BeLgeseL BöLümüne Mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin modluk başvurusunda onu erdemsizlik ve ahlaksızlıkla suçlayabilecek kadar
ERDEMli (!) kişiler bu sitede mod olabiliyosa bence merth hakkında söylenecek pek bişey kalmamış demektir
+1453
Kardeşime

Dostum önce olgun olman lazım =) en azından olgun olmaya calısman lazım..
Forum oyunlarında bilmem kime saldırayım diye nöbet tutmaman lazım..Ayrıca belgesel konular c/p yapmak yerine onlar hakkında bilgi sahibi olman lazım..

Elbette gencligin verdigi hatalar olucaktır hakkında hayırlısı olsun diyorum olumsuz bakıyorum ben..
Önyargılardan kurtulman ve tam bi yonetici vasıflarını taşıman dilegiyle...

ßeLGeseL ßöLümüne kattiklarin ortada ßöLüme getirdigin CaNLILIKTA ortada ama maalesef ßenciL davraniŞLaRIN Var diye düşünüyorum. ßu DavraNIŞLaRINI Gözden gecirdiginde ve düzeLttiginde Tekrar oYum +1985 oLacaktir. SimdiLik oyum -1985

Not : MertLe Özel ßir KonuŞma içinde ßiLe ßuLunmadım. Forumda gördükLerimdir.. MertLe KavgaLI degiLim.. ßiLinmesini isterim..

OLumsuzLuklarıında var ama + ların agır basıyor
+ 0.5 diyorum :goz:

V.manisaspor mesajını silmeni tavsiye ederim..

Çoğu kez karşılaştım keşke karşılaşmasaydım. Oldukça kabasın bunu söyliyim. Yönetici olduğundada her usere kaba davranacaksan yandık...
Daha dur üyeyle tartışmadan hele ki çok tasnif dışı diyorum ben şuna karşıt görüş bilmem ne olaylarına. Hemen köpürüp mesajına olanı yansıtıyorsan bu senin için her zaman negatif olarak kabul görülecektir. Bölüm ile ilgilenmiş olabilirsin. Hatta bölümde açılan 1000 konunun 900 tanesi senin bile olsa bu durumda sana + oy kullanmam. Bakıyorumda kitle halinde uçuştasınız.. Umarım yere çakılmassınız. Bölümün birine ihtiyacı olduğundan + veriyorum.

İyi günler..

bende bu işin üstesinden gelir diyorum ve [+26]

Merth KardeşimLe aramızdaki sorunu ÇözdüK.O beni yanLış anLamış ben Onu yanLış anLamışım.

Benim bir daha böyLe Polemigim oLmaması DilegiyLe...

+7 OlumLu olarak değiştiriyorum..HayırLı oLsun..

+++++++++++++ benden sana ama kardeş hiç uğraşma takıl kafana göre modluk zor iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri