Bekir Coşkun bukezde Halka "DAVAR SÜRÜSÜ" Dedi

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Halka "DAVAR SÜRÜSÜ" Dedi

Newsweek'in Türkiye'deki İslam'la ilgili analizini, dünkü yazısında değerlendiren Bekir Coşkun'un halka "Davar sürüsü" demesine tepkiler sürüyor...

Newsweek'te yayınlanan haber-analizi değerlendiren Hürriyet gazetesi yazarı Coşkun, halka yine ağır hakarette bulunmuştu...

"Demek ki "İslam'ın yeni yüzü" böyle bir şey."

"İşte; Amerikan Newsweek bunu görüyor, ama bizim davar sürüsü görmüyorsa, ne yapacaksınız?.."

Yazının devamı için tıklayınız

onu adam yerine koyan mı var adam yerine koyanlar üstüne alınsın

Yüce ALLAH (cc) Kur'an-ı Kerim'de böyleleri için ''belhum adal,, yani hayvandanda aşağı,aşşağıların aşşağısı tabirini kullanıyor ,bunun üzerine yorum yapmaya gerek yok bence,Yüce ALLAH'ın(cc) laneti bu ve bunun gibilerin üzerine olsun.

bekir coskun benim hayatımda cok gereksiz bir insan o yuzden ben bu sölediği çirkin lafı geri kendisine yolluyorum.terbiyesiz

KisiLiksizlik , aHlaksızlıktan baska birsey değildir . yaptığı . bi insan önce kendi milletinin Halkının arkasında durmalıdır .

Şehitlere kelle denilince oluyorda
1 paket makarnaya oy verene koyun sürüsü denilince neden olmuyor...?

TDK'ya göre;

DAVAR: Koyun ve keçiye verilen ortak ad.

Acaba bu utanmaz, arlanmaz, nasipsiz adamın bu memlekete, bu millete tek bir davar kadar faydası dokunmuş mudur?

Senin gibi bir sözde insan olmaktansa 1000 kere davar olmayı tercih ederim..

lireratüre hödük ten sonra davar sürüsüde eklenmiştir vatana millete hayırlı olsun

cf1e189e35290db641b5b257810c408d.gif

altına imzamı atıyorum kimsenin gücüne gitmesin,bekir coşkunu adam yerine koyan mı varmışmış bak hele şuna,peki seni kim adam yerine koyuyor ki,bekir coşkuna adam değil diyenlerin hepsini üstüste toplasan bi adam eder mi ben de bunu merak ediyorum,adamın bunca yıllık birikimi var o adam boş konuşmaz bu forumdaki çoğu yazar gibi,bir şeyi söylüyorsa boşuna söylemiyordur kimse kusura bakmasın.

Şehitlere kelle denilince oluyorda
1 paket makarnaya oy verene koyun sürüsü denilince neden olmuyor...?

unutma dostum o bir paket makarnaya oy veren halkıda biz bu hale getirdik.Bu açlık sekiz yılda olacak kadar basit değil Şehitlere kelle diyenide DEDİRTENİ de kınıyorum..

Ne kadar guzel siliyorsunuz adamı bir kalemde...

Peki size sormak isterim o amerikada yazılan yazıyı ve bekir coskunun yazısını tamamen okuyan varmı bu yorum yapanların icinde?

Yoksa biz karsı dusunceden birine b.k atalım da gerisi onemli degil zihniyetindemisiniz....

yazı gayet açık. bazı gerçekleri görmeyenlere "davar sürüsü" demiş. üstünüze alınmayın kardeşim. aziz nesinin dediği kadar varsınız he..

Bu millet bir kaç gün önce kimlerin davar sürüsü olduğu nu çok iyi gördü.

Telefonu nu bile kapatmayı beceremeyipte kendi rezilliklerini ört bas etmek için ülkenin huzurunu dinamitleyecek kadar sakat bir zihniyetin davar sürüsünden bile daha davar olduğunu gördü

Dawarların Bakşanlığına G(önder) Sav aday olunca ,

Dawarlar :"Biz cep telefonu kullanmasını bilen bir dawar istiyoruz" diye isyan bayrağını çekmişler

:)

zeki çocuk seni yazının işine gelen kısmını nie yayımlıyosun =)

'İslam'ın yeni yüzü...'

NEWSWEEK'te yayınlanan bir haber-analizin başlığı bu:

"İslam'ın yeni yüzü..."

Usame Bin Ladin'in saldırısından sonra, radikal İslam'ın önünü kesmek için ABD'nin model aradığını hatırlatan Newsweek'e göre model:

Türkiye...

Bakınca; laik Türkiye Cumhuriyeti'nin tekmelenip, yerine getirilmek istenen modelin adına niye "Ilımlı İslam" denildiğini de daha iyi anlamak olası.

Newsweek, "Entelektüel ve teolojik olarak en önemli çalışmaların büyük bir kısmı merkezi Ankara'da olan bir grup bilgin tarafından yapılıyor" diyor.

AKP'nin projeyi desteklediği belirtilen haber-analizde müjde (!) cümlesi ise şöyle:

"İslam'ın yeni bir vizyonu şekilleniyor."

Nerede?..

Türkiye'de...

*

Şimdi ABD'nin AKP'ye niye bayıldığını daha iyi anlamalısınız. Ve bizler yazıp söylediğimizde inanmadıysanız, Newsweek'e bakmalısınız:

Cihat yöntemlerini uygulayan Müslümanlara karşı, yeni bir İslami model yaratıyor.

Kim?

ABD...

Tezgáhın kurulduğu yer:

Ankara...

Dergi "İslam'ın yeni yüzü"ne açıklık getirirken Tayyip Erdoğan'ın şu cümlesini veriyor:

"Dinin kuralları aynı, ancak insanın dine ilişkin tavırları değişiyor..."

O kadarını biliyoruz:

Başta türban, elde şampanya bardağı... Kılık tesettür, ama hanımefendi resepsiyonda... İçki yasak ama faiz serbest... Erkeklerin görüntüsü İngiliz gibi, kadınların Suudi... Dekolte afiş yasak, ama yandaşların, oğulların, damatların ahlaki olmayan ticaretleri serbest...

Dillerinde din-iman... Ama strateji ortakları, kutsal toprakları yerle bir eden ABD...

Demek ki "İslam'ın yeni yüzü" böyle bir şey.

*

Newsweek'in sözünü ettiği modeli tamı tamına yaşama geçirmek için, elbette Mustafa Kemal Cumhuriyeti'nin silinmesi gerekiyor.

İşte; Amerikan Newsweek bunu görüyor, ama bizim davar sürüsü görmüyorsa, ne yapacaksınız?..

Ne?..

çok dogru söylemiş helal olsun az bile sölemiş =) hadi ahmet taner kışlalı,abdi ipekçi,ugur mumcu gibi bunuda kaldırın ortadan..sizin adaletten anlayışınız o zaten =)

Dawarların Bakşanlığına G(önder) Sav aday olunca ,

Dawarlar :"Biz cep telefonu kullanmasını bilen bir dawar istiyoruz" diye isyan bayrağını çekmişler

:)

Ne kadar ince ve zekice espriler
Böyle olur ampullerin esprileri dedirtiyor bizlere...

Geri