belli bir süreyi geçen konular kitlense...

onslaught

New member
Reaction score
0
açılan konu belirli bir zaman sonrakilitlenirse, bana göre ne link ölmüş muhabbeti olur ne de forum kirliliği, en azından mod arkadaşlar bunu bilir. rapid ve diğer linkler belli bir süre sonra öldüğünden diye düşündüm ama nasıl olur bilmem, öneri işte :)

uğraşması Zor olur bence ama tabi herkesin görüşüne saygımız var.

öyle bırsey yapılabılır ugrastırma gerektırcegını sanmıyorum ayarlayabılıyoruz bunu acılan konunun bellı zaman sonra kapatılmasını yada sılınmesını... eger katılan arkadaslarımız yeterlı sayıda olursa bu dusunceye uygulanabılır...

aslın da ii fikir boylece kafadan herkomuya 5 boş mesaj desen 10 konuyu kitlesen 50 gereksiz mesaj hiç olmaz

genelde bu ticket üsülü tartışmaya giden topiklerde uygulanıyor.. bunu genele de taşıyabiliriz otomatik kapandığı gibi devamlı üste taşınan ve gına getiren konulara da ayrı şekilde de uygulanabilir.. fakat biraz artısı eksisi düşünülmesi lazım ..

ilginç bi fikir ama yararı kadar zararı olacağı düşüncesindeyim.
mesela bi programın anlatımı yapılmış. ve 2 hafta sonra konu kilitlnemiş. konuyu yeni gören ve soru sormak isteyen birisi aynı konuyla ilgili yeni başlık açmak zorunda kalacak. heleki trojan, mail hack gibi konulara yurdum insanının çılgınlar gibi ilgi gösterdiğini hesaba katarsak her yer böyle başlıklarla dolacaktır
sonuç olarak forumda bi konu arattığımız zaman başlıklar içinde boğuluruz.....
bu da benim düşüncem:)

Kriptoloji ile ilgili bi konu açıyorum ama kimse ilgilenmiyo yada ilgilenen arkadaşlar o an müsait olmuyor (Benim gibi kaza geçirmiş olabilir mesela).Elbetteki kesinlikle kimseyi suçlayamam kriptoloji le ilgilenilmiyo diye ama müsati olup da baktıkları zaman konu kilitlenmiş olacak.Bazı konularda tek bi başlık sabitlensin sürekli aynı başlık altından yayınlayalım.

olm ben ilgileniyomda ne oluyo, bisi anladigim yokki... sen en iisi enigma gibi filmini cek onun :D

egitimde yeni donem basladiya, goruntulu egitim ona ayaq uydurmus oluruz hem :)

ben baktim merak etme sen, bakmayada dewam ederim...

SEPTAGH' Alıntı:
Kriptoloji ile ilgili bi konu açıyorum ama kimse ilgilenmiyo yada ilgilenen arkadaşlar o an müsait olmuyor (Benim gibi kaza geçirmiş olabilir mesela).Elbetteki kesinlikle kimseyi suçlayamam kriptoloji le ilgilenilmiyo diye ama müsati olup da baktıkları zaman konu kilitlenmiş olacak.Bazı konularda tek bi başlık sabitlensin sürekli aynı başlık altından yayınlayalım.

öncelikle geçmiş olsun üstad.. Kriptoloji pek bilinmiyor yani belki de ondan rağbet görmüyor .. sen çalışmalarına devam et üstad sanmıyorum Kriptoloji deki ve bikaç bölümdeki konular kapatılmaz sanırım ..

ya bence kapatılmaması daha iyi çünkü bu site sürekli büyüme halinde olacak ve yeni insanlar gelecek gelen birisi o konuda bilgi sahibi olabilir veya soru sormak istiyor olabilir ya da bir program verilmişse alternatifini ekleyebilir oraya..Eğer konu kapatılırsa bilgi almak isteyen başka bir konu açar ve bu daha çok kirliliğe sebep olur benden olumsuz oy yani.........

xfıles sağol hocam.Aslında dediğin gibi bazı konuların kapatılmaması gerekir...

bazı konuların dışın da .... fosilleşmiş konular ben ce de kapatılsın ...
ve de kaldırılsın ...

Bence bu, forumun o bölümündeki liderin insayitifine kalmış bir şey. kapatacağı konuyu kendisi belirli bir zaman aralığından sonra seçmesi gerekir...bazı konular uzun vadede tartışılması gereken konulardır

Her bölümün moderatörü olduğunda bu sorunun kalacağını zannetmem.Zaten site daha çok genç bunlar daha ileride "belki" sorun olabilir. Tabi 1de konunun gerekli olup olmadığı insiyatifi önemli size göre gerekli olmayan konu moderatöre göre daha ömrünü tamamlamamış 1 konu olabilir bu tür düşüncelerinizi mod lara konuyu belirterek pm atın bence dikkate alacaklardır...

Evet bazı konular için gerekli olabilir, adultta, şifre paylaşım bölümünde, linklerin
öleceği ve güncalliklerini kaybedeceği konularda yani. Dolayısıyla arkadaşların da
dediği gibi bilgi paylaşımlı konularda kapatılmaması iyi olur tabiki, sayfa genç ama
şimdiden işi sağlam tutsak iyi olmaz mı?

gerekenler zaten kapatılıyor
obur turlu tartısmaya acık konusları kapatmak sonradan gelenlerın gene aynı konuları acmasına yol acar
bıde bole dusunun

tamam o zaman madem gerekenler kapatılıyosa niye hala şikayet ediyolarki? Allah kapatandan razı olsun :) :) :)

Geri