Belki msjıma tepki göstericeksiniz ama anlayın

Burda bile ikiye bölünüyo herkes,kimi sonuna kadar savaş kimi bırak gitsin dio...Aslında artık konunun bunu aşmasını istiyom,bi çok kişi buna benzer olaylara rastlamış.Bişeyler yapmak lazımki konu sadece forumlarda kalmasın..Sonuçta insanlara doğarken verilen,kendi seçimi dahilinde olmayan şeyler yuzunden yargılamak.kadar gerikafalı bi düşünce yok..

muzob' Alıntı:
Burda bile ikiye bölünüyo herkes,kimi sonuna kadar savaş kimi bırak gitsin dio...Aslında artık konunun bunu aşmasını istiyom,bi çok kişi buna benzer olaylara rastlamış.Bişeyler yapmak lazımki konu sadece forumlarda kalmasın..Sonuçta insanlara doğarken verilen,kendi seçimi dahilinde olmayan şeyler yuzunden yargılamak.kadar gerikafalı bi düşünce yok..

böyle bi zihniyet yok gerçekten
sen hiçbir zaman vazgeçme
önemli olan seninle onun arasındaki ilişki salla gerisini

bırakma derım ne olursa olsun eger ıstıyosan eger sevıyosan her turlu zorluga karsı gelmeyı bılıceksın bılmıyosan en azından denemıyosan sevmıyosun demektır ben ce sakın pes etme mutlu olmak ıstıyosan

birader evlilikte ailelerin uyumu çok önemli birleşeksiniz diye ne sen nede o ailelerinizi es geçemezsiniz, geçerseniz mutlu olamazsınız sonuç: olmaz o iş
unut hacı abi

Aşık OLmak Hoştur Amma, Mecnun OLmak Başkadır Başka.. Hobaaa :D

Dostum Boşver Aşkı Meşki.. Bak Tecrube Konuşuyo.. Hayatını Yaşa Bence, Çünkü Kızlar Bunu Hakedio (GeneLi) ;)

hocam bırakıp bırakmamaya sen değil bence zaman karar verir...

fazla yorma kafanı hafızanı ama bu mezhep dalgasına ayrılan çiftleri duydummu delleniyorum...

mücadele edersende, unutmaya çalışırsanda ALLAH yardımcın olsun..

ama ikiside çok zor be....

eagleomur' Alıntı:
bırakma yaşama inat,ailesine inat,ayrım yapanlara inat,yuva yıkanlara inat ,pes etme zaten o da fedakarsa mutlu son elbet siizn olacaktır..mutlka aileler çocuklarını affeder

arkadaşıma bende katılıyorum dostum gerçekten seviyorsan bırakma bu dünyaya bi defa gelecen sevdiğin insanla ol

benden de kız ben sünni oldugum icin ayrıldı fakat ben herşeyi yapmıstım o kız icin baktım benim yaptıgım üzülmek salaklık beni istemeyeni bende istemem dedim takmadım batan güneş yine doğar dedim ilk aşkım değildi son aşkımda olamazdı sildim attım şimdi sevmiyorum ama o peşimde koşuyor ayrımı o yaptıysa o onun ayıbıdır sil at :goz:

Ewet Ulkemızde Bu sacma Ayrımcılık Dewam edıor Eskıler Bıldığını Okuyor üzülmemek elde deıl geçmis olsun derım donusu ımkansız
senısewiorsa kaçır annasını satım zorla deılkı kız sewıor dıon 18 de geçmisse

Geri