Belki msjıma tepki göstericeksiniz ama anlayın

muzob

New member
Reaction score
0
Kız arkadşımdan ayrıldım sebebi ise benim alevi olmam:(Oda beni çok seviodu ama ailesini sırt çevirmesini ne ben isterim nede o bunu yapar.Ama beni tanımadan etmeden bu cocuk kotudur die bizi ayırmak müslümanlığa yakışırmı?!!bu olduğu zaman Türkiye'de olmaktan nefret ettim.

Cok mücadele ettim ablası,annesiylemi konusmadım.sonunda okuldan aldılar,sonuçta kızın gelecei söz konusuydu bende bidaa beraber olmıycaz die konustum ailesiyle oyle yolladılar okula.Ya hangi devirde yasıyoruz anlamıyorum ya.

Önyargılı davranılmış sana.Onların da belli çekinceleri vardır mutlaka ama bunu krımak senin elinde.Senin yapman gereken olduğun gibi karşılarına çıkman ve pes etmemen

sonspo06.jpg

thkawwwalgif.gif

Bilmiorm yaz başında ayrıldık o giresunlu ben istanbullu,oratk noktamız karadeniz teknik üniversitesiydi.Artık sadece sınavlara gitcem:( Ya annesine diormki nedir yani sadece mezhep yuzundenmi bunu yapıosunuz.Aileler anlasamaz dio.Sanki biz evlenmicez aileler evlenicek:( 3 aydır bikere bile ne sesini duydum ne gördüm.Çevremdekilerde unut abi dio 1 sene savaştım annesi tehtitmi etmedi babası seni yaşatmıcak die,neler neler.Artık pes ettim galiba,bunuda sizin başınıza gelirse ilerde cocuklarınıza yapmayın die yazıorm ben kaybettim ki okluda herkes cok yakıstırırdı.neyse boyle ıste...

neyse ..
allah yardımcın olsun

Lafa gelince çok hoşgörülüyüz ama iş icraata geldimi işte böyle acımasız faşizanlıklarda üzerimize yok maşallah. :mad:

senın ailenın haberı warmı senın aılen ne dıyo bu olaya ?

Anneme soyliyemedim çunku okulum bu olaylar yuzunden uzadı,bunu ogrenırse cok uzulur.Ama ablamla konustum,ablam kızın aılesının tavrını ogrenınce kıza yazık olur dedı.Bızım ıcın senın sevmen yeterlı ama o noolcak dedi.zaten bu konusmadan sora ısrarı bıraktım.tmm bırbırımız cok sevıoduk ama bencıllık yapıomusm gıbı geldı,yanı cok sevdiim için sevdiğimin durumunu düşünmeden ısrar ettim mücadele ettim.Ablam hep arkamdaydı ki annemle babamda sadece okulumu engelledii için butun kızlara karsılardı,yoksa bu kızla alkalı bı durum deil..

Boşver Aslanim,aşk Gelip Geçicidir.şimdi öldüm Zannedersin Ama Unutursunizamana Birak.önce Okulunu Bitir.iş Bul.sonra Ne Karilar çikacak Karşina.zaten Evlilik Aşki Bitirirdi.takma,zamana Birak.zaman En Güzel Ilaçtir.

Aileler anlasamaz diolarsa şöyle diyebilirsin

ben kızınla birlikte hayatı paylaşmak istiyorum seninle değil :cool:

laik bi devlette yaşıyoruz ama bazı insanların kafası hala bu düzene alışamamış malesef

Sonucta sorun biriyle beraber olmak değil.3 ay geçti henüz unutamadım 2 buçuk senenin üzerine ama en fazla 1 sene tabiki hatırası kalsada acısı dinicek,fakat burdaki asıl bana koyan olay neyimki ben aleviyim.Ama sayelerinde cüzzamlıymışım gibi hissettim,onurumu kıran bu.ailem gayet modern insanlar ve benide böle yetiştirdiler,doğu illerimizde böle şeyleri görür kapalı toplum derdim ama başıma gelince bu kadr modern geçinen insanlar tarafından hayata karşı duruşum değişti.Ya inanın kız arkadaşımı kaybetmenin acısını hissedemiorm,kalbim paralize olmuş durumda.Hayır işin en üzücü kısmı annesi giresunda öğretmenlik yapan bi bayan...Bumu toplumu geliştiricek..

Çok geçmiş olsun :(
inatla ve sabırla peşinde ol derim, hemen olması gerekmiyor

Hepinize teşekkür ederim,3 aydır kafa kalmadı artık düşünmekten.Sizinde dediğiniz gibi zamana bıraktım,belki sınavlarda karşılaşırız yine,ama yorgunum savaşmaktan hemde çok...

kardeşim öncelikle ALLAH sana dayanma gücü versin,
senin olayını bende yaşadım,
ve ben sevdiğimden ayrıldım,
öyle olmak zorunda olduğunu anladım,
bazı zamanlar aşk ve sevgi bir yere kadar gidiyor,
tıkandığı zaman mantığı kullanman lazım,
pm den msn adresimi yolluyorum,
istersen msn den sohbet edebiliriz,
saygılarımla

uzuldum kardes am ane yaparsın .................. icine at kalsın orada daha sonra patlayacak zamanın olcak zaten

''Ateş nardadır sacda değildir
keramet hırkada taçda değildir
ne arar isen kendinde ara
kudüste mekkede hacda değildir
''..demiş Hacı Bektaş Veli

Öylesi aile varken kızın başında
40 sene birlikte olsanda o 40 seneyi yine haram ederler sana..:eek:ut:
Boşver arkadaşım böylesi daha hayırlı olmuş.

cok üzücü ya böyle bi zihnieet
bana kalırsa eger cok seviosan ve kız sana destek cıkıosa gerekirse ailesine sırt cevircekse bırakma sonuna kadar savaş.önemli olan 2nizin birbirinize sahip cıkıp destek olmanız.
kızın ailesinin ön yargısı wardır bunu bastırmaya calış.
gercekten mutlu olcaıınıza inanıosan bas nikahı kıza sorasıı düzelir siz mutlu olduktan sora önyargılarıda biter ailenin.zamanla alışılır herhalde.

Geri