kurallı insafsız
2. Yönetimde olanların kendi aralarında sorunları var
3. Sİteyi kuran adminler siteyi başıboş smodlara bıaraktılar şimdide tamamen bıraktılar
4. 3 günlük üyelerle 3 yıllık üyeleri aynı kefeye koyup 3 yıllık üyeleri ezdirdiler
5. Sitenin sahibi kendileri zannettiler oysa üyelerdir, üyeler olmazsa zaten forumda olmaz
6. Bazı yöneticiler asık suratlı tabir edilen cinstenler isimde vereyim korkak demesinler mesela karma
7. Vizyonları yok
8. Beni bu mesajımdan dolayı bile banlayabilirler özeleştiri güçlerine gider
9.
10..

daha çok sayarım vs.vs.

banlamazlar =). senin sözlerinin hepsine katılıyorum! banlarlarsa hiç banlanmamış olan ben de seninle bandaş!? olmak isterim =)

Şunuda eklemeden geçmek ilhana haksızlık olur diye düşündüm
Kent55 yani ilhan bu foruma smod oldu diye forumdan kaçanları esefle kınıyorum
Kimi düşündünüzde olmadı diye bu tepkiyi koydunuz
Adam hayatını foruma vermiş ondan başka kendini parçalayan kim var
İlhan her zaman sana benden tam destek her ne kadar ihtiyacın olmasada
Ben biliyorum zoruna gidenleri onları zaten sende biliyorsun

Geri