Belaltı Fotoğraf Savaşı

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
BELALTI FOTOĞRAF SAVAŞI​

2.20080219113953.jpg

Türban tartışmaları bitti gibi görünse de sanalda garip bir kampanya sürüyor... Türbanlı kızların erkek arkadaşları ile olan fotoğrafları bu kampanyanın en önemli malzemesi...

Ayşe Arman'ın köşesine taşıdığı bu fotoğrafın benzerleri mail grupları arasında dolaştırılıyor...
Sanal alemde herkes birbirine aşağıdaki 2 fotoğrafı iletiyor...

Türbana "hayır" diyenlerin yaydığı bu fotoğraflar ne kadar gerçek bilinemez ama... Öyle bir fotoğraf var ki parktaki türbanlı fotoğrafından daha çok tepki alıyor... Diğer karede ise alkol alan türbanlı bayanın fotoğrafı var...

İşte mail zincirindeki o iki fotoğraf;

1.20080219113825.jpg

Fotoğraflar gerçek mi, bilmiyorum; ama gerçek olsa bile genelleme yapılarak tüm türbanlıların kötülenmesi ne kadar doğru,bilemiyorum.Bunu yapanların amaçları ne,onu hiç anlamıyorum zaten...​

rica-ederim.gif

vay be kuzen gerçekten paylaşım için sağol yapanlar yapmayanları kirletiyor bunuda unutmayalım

nasıl genelden özele giderek türban siyasi bi simge degildir diyemiyorsak , özelden genele giderek bütün türbanlılar böyledir diyemeyiz tabiki ...ama bu fotograflar türkiyede türban siyasi bir simge olmamıstır diyenleri yalancı cıkartacak fotograflardır.Bu ve bunun gibi birsürü insanvar türbanlı fotograflara bakarak şöyle yorumlayabilioruz ki inancı icin takmıyor türbanı o zaman ...ya siyasi bir simge yada boş

nasıl genelden özele giderek türban siyasi bi simge degildir diyemiyorsak , özelden genele giderek bütün türbanlılar böyledir diyemeyiz tabiki ...ama bu fotograflar türkiyede türban siyasi bir simge olmamıstır diyenleri yalancı cıkartacak fotograflardır.Bu ve bunun gibi birsürü insanvar türbanlı fotograflara bakarak şöyle yorumlayabilioruz ki inancı icin takmıyor türbanı o zaman ...ya siyasi bir simge yada boş

orası bir gerçek zaten
sırf süs olsun diye takanlar bile var
ama neden genelleme yapılarak türbanlılar karalanmak isteniyor,onu anlamıyorum

durum böyle işte bişey demiyorum

AKP'den İnciler....

4lim4h.jpg

33lf3ly.jpg

Akp nin sitesinden dün buldum arkadaşlar Atatürk vs Tayyip şeklinde :D

diğeri de naçizane photoshop ürünü :melek

Bende genelleme yaparak tüm başı açıkları kötüleyecek fotoğraflar koysam buraya hoş olmaz.15 yaşından küçük üye kardeşlerimiz var.

ana tema aynı olduğundan konular birleştirildi ..

bu arada birilerine ya da bişeylere çamur atmak için daha mantıklı şeyler üretilmesi gerekiyo, insanın başını kapaması da kişiye kalmış sewgilisiyle parklarda öpüşmeside, herkesin hür iradesi dahilindedir, kimsenin namus bekçisi deiliz =)

genelleme falan gerek yok biz burada başı kapalı bayanlara taş atmıyoruz. Madalyonun öteki yüzünü de gösteriyoruz sadece....

Başı kapalı ya da açık farkeder mi? İnsan insandır. Başörtüsü takıyor olması onu dört dörtlük bir müslüman yapmaz ya da resimledeki yapılan eylemler de başı açık bir insan için ne kadar günahsa başıörtülü olan insan için de aynı derecede günahtır.

ßize ney Türbanından mılletın Diceksiniz ,KatLıyorum
Ancak oLe ßirşey oLdu ki Şu donemde.
Gerçekden kendiLeri isteyenLerın aksine Mahhalle,aile,arkadas,sewgılı,eş ßaskısından kapanmaya ßaşlayanlar çogunlukda,E buna bide iş ve ahbah yapmak isteyenler eklendı,Kapananlar Müslüman Kapanmayanlar,Dinsiz gibi düşünceye kapalanlar oldu.
Eeee.
ßukadar milletın örfünün adetinın uzerınden siyaset,dostluk kurarsanız,
Afedersınız Örfün Adetin içine mıçırLarsa...
işte ßole istem dışı kapananları gorurz.
ßu çürük eLmaLarda hertürLü haltı yer,kimse kusura ßakmasın.

Ancak İstediği için kapananlarda war dini Vecibesini yerine getirenler 4.4Luk taşıya ßiliyorlar.
Ya sözün özü Şu.
Türßan Takmak KoLay Ancak Taşıması Zordur.
Taşımayı Hak etmek zordur.​

Bir tabu çatırdıyor. Beğensek de beğenmesek de, gerçek bu.
Resimlerin paylaşılma amacı da, buna yardımcı olmak.

Geri