BeLçika 2-0 TÜRKİYE [2010 DKGE Maçı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Maçı izlemiyorum bile ama telefonuma gelen en sn mesajda 1-0 yeniliyormuşuz. İyice rezil olduk. Bu Federasyon ve antrenörlerle biz ancak hazırlık maçı kazanırız

Maçı izlemiyorum bile ama telefonuma gelen en sn mesajda 1-0 yeniliyormuşuz. İyice rezil olduk. Bu Federasyon ve antrenörlerle biz ancak hazırlık maçı kazanırız

Ben izliyorum

gayet rezil bir maç

Fatih terim oturmuş türübünde artık hangi takımı çalıştırıyım diye düşünüyor

valla aldıkları paraları hak etmiyorlar milyonlar alıyorlar fatih terim aylık 100 bintl alıyor ve başarı yok bu insanlara yazık değilmi

ben ders almam ders veririm diyordu şimdi ne olacak acaba yazık aldıkları paralarla dağıtsalar türkiyede fakirlik kalmaz valla

ve bu maç ta 2012 avrupa şampiyonası elemeleri için önem taşıyan bi maç

valla aldıkları paraları hak etmiyorlar milyonlar alıyorlar fatih terim aylık 100 bintl alıyor ve başarı yok bu insanlara yazık değilmi

ban ders almam ders veririm diyordu şimdi ne olacak acaba yazık aldıkları paralarla dağıtsalar türkiyede fakirlik kalmaz valla

Sen merak etme onlar başlarını yastığa koyunca huzur içinde uyuyorlar

ve bu maç ta 2012 avrupa şampiyonası elemeleri için önem taşıyan bi maç

onlar öle de biz uyuyamıyoruz işte

sanki beLçikanın bizden daha fazLa şansı varmış gibi oynanıyordu
şu takım dünya kupasına gidemiyorsa
bundan sonra geLecek takım çok daha zor gider
bir sonraki organizasyona

terim efendi önce şu soruyu kendine sorsun ? ben neden kulübede değil de tribündeyim.. balık baştan kokar sen öyle sinirlenip gerilicek bir grputa dğeildiz fatih hoca güle oynaya bu takımı çıkarmalıydın.. ama emin ol şimdi o geçmişteki başarıların gölgede kalarak bu durumun ile hatırlanacaksın.. dünya düzeni budur bi insana 100 kere iyilik yap bi isteğini yerien getirme senden kötüsü yoktur.. evet aldığı parayı haketmiyo çıkar işallah ondan diyen bütün türk insanı bence haklı.. al bakalım bu da sana ders olsun.. ders almam deme hem de öyle bir alırsın ki, dikkat et bir parmağın daha kopmasın hoca

Fatih istifa edene kadar A Milli Takım hakkında yorum yapmıyorum. Yazıklar olsun..

Geri