Bediüzzaman Said Nursi (RA) ve Şeyh-ul İslam Mustafa Sabri Efendi (RA)

Neden çirkefleşiyorsun? neden lanlı lunlu konuşuyorsun? zoruna giden neyse açıkça yaz bizde anlayalım zoruna giden şeyi. durup dururken osmanlı torunu olduğunu söylemekteki maksadın ne? Türk değilmisin yoksa? genelikle Türk olmayanlar kendilerini kamufule etmek amaçlı osmanlı toruyunuz diyorlar, galiba fars yezidi asıllı şafiii kürtsün, ermeni asıllı alevi kürt olsan osmanlıyada karşı olurdun yanlış diyorsam söyle aslını. Ben Türk Oğlu Türküm ATAMLA GURUR DUYUYORUM , Osmanlıda bendendir Selçukluda bendendir.

ulucanlar cezaevinde masumlar değil din düşmanı koministler gebertiliyordu, ne iş yoksa kominismisin ? : 78liler Federasyonu

ingilizle fransızla italyanla anlaştığımız içinmi kurtuluş savaşı verdik? yüz binlerce şehit yalandanmı savaştı yalandanmı kan verdi canverdi ? sana göre serv anlaşması bizim yararımızaydı lozan aleyhimize oldu değilmi? keşke serv anlaşması olsaydı ingilizin idaresinde rahatça namaz kılabilir ibadet edebilirdik değilmi?

sen eğer Müslümansan ben değilim sen Türksen ben Türk değilim , din örtüsü altında türlü türlü fitneliği çıkarıp ortalığı karıştırıyorsunuz lakin artık ne olduğunuz ortada kendinizi saklayacak başka argümanlar bulun osmanlı torunu numarası bayatladı artık yemiyoruz, müslüman olduğunuzda şüpheli kafirliği savunduğunuz ortada, kurana bile tahammül edemiyorsunuz kaynak olarak kuranın gösterilmesi zorunuza gidiyor. artık numaralarınızı yemiyoruz kendinizi saklayacak başka bir kılıf bulun.

Laiklik olmasaydı din üzerinden imanları saptıran şarlatanları tartışmamız mümkün olmazdı heleki saidi kürdi gibi bir evliyaya en ufak söz dahi edemezdik. bana inanmıyorsan şeriatla yönetilen ülkelere git orda bir sürü şeyh derviş var bir tanesini islama aykırı olduğunu söyle bak bakalım kellen gidiyormu kalıyormu.

Laikliği dünyada ilk defa Selçuklu devletiyle milletimiz uygulamıştır.

Biz Kurana Bağlıyız, elbette Kuranı kaynak edineceğiz , ne yani bu zorunamı gidiyor?

Atalarım diye saydıkların kim? menderes polanya yahudi asıllı, özal şafii kürt , recep tayyip gürcü şimdi atan bunlarmı oluyor?

ATATÜRK NE PEKİ ??? bi araştır bakalım neler bulacaksın

atatürk ün döktüğü kanı ne menderes ne özel ne de tayyip dökmemiştir ...
bu vatan için hizmet eden kim olursa olsun mevzumuz ırkçılık deil ..
Osmancıklı atıf hoca neden asıldı ?
şapka kanunu çıkarıldı şapka giymeyenler neden asıldı ?
Ananamı sövdü ? vatan hainimiydi ? ajanlık mı yaptı ?
Be İmansız bi lanet olası fransızın şapkasını takmadı adammı asmak lazım ?
Ezan neden türkçeleştirildi ?
Kur an kursları neden kapatıldı ?
Camiler neden ahırlara çevrildi ?
Kur - an ı kerim okumak ve okutmak 20 sene neden yasaklandı ?

o zamanlar bu müslümanlığınız nerede idi ?
yoksa o zamanlar uzayda filanmı yaşıyordunuz ?
yoksa bizi kızıldereli filanmı sanıyorsunuz türkiyede geçmiş tarihte neler olup bitmiş bir haber yaşayan ..
HADİ BAŞKA KAPIYA SİZ BU PROVOKELERİNİZİ ANCA BİR BİRİNİZİ EYLENDİRMEK İÇİN KULLANIRSINIZ ...
hahaha bak nasıl laf soktum hiihih bak nasıl bozdum ..
aranızdada böyle birbirinize sinsi şeytanı oyunlarınız anlatıyorsunuzdur eminim

siz müslüman kılığına bürünmüş kemalist laik antiislam bir hareketin tohumlarısınız ...
Bu dünyada kürt olsun türk olsun laz çerkes ne olursa olsun MÜSLÜMAN olsun kardeşimdir ..
Türk olmuş sizin gibi olmuş benden uzak olsun ..
Müslümanlıktan dem vuruyorsunuz .
Gerçek kimliğinizi açıklayıp şu yazdıklarınızı o kimliğiniz ile yazsanız acalağınız cvp çok aşina olduğunuz bir cvp olacaktır .. EE kuzuların arasına kurt kimliğiniz ile gidecek deilsiniz .. Bulduğuz müslüman kılığa girip her türlü naneleri yemeği baktınız tuttu devam .. Bakıyorum beton kemalinizin oyunları sökmüyor artık deilmi ... Sizib varya yatacak yeriniz yok .. Rabbim den en büyük dileğim şudur YARABBİ SEN İNSANLARIN İÇİNİ DIŞINA ÇIKAR BENDE DAHİL .. ÇIKAR Kİ KİMİN NE MAL OLDUĞU ALEMCE BİLİNSİN AMİN AMİN AMİN

:)) Yahu ne meraklıymışsın kimliğimize, yazdık aslında kimliğimizi, sanırım yeterli gelmedi.

Şahsım adına konuşayım siyasi kimliğim ülkücülük, asli kimliğim müslümanlıktır. Türküm üstelik, Abdulhakim Arvasinin, Arabistan seyahatinde:"Türk diye bişey kalmadı" diyen ahmağa: " dünyada iki Türk kalsa biri benim " dedirten şuurun idrakinde bir Türküm.

Gene Ahmet Arvasinin:" afrikanın ortasında doğmuş bir zenci olarak dünyaya gelmiş olsaydım, gene tereddütsüz Türk Milliyetçisi olurdum, çünkü ben İslamın mutlak zaferinin Türkün elinden olacağına, amentüye iman ettiğim gibi inanıyorum." Haykırışında kendini bulan bir Türk Milliyetçisiyim.

Yaşadığım coğrafyada ülkemi parçalamak, birliğimi bozmak isteyenlerin bölücü ağızlarına yüz küsür senedir tıkaç vazifesi gören siyasi iradenin takipçisiyim. Yeni cumhuriyetin yapmış olduğu hataları, düşmanın kar hanesine ekleme derdinde olan, milli irade yoksunu zevatın içine düştüğü zavallı duruma kahreden bir idealistim.

Şeyh Said gibi bölge halkını kendisine kul- köle- mürid yapmış, ingiliz uşağı feodal ağaları, islam davasının mazlumu(!) ilan eden anlayışa lanet okuyorum.

Türkiye Cumhuriyeti kurulurken müslüman olmayanların azınlık olarak tanındığı, müslüman tebanın ise "Türk" kabul edildiği bir sistemde, hala ırkçılık arayan ve bu saçma suçlamadan hareket edip etnik ırkçılığın daniskasını yaparak "Türkiyede otuzaltı etnik köken var" tespiti ile zaten bölünmüş, parçalanmış olan ümmeti iyice bölerek, kafirin önüne dilinlenmiş sofra hazırlayan ahmakların karşısına dikilen 1. cumhuriyetçiyim.

Onurlu bir hayatı, bağımsız bir ülkede, mazlumun olmadığı bir dünya idealiyle yaşamak ve yaşatmak arzusunda bir ülkücüyüm.

Müslümanım, İslamın tertemiz suyuna bulaştırılan, her türlü taassup, ekleme, bidat, hurafe, şirk içeren yanlışların karşısında, Kuran ve Sünneti referans kabul eden, İslamın akıl ve mantığa ters düşecek hiç bir noktası olmayacağına inanan, uydurulan dine değil, vahiyle indirilen dine inanan bir müslümanım.

Hindistan kralına tebliğe gelen sahabenin kralın önünde eğilmeyişi ve " biz sadece Allahın önünde eğiliriz" haykırışına karşı, günümüz kiralık beyinli müslümanların(!) şeyhin karşısında iki büklüm olduğu, elini eteğini öptüğü, düdük sesiyle talim yapan, ben bilmem şeyhim bilir diyen, şeyhine rabıta yapan tasavvufun köle zihniyetinin karşısında bir müslümanım.

Emeline ulaşmak adına her yolu mubah sayan, sınav sahtekarlığı yaparak bir sürü müslümanın kul hakkına giren, haksız olarak kadrolaşan, kafirle diyalog, yerli zalimlerle ittifak eden, müridlerinin: vereceği oyu, alacağı karıyı, çocuğuna koyacağı adı bile efendilerine danıştığı emir kulu cemaat zihniyetinin karşısında bir müslümanım.

Efendimizin otağına giren bir yabancının içerideki kalabalığa karşı "hanginiz Muhammed?" diyebildiği kadar ümmetten biri olan Allahın Resulüne karşı, sert hasırın üzerinde yattığında yüzünde hasırın izleri çıkan Allahın Resulüne karşı, Sosyal Adalet yanlısı, köleliği, kula kul olmayı men etmiş bir Allahın Resulüne karşı, "müslüman zengin olmalıdır" diyerek inanç holdingciliği yapan, abdestli kapitalistlerin, mücahidken, mütaahit olan, para, makam, güç mevki, tapınıcılarının karşısında bir müslümanım.

Irakta müslüman kadınların ırzına geçen ABD askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için dua eden yöneticilerin karşısında bir müslümanım. Bop projesinin eşbaşkanlığını kendine yegane görev bilmiş yöneticilerin karşısında bir müslümanım.

Yettimi pastello??

:)) Yahu ne meraklıymışsın kimliğimize, yazdık aslında kimliğimizi, sanırım yeterli gelmedi.

Şahsım adına konuşayım siyasi kimliğim ülkücülük, asli kimliğim müslümanlıktır. Türküm üstelik, Abdulhakim Arvasinin, Arabistan seyahatinde:"Türk diye bişey kalmadı" diyen ahmağa: " dünyada iki Türk kalsa biri benim " dedirten şuurun idrakinde bir Türküm.

Gene Ahmet Arvasinin:" afrikanın ortasında doğmuş bir zenci olarak dünyaya gelmiş olsaydım, gene tereddütsüz Türk Milliyetçisi olurdum, çünkü ben İslamın mutlak zaferinin Türkün elinden olacağına, amentüye iman ettiğim gibi inanıyorum." Haykırışında kendini bulan bir Türk Milliyetçisiyim.

Yaşadığım coğrafyada ülkemi parçalamak, birliğimi bozmak isteyenlerin bölücü ağızlarına yüz küsür senedir tıkaç vazifesi gören siyasi iradenin takipçisiyim. Yeni cumhuriyetin yapmış olduğu hataları, düşmanın kar hanesine ekleme derdinde olan, milli irade yoksunu zevatın içine düştüğü zavallı duruma kahreden bir idealistim.

Şeyh Said gibi bölge halkını kendisine kul- köle- mürid yapmış, ingiliz uşağı feodal ağaları, islam davasının mazlumu(!) ilan eden anlayışa lanet okuyorum.

Türkiye Cumhuriyeti kurulurken müslüman olmayanların azınlık olarak tanındığı, müslüman tebanın ise "Türk" kabul edildiği bir sistemde, hala ırkçılık arayan ve bu saçma suçlamadan hareket edip etnik ırkçılığın daniskasını yaparak "Türkiyede otuzaltı etnik köken var" tespiti ile zaten bölünmüş, parçalanmış olan ümmeti iyice bölerek, kafirin önüne dilinlenmiş sofra hazırlayan ahmakların karşısına dikilen 1. cumhuriyetçiyim.

Onurlu bir hayatı, bağımsız bir ülkede, mazlumun olmadığı bir dünya idealiyle yaşamak ve yaşatmak arzusunda bir ülkücüyüm.

Müslümanım, İslamın tertemiz suyuna bulaştırılan, her türlü taassup, ekleme, bidat, hurafe, şirk içeren yanlışların karşısında, Kuran ve Sünneti referans kabul eden, İslamın akıl ve mantığa ters düşecek hiç bir noktası olmayacağına inanan, uydurulan dine değil, vahiyle indirilen dine inanan bir müslümanım.

Hindistan kralına tebliğe gelen sahabenin kralın önünde eğilmeyişi ve " biz sadece Allahın önünde eğiliriz" haykırışına karşı, günümüz kiralık beyinli müslümanların(!) şeyhin karşısında iki büklüm olduğu, elini eteğini öptüğü, düdük sesiyle talim yapan, ben bilmem şeyhim bilir diyen, şeyhine rabıta yapan tasavvufun köle zihniyetinin karşısında bir müslümanım.

Emeline ulaşmak adına her yolu mubah sayan, sınav sahtekarlığı yaparak bir sürü müslümanın kul hakkına giren, haksız olarak kadrolaşan, kafirle diyalog, yerli zalimlerle ittifak eden, müridlerinin: vereceği oyu, alacağı karıyı, çocuğuna koyacağı adı bile efendilerine danıştığı emir kulu cemaat zihniyetinin karşısında bir müslümanım.

Efendimizin otağına giren bir yabancının içerideki kalabalığa karşı "hanginiz Muhammed?" diyebildiği kadar ümmetten biri olan Allahın Resulüne karşı, sert hasırın üzerinde yattığında yüzünde hasırın izleri çıkan Allahın Resulüne karşı, Sosyal Adalet yanlısı, köleliği, kula kul olmayı men etmiş bir Allahın Resulüne karşı, "müslüman zengin olmalıdır" diyerek inanç holdingciliği yapan, abdestli kapitalistlerin, mücahidken, mütaahit olan, para, makam, güç mevki, tapınıcılarının karşısında bir müslümanım.

Irakta müslüman kadınların ırzına geçen ABD askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için dua eden yöneticilerin karşısında bir müslümanım. Bop projesinin eşbaşkanlığını kendine yegane görev bilmiş yöneticilerin karşısında bir müslümanım.

Yettimi pastello??

Siyasi konuşmalarını tek tek cımbızlamicam ..
Dier İmani yönden sarfettiğin kelimeler , Allah rızası için cvp vermeyi bir kenara Allah rızası için taraftarıyım .. bir zamanlar bende ülkücü idim , 1997 balgat ocağı gençlik kollarında .. Kurbanın olayım bana ülkücülükten dem vurma .. Teşkilatın nanelerini buraya bi dökersem emin ol daha toplanmaz .. 1992 türkiye kamu çalışanları vakfı adına şahan özgenç şemsettin yalman imzası altında , teşkilatı iyi biliyorsan rahmetli başbuğun kurmuş olduğu bu vakıfla zikrettiğim isimleri bi iliştir ne demek istediğimi anlarsın , bu ülkede adam gibi ülkücü bir adam vardı oğluma da ismini verdiğim mekanı cennet olsum MUHSİN YAZICIOĞLU , hem adam gibi adam hemde adam gibi reis .. eyer yaşasa idi şarapçıların sokak çakallarının elinden ülkücülüğü kurtaracaktı , ipsizin sapsızın kıçı sıkışınca arkamızda ocak var diyen densizlerin elinden kurtaracaktı .. Ama ne yazıkki nasip olmadı yine meydan çakala kaldı ...

BU NE DÜŞMANLIK KARDEŞİM !!!!

Allah hepimizi affetsin

Bu millet Türk milleti olamaz

Türk milleti İslama bu kadar cahil kalamaz

Nasıl söylersiniz beyler baş örtüsü takılamaz

Hani özgürlükçüydünüz laiktiniz noluyor

Bu ne düşmanlık kardeşim yaşadıkça içim yanıyor

Orda burda millet rahatça fuhuş yapar oldu

Din birliği denildi misyonerlere gün doğdu

Çene altına takılma sen çoluk çocuk incil okur oldu

Biz karışıyor muyuz millet etek altı giyiyor

Bu ne düşmanlık kardeşim gördükçe içim yanıyor

İslam dini evrenseldir öğren artık Baykal bey

Zamana ve mekana göre değişmez olur mu hiç öyle şey

Allahın emri bu arkadaş türbana yasakta ney

Bir sor bakalım millete millet ne diyor

Bu ne düşmanlık kardeşim düşündükçe içim yanıyor

Okumuş yazmış yazar olmuşsunuz siz nasıl aydınsınız

Sizden aydın maydın olmaz hepiniz resmen hain siniz

Bu millet laikliği bilmiyor siz hocası kesildiniz

Sizin laikliğinize eminim Atatürk bile gülüyor

Bu ne düşmanlık kardeşim okudukça içim yanıyor

301 i değiştirdiniz Türklüğü sildiniz biz sustuk siz üzerimize geldiniz

Zaten Türk değildiniz de Müslüman da değilmişsiniz

Anlaşıldı kurt sustukça meydan ite köpeğe kalıyor

Bu ne düşmanlık kardeşim konuştukça içim yanıyor

Öğrenci başörtüsü takarsa kopya çekermiş bahaneye bak

Sen ne ise yarıyorsun lan profesör olacak salak

Gözün nerde çektirme gözünün önüne bak

Sözüm cümle öğretmenlere değil, o laf yerini buluyor

Bu ne düşmanlık kardeşim sövdükçe içim yanıyor

Derdiniz milletin kıyafetimi inancımı kavrayamadım

Ana yasa mahkemesi başkanı mısın fetva makamımı anlayamadım

Kes sesini birader kandırmıyor milleti yalanların sizde Müslüman mısınız lan

Bunu nasıl mideniz kaldırıyor, bu ne düşmanlık kardeşim

Soyunuz ne sizin arkadaş siz nerden geldiniz

Okul mescidince namaz kılan öğrenciyi flaş haber verdiniz

Düşman olunacak din yok İslama göz diktiniz

Uyuma Türk milleti uyuma özün elden gidiyor

Sen uyudukça benim içim yanıyor

Gündüz anıt kabirdesiniz

Gece mekanınız bar

Tayibe ihtiyacımız yok haddi de değil zinhar

Eğer islam emrederse türbanı bahçeli kendide takar

Senin slogan attığın yerde liderim fatiha okuyor

Bu ne putperestlik kardeşim izledikçe içim yanıyor

Yıllarca bu milleti karanlığa ittiniz

40 da 60 da 80 de de it tiniz hala it siniz

Az bi ses çıkardık tapınağınıza gittiniz

Suyunuz ısındı beyler ısındı kaynıyor

Bu ne pisliktir kardeşim temizle temizle bitmiyor

Tamam tamam sustukta sizde bizi çabuk unuttunuz

Senelerce bu ülkeyi laiklikle uyuttunuz

Korkudan azmı hela da tabanca unuttunuz

Ama ülkücü uyandı artık kursun sıkmıyor

Bu ne düşmanlık kardeşim yazdıkça kalemim utanıyor...........
Muhsin YazıcıoğLu Şiiri - Dailymotion video

Sence müslümanım diyen bir lider yahudilerin genel olarak sadece yahudilere verdikleri bir ödülü alır mı ? Bu ödülü verenlerin devleti ( İSRAİL ) kendi vatandaşlarından silahsız 9 tanesini ( diğer müslümanlara yardım için gitmiş ve uluslararası sularda bulunan müslümanı ) öldürmesine göz yumar mı ? Hatta verilen bu ödülü geri iade etmez mi ?
Bana bunu inanacağım şekilde yansız olarak ve yapanı haklı çıkaran bir açıklama yapabilir misin? Madem yapamazsın milletin müslümanlığını sorgulayacağına kendininkini sorgula....
Selametle.......

Sence müslümanım diyen bir lider yahudilerin genel olarak sadece yahudilere verdikleri bir ödülü alır mı ? Bu ödülü verenlerin devleti ( İSRAİL ) kendi vatandaşlarından silahsız 9 tanesini ( diğer müslümanlara yardım için gitmiş ve uluslararası sularda bulunan müslümanı ) öldürmesine göz yumar mı ? Hatta verilen bu ödülü geri iade etmez mi ?
Bana bunu inanacağım şekilde yansız olarak ve yapanı haklı çıkaran bir açıklama yapabilir misin? Madem yapamazsın milletin müslümanlığını sorgulayacağına kendininkini sorgula....
Selametle.......

mevzuya ..ıçından dalmak deyimi sanırım böyle bişi , herşeyi bir kenara bırakıyorum ..
Geçenlerde erzurumda zilli bir rektör gidiyor savcılığa ezan sesi çok gürültülü diye suç duyurusunda bulunuyor ,

Dahası yine geçenlerde uzay bilimleri bilmem ne fakültesinde bir öğretim görevlisi başörtülü öğrencileri okula almıyor ve kapısında kapıcılık yapmayı göze alarak .. birde başörtülü öğrencilerin resmini çekerek .
peki bu hadiseler sonucunda ne oluyor ?

o ezan sesi çok gürültülü diyen ermeni tohumu , savcılıktan şamar gibi cvp alıyor ; Ezan gürültü deildir MÜSLÜMAN İÇİN , zira müslüman deilsen s.git ülkene ermenilerin yahudilerin arasına ...

peki başörtüsüne tepki gösteren rektor e ne oluyor ?
açığa alındı ve soruşturlma başlatıldı ...

bunları neden konuşmuyoruz ? varsa yoksa vay o hediyeyi niye geri vermedi vay şu hediyeyi niye bilmem ne yapmadı ...

sizinkilerin zamanında olsa idi o rektor e ve öğretim görevlisine israilin tayyip e verdiği hediyenin 10 katını verirdiniz ... hikaye okumayı bırakında biraz deişime ayak uydurmaya çalışın .. zire toplumda azınlık etnik köken kalma durumunuz var

Yazık Pastella...

Öyle veya böyle ocak ateşinde hemhal olmuş bir kişiye böylesi bir tavır nasıl yakışır? Ülkücülük kavramını, Muhsin Yazıcıoğlu ismini ağzına alabilecek belkide son adamsın. Bu hareket senin gibileri gördü elbette, lakin senin gibiler tövbe ettik, ülkücülükten vazgeçtik, müslüman olduk dediler. Bu ülkede tescilli türk düşmanlarının jargonuyla laf üretecek, ardından da bende ülkücüyüm, Muhsin Başkancıyım diyeceksin. Önce paylaştığın berbat şiir Muhsin Başkana mı ait bari onu araştırsaydın. Muhsin Başkan şair değildi elbette fakat bu kadar berbat bir edebiyatı da şiir diye lanse edermiydi? Ne kadar tanıyorsun Başkanı?

Bu satırların yazarı; Muhsin Başkanın parti ve ocak teşkilatlarında görev almış, vefatından sonra da ülkücü iradenin hakimiyeti için, emanetin ehline verilmesi mücadelesinde taraf olmuş, sonuçta AKP ve Cemaat yalakası kadronun işgalini engelleyememiş, partiyi gönlünde, Muhsin Başkanla beraber Keş dağlarına gömmüş, sümüklü hocaefendinin basın yayın organları tarafından ergenekonculukla suçlanmış bir avuç idealistten biridir.

Rahmetli eğer yaşasa ve yazıp çizdiğin, yayınladığın videoları görseydi suratına tükürürdü. Ey mübarek adam Muhsin Başkanın adını anıp buralarda menderes, özal, tayyip hayranlığı yapacak, bu ülkenin kurucusuna hakaretler edeceksin bu ne iştir?

İYİ OKU RAHMETLİ MUHSİN BAŞKAN NE DEMİŞ:::.

büyük birlik partisi (bbp) genel başkanı muhsin yazıcıoğlu, milletin, devletin bekası ve bizi biz yapan tüm milli ve manevi değerlerin tehlikede olduğunu savunarak, "ab yeni bir sevr hayalidir. ab eşittir ermeni diasporasıdır, ab eşittir pontus'çuluktur, ab eşittir hıristiyan taassubudur" dedi.

milletin bölünmesine ve türkiye'nin parçalanmasına müsaade etmeyeceklerini belirten yazıcıoğlu, "biz çerkez'iz, laz'ız, boşnak'ız, azeri'yiz, terekeme'yiz, türkmen'iz, kürt'üz, alevi'yiz, sünni'yiz ama hepimiz hep beraber büyük türk milleti'yiz. asla ve asla etnik köken değiliz. türk boyları, türk mezhebiyiz. türk'üz, türkiye cumhuriyeti'yiz. cumhuriyeti yaşamak ve yaşatmaksa ölümsüz zevkimiz" diye konuştu. alperen ocakları genel merkezi tarafından düzenlenen, "sevdamız türkiye gençlik şöleni", ankara atatürk kapalı spor salonu'nda yapıldı. bbp genel başkanı yazıcıoğlu'nun da katıldığı şölende, hasan sağındık, ahmet yenilmez, ahmet baydaroğlu, esat kabaklı, uğur ışılak, mehteran ve folklor ekipleri sahne aldı. yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı gençlik şöleninde konuşan yazıcıoğlu, 1838 türk-ingiliz ticaret anlaşması ile başlayan, 1839 tanzimat fermanı ve 1856 ıslahat fermanı ile devam eden, duyun-u umumiye ile birlikte doruğa çıkan batılılaşma stratejisinin osmanlı cihan devleti'ni çökerttiğini hatırlattı. o dönemde, yabancıların osmanlı'nın iç işleri ve her konuya karıştığını, hükümetlere diledikleri kararı aldırdığını ifade eden yazıcıoğlu, "borç sarmalına takılmıştık. azınlık hakları, serbest ticaret, misyoner okulları, insan hakları dönemin dilden düşmeyen, bitmek tükenmek bilmeyen konularıydı. meşrutiyet kararları maytaplarla kutlanıyordu. meclis-i mebusan'da azınlıkların parmak sayıları, millilerden daha fazla çıkıyordu. osmanlı'yı dağılmaya götüren iç ve dış şartların tümü, 87 yıl sonra şaşırtıcı bir biçimde yeniden ab hayalleriyle ortaya çıktı" şeklinde konuştu.

türk milletinin en çalkantılı dönemini oluşturan yüz yıllık süreç içinde, müttefik almanya'nın yerini 'stratejik ortak' amerika birleşik devletleri, tanzimatçılığın yerini bugün avrupa birliği'nin, duyun-u umumiye'nin yerini ise ımf'in aldığını söyleyen yazıcıoğlu, benzerliklerin biçimsel olarak değil, nesnel olarak bugün aynen yaşandığına dikkati çekti. 1914'te türk ordusunun alman generallerine teslim edildiğini, 1952'de türk ordusunun nato'nun emrine verildiğini anımsatan yazıcıoğlu. yüzyıl başında tanzimatçılar'ın avrupalı olma peşinde olduklarını, aynı şeyi şimdi ab'cilerin yaptığını kaydetti. "bugün aynı filmi tekrar izliyoruz. sahnede aynı tiyatro oynanıyor. tarih tekerrür ettirilmek isteniyor" diyen yazıcıoğlu, şunları söyledi:

"önümüzde iki seçenek var. ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız. biz, ikinci yolu seçiyoruz. tarihin tekerrürüne müsaade etmeyeceğiz, seyretmeyeceğiz, susmayacağız, teslim olmayacağız ve müdahale edeceğiz. tarihi yeniden yazacağız, milli tarih şuuruyla, milli duruşumuzla, milli heyecanımızla, imanımızla, bu sürece müdahale edeceğiz. bu salondan vereceğimiz net mesajımız şudur. milletimizin, devletimizin bekası ve bizi biz yapan tüm milli ve manevi değerlerimiz tehlikededir. milletimizin ve devletimizin mukadderatını, yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır. bunun teminatı büyük birlik kadroları ve alperen gençlik'tir! işte buradalar, bu salondalar."

yazıcıoğlu'ndan ayasofya'da eylem yapan alperenler'e destek

yazıcıoğlu, türkiye'de bazı siyasi partilerin, "ab'ye türkiye'yi kim daha iyi teslim edecek?" yarışına girdiğini, büyük birlik partisi'nin ise net bir şekilde "ab'ye hayır" dediğini ifade ederek, "bizim gözümüzde ab yeni bir sevr hayalidir, ab eşittir ermeni diasporasıdır, ab eşittir pontus'çuluktur, ab eşittir hıristiyan taassubudur" diye konuştu. konuşmasının bu bölümünde başbakan recep tayyip erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunan yazıcıoğlu, şöyle konuştu: "bop'un eşbaşkanı olmaktan şeref duyan anlayışa sesleniyorum: dün 'camiler kışlamız, müminler askerimiz' dediniz. sonra 300 kilometre ötenizde felluce'de camiler coni kışlası olurken, yan gelip yattınız. 'katolik papaz geliyor' diye saklambaç oynadınız. sonra havaalanında koşup sirtaki oynadınız. daha dün 'zincirler kırılsın, ayasofya açılsın' diyen siz, ayasofya'nın kimliğini vurgulamak için namaz kılan alperen gençliğine 'marjinal' diyorsunuz. aferin alıyorsunuz. sen gömlek değiştirmekle kalmadın, derini de değiştirdin. hadi oradan. vazgeçin bu platonik aşktan. bırakın şu aşağılık duygusunu çıkın hayal tünelinden. çıkarın başınızı kumdan. dönün kendi tarihinize. dönün türkiye coğrafyamıza. titreyin ve kendinize gelin, özünüze dönün. kendi medeniyet kodlarımıza inin ve orada yeniden dirilin. türkiye ve türk milleti'ne bu yakışır. yakışanı yapın. milletimizin imanına, onuruna, vicdanına ve geleceğine sahip çıkın. biz büyük birlik partisi olarak, milletin tüm değerlerine sahip çıkıyoruz. milliyetçiliğimizin gereği de budur. değerlerimiz üzerinden siyaset yapılmasına, kavga edilmesine, halkımızın kamplara ayrılmasına engel olacağız. değerlerimiz; bizi ayrıştıran değil; birleştiren, bütünleştiren, cihana karşı tek yumruk yapan en büyük dayanaklarımızda."

bbp'nin kendi çıkarları için siyaset yapanlardan çok faklı olduğunu savunan yazıcıoğlu, bu farkı hep koruyacakları sözünü verdi. milletin dini, milli duygu ve düşüncelerini, siyasete alet etmeyi, bu vatana yapılacak en büyük kötülük olarak gördüklerini vurgulayan yazıcıoğlu, alt kimlik-üst kimlik gibi kavramları kabul etmediklerini kaydetti. islam'da bölücülüğe yer olmadığını belirten yazıcıoğlu, herkesin büyük bir medeniyetin mirasçıları olan büyük türk milleti'nin şerefli bireyi olduğunu söyledi. yazıcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"milletimizin bölünmesine, ülkemizin parçalanmasına müsaade etmeyeceğiz. ülkemizin bütünlüğü ve üniter yapısını her şeyin üstünde görüp, bir çakıl taşı için bile gerekirse ölmeye her zaman hazırız. bizim için bu vatanın çakıl taşı ne kadar kıymetliyse, devletin kasasındaki her bir kuruş da o kadar kutsal ve kıymetlidir. kimsenin, yandaşlarına devletin kaynaklarını peşkeş çekmesine asla sessiz kalmadık ve kalmayacağız. bizim hırsızımız-onların hırsızı diye asla ayrım yapmayız! hırsız kim olursa olsun, yakasına yapışır, cezasını veririz. bugün, ereğli demirçelik, tüpraş, türk telekom, marinalarımız ve topraklarımızın, özelleştirme adıyla peşkeş çekilmesinin ve tüm yolsuzlukların hesabını soracağız. bizim için devlet malının, yetim malından farkı yoktur. ona göz dikenin gözünü çıkarırız."

"adriyatik'ten çin seddi'ne kadar güçlü bir türk dünyası hayal ediyorum"

yazıcıoğlu, iktidar oldukları zaman bu millet için hiçbir şey yapmayanların, bugün yine utanmadan allayıp-pullayıp meydanlara çıkardıklarını belirtti. milletimize düşen görevin, dün ve bugün millete ve milli menfaatlere sırtını dönen teslimiyetçilere ve omurgasızlara kendisini aldatanlara layık oldukları cezayı vermek olduğunu savunan yazıcıoğlu, şöyle devam etti:

"vatandaşımız, dağında, ovasında, evinde, sokağında endişeli, korkulu; çocuklarının geleceğinden kaygılı. terör, kapkaç, uyuşturucu, yolsuzluk, fuhuş, işsizlik gittikçe çevremizi kuşatıyor. vatandaşımız, genciyle, emeklisiyle, kadınıyla, yarınlarına umutla bakamıyor. böyle geldi, böyle gider demeyeceğiz, bu gidişi durduracağız. işsizlere iş, aşsızlara aş vereceğiz, asayişi sağlayacağız, kimsesizlerin kimsesi olacağız. başka çare yoktur. şimdi birlik zamanı, şimdi birlikte iktidar olma zamanı. türklük, mutlu kimliğimiz, islamiyet, yüce dinimiz, devlet, ebed müddetimiz, ilim elbette ki hakiki mürşidimiz, cumhuriyet ciğerimiz demokrasi nefesimiz, hak şerefimiz, hukuk haysiyetimiz, asalet tarihimiz, tarih, tek ve soylu şahidimiz. çerkez'iz, laz'ız, boşnak'ız, azeri'yiz, terekeme'yiz, türkmen'iz, kürt'üz, alevi'yiz, sünni'yiz ama hepimiz hep beraber büyük türk milleti'yiz. asla ve asla etnik köken değiliz. türk boyları, türk mezhebiyiz. türk'üz, türkiye cumhuriyeti'yiz, cumhuriyeti yaşamak ve yaşatmaksa, ölümsüz zevkimiz. işte bu şarkıyı huşuyla söylemeliyiz, marş gibi dinlemeliyiz. yine dış güçlerin birtakım ihanet oyunlarını vatanımızda sergilemeye çalıştıklarını görüyoruz. küresel diktatörler, unutmayın; içeride hainler bulabilirsiniz. paranız olur ve uluslar arası kullanabileceğiniz güçler olabilir. ama biz, anadolu'da göçebe değiliz. biz anadolu'ya davet üzerine de gelmedik. bin yılı aşkın süredir anadolu'da türk milleti olarak varız. cihan devletleri kurduk ve yıktığınızı zannettiğiniz cihan devletimizin içinden genç türkiye cumhuriyeti devleti'ni kurduk. selçuklu bizimdi, osmanlı bizimdi, türkiye cumhuriyeti devleti de bizimdir. türk'ün eseridir. türk bayraksız olmaz, türk vatansız olmaz, türk devletsiz olmaz, türk ezansız olmaz, türk hürriyetsiz olmaz. adriyatik'ten, çin seddi'ne kadar kaynaşmış, güçlü bir türk dünyası hayal ediyorum. dünya alem bilsin ki her şeye rağmen, üzerimizde oynanan hain planları bozmaya gücümüz var- azmimiz var- yeminimiz var bu hain sarmalı kırmak için: 'milletin iktidarına ihtiyaç var.' türkiye sevdalılarının iktidarı için; birlik olmaya ihtiyacımız var. bu itibarla bir kez daha kamuoyunun ve siz değerli gönüldaşlarımın huzurunda sesleniyorum: ben ülküdaşlarıma, 'sağa-sola dönün iktidar olun' demiyorum. ben 'kapımız açık siz de gelin' demiyorum. ben diyorum ki; zaman kalmadı oyalanmadan, hemen şimdi uzattığım temiz eli tutun yan yana omuz omuza olalım bu sarmalı kıralım, kutlu birliği sağlayalım birlik için yüreğimi açıyorum. vatan ve millet için, birlikteliğimizin hemen, acil, elzem olduğunu bir kez daha haykırıyorum işte bunun için, bütün türkiye sevdalısı gönüldaşlarımla, el ele omuz omuza vererek, allah'ın izniyle, siz kıymetli cefakar ve fedakar gönüldaşlarımın desteğiyle, bu işi başaracağız. şahit ol allah'ım, yardım et allah'ım, muzaffer et allah'ım

-------------------------------------------------------------------------------------

aziz türk milleti,

hükümetin başı r.t. erdoğan son günlerde, milliyetçiliğe saldırmayı alışkanlık yaptı. milliyetçiliği “ırkçılık, kafatasçılık ve ayrımcılık” gibi akıl dışı kavramlarla karıştıran r.t.erdoğan’ın ya aklı karışıktır ya da akılları karıştırmak istemektedir.

r.t.erdoğan, artık aklını başına almalı ve türkiye cumhuriyeti’nin temelinde türk milliyetçiliği olduğunu öğrenmelidir. hatırlamalıdır ki türkiye cumhuriyeti’ni, en büyük türk milliyetçisi olan mustafa kemal atatürk çevresinde toplanan türk milliyetçileri kurmuştur. r.t.erdoğan bilmelidir ki bugün oturduğu makam varsa ve kendisi de orada oturabiliyorsa bunu türk milliyetçiliğine borçludur.
milliyetçilik düşmanları, kurtuluş savaşı günlerinde de düşmanların safında teslimiyetçi ve işbirlikçi idiler. bugün de öyledirler.

bugün de ülkelerin kaynaklarını ele geçirmek için milli devletleri ortadan kaldırmak isteyen global kapitalist emperyalistler ve onların uşakları milliyetçilik karşıtı kampanyalar açıyorlar. bu çılgınca kampanyalara hükümetin başının da katılması düşündürücüdür.
r.t.erdoğan artık öğrenmelidir ki; türk milliyetçiliği asla materyalist batının sapıklıkları olan ırkçılığa ve kafatasçılığa bulaşmamıştır.

biz, türklük bilinci ve inancı ile yüksek türk kültürü temellerinde milletimizin haklarının savunucusu türk milliyetçileriyiz. atatürk’ün onuncu yıl nutkunda söylediği gibi “cumhuriyetimizin temeli türk kahramanlığı ve yüksek türk kültürüdür.”

türkiye cumhuriyetinin yüksek kültürünü tahrip edenler, topraklarını, iktisadi değerlerini, yeraltı kaynaklarını, bankalarını, birikimlerini yabancılara haraç mezat satanlar emperyalizmin buyruklarını yerine getirip işsizliği ve yoksulluğu yaygınlaştıranlar ve onların ortakları yağmacı hevesiyle ülkemize saldıranlar bilsinler ki bu günler geçecektir. ülkemizin değerleri yağmacılardan geri alınacak ve global kapitalizmin işbirlikçilerinden hesap sorulacaktır.

milli kültür seferberliği, milli devlet, milli iktidar, milli kalkınma yolu, milli dış siyaset temelleri üzerinde türkiye milli kökleri üzerinde insanlık ailesinde hakkı olan yere getirecek olan büyük birlik zaman’ı başlamıştır.

muhsin yazıcıoğlu

-----------------------------------------------------------------------------------------

EVET PASTELLA MUHSİN BAŞKANIN HAYATTAYKEN HAYKIRDIKLARINI OKUDUN, ŞİMDİ DÖN KENDİ YAZDIKLARINA BAK. ONDAN SONRA BİZE ÜLKÜCÜLÜK DERSİ VER OLURMU...

mevzuya ..ıçından dalmak deyimi sanırım böyle bişi , herşeyi bir kenara bırakıyorum ..
Geçenlerde erzurumda zilli bir rektör gidiyor savcılığa ezan sesi çok gürültülü diye suç duyurusunda bulunuyor ,

Dahası yine geçenlerde uzay bilimleri bilmem ne fakültesinde bir öğretim görevlisi başörtülü öğrencileri okula almıyor ve kapısında kapıcılık yapmayı göze alarak .. birde başörtülü öğrencilerin resmini çekerek .
peki bu hadiseler sonucunda ne oluyor ?

o ezan sesi çok gürültülü diyen ermeni tohumu , savcılıktan şamar gibi cvp alıyor ; Ezan gürültü deildir MÜSLÜMAN İÇİN , zira müslüman deilsen s.git ülkene ermenilerin yahudilerin arasına ...

peki başörtüsüne tepki gösteren rektor e ne oluyor ?
açığa alındı ve soruşturlma başlatıldı ...

bunları neden konuşmuyoruz ? varsa yoksa vay o hediyeyi niye geri vermedi vay şu hediyeyi niye bilmem ne yapmadı ...

sizinkilerin zamanında olsa idi o rektor e ve öğretim görevlisine israilin tayyip e verdiği hediyenin 10 katını verirdiniz ... hikaye okumayı bırakında biraz deişime ayak uydurmaya çalışın .. zire toplumda azınlık etnik köken kalma durumunuz var

Evet sence o ölen müslümanlar demek ki değişime ayak uyduramadı öyle mi..
O ölenler arasında bir akraban olsa öyle konuşurmuydun acaba..

MHP`nin ve muadili partilerin hicbir zaman fasist olduklarini dusunmedim. Her insanin kendi irkini (milletini degil cunku millet arapcadir ve ozunde iki millet vardir. Kufur ve ummeti muhammed) sevmesi normal birsey. Bunun aksini dusunmek imkansiz. Hz Muhammed (sav) doneminde, Islam devletindeki muslumanlarin savaslarda kendi kabilelerinin bayraklarini tasimalarina izin veriliyordu. Tabi bu birbirlerine karsi savasmak icin degil kafire karsi savasirken aralarinda tatli rekabet olsun diye verilen bir izindir. Islam`a Turk irki da buyuk katkida bulunmus bir irktir vakti zamaninda. Bunu inkar etmem ki ben de bir Turk`um ve ecdadimla da Islam`a hizmet ettikleri icin gurur duyuyorum. Lakin Islama gore Turk birligi, Arap birligi, Kurt birligi, Pestun birligi kurmak gibi bir niyeti olamaz muslumanin. Cunku muhim olan musluman olmasidir kisinin. Irkini secemez ama islama kendi istegiyle girer ve davranislarini kendi istegiyle Islam`a gore sekillendirir. Dolayisiyla erdemli olan irki degil kendi secimleridir kisinin. Herkim olursa olsun kisiyi Islam`a gore degerlendirirsek sanirim sorun kalmaz diye dusunuyorum. Osmanli hicbir zaman Turancilik politikasi gutmedi (Yikilis donemindeki birkac burokrat disinda). Onlar icin tum muslumanlarin kardes olmasi tek bir cati altinda toplanmasi onemliydi. Islamda da bir konuma gelebilmek icin Turk, bosnak, cecen olmak degil, isinin ehli olmak gerekir. Isinin ehli bir Fasli kafir bir Turkten daha onemlidir Allah katinda. Oyle demiyor mu kuran ustunluk takvadadir diye? O zaman Allah katinda onemli olan bu durum benim icin de onemlidir. Yani mumin bir Japon kafir bir Turkten bin kat daha ustundur. Kendi irkimdan bir adamin bir de musluman olmasi da beni daha fazla sevindirir pek tabi ki.

Turk-Islam birligi kavramini hic anlamis degilim. Eger kasit tum ummeti muhammedi birlestirmek ise yine de yoneticilerin Turk olmasi gerektigi konusu celiskilidir. Cunku Kuran der ki eger islama uymazsaniz sizin gucunuzu Allah giderir ve onu HAKEDEN baska birisini getirir. Bu da demek ki o makami irk degil o cagda kim hakediyorsa o alir. Haketmek de icte baslar. Ilk once kendimizi duzeltip (kisilik olarak, kisisel olarak Islama meylederek, ilk kendimizdeki yanlisliklari tespit edip duzelterek, hayat boyu sadece bunlara odaklanarak) haketmeliyiz diyorum. Sloganvari diger coskun hareketler slogandan oteye gitmez bunu unutmamak gerekir. Cunku Allah iktidari hakedene verir ve bu dunyayi yaratip bir kenara cekilmis degildir. Herkese sah damarindan yakindir... Dolayisiyla Allah`in kuran`da istedigini belirttigi gibi hakeden gelsin diyorum ve hakeden gelecek de. Ne yapilirsa yapilsin...

siz müslüman kılığına bürünmüş kemalist laik antiislam bir hareketin tohumlarısınız ...
Bu dünyada kürt olsun türk olsun laz çerkes ne olursa olsun MÜSLÜMAN olsun kardeşimdir ..
Gerçek kimliğinizi açıklayıp şu yazdıklarınızı o kimliğiniz ile yazsanız acalağınız cvp çok aşina olduğunuz bir cvp olacaktır .. EE kuzuların arasına kurt kimliğiniz ile gidecek deilsiniz .. Bulduğuz müslüman kılığa girip her türlü naneleri yemeği baktınız tuttu devam .. Bakıyorum beton kemalinizin oyunları sökmüyor artık deilmi ... Sizib varya yatacak yeriniz yok .. Rabbim den en büyük dileğim şudur YARABBİ SEN İNSANLARIN İÇİNİ DIŞINA ÇIKAR BENDE DAHİL .. ÇIKAR Kİ KİMİN NE MAL OLDUĞU ALEMCE BİLİNSİN AMİN AMİN AMİN

beim mesajımın altında olduğu için sormak istedim;

bu sözlerin bana mı?

genele mi?

Ezan-ı Muhammedi'nin içinden Muhammed(SAV)'e tahammül edemeyen zihniyet,elbetteki O'nun kaynağı olan yegane delile de tahammül edemez.

Ezanda ne var? Dinimizin temeli Kelime-i Tevhid, şimdi dinimizin temeli olan sözlerden bir takım müslüman geçinip kafirlik yapan çevrelerin rahatsızlık duyduğu malum, elimden gelse Kelime-i Tevhidi Türkçeye çevirtir öyle okuturum deli olsun müşrikler.

Irak'ta yüzbinlerce Müslümanı katleden haçlı ordusuna hayır dualarda bulunanları ATA olarak görmediğin sürece MÜSLÜMANLIK diploması alamazsın zaten :durdurun

bunların vereceği müslümanlık diplomasına ........ :)

Memlekette çalışanını alanen RÜŞVET almaya yönlendiren zevatı ATA olarak görmezsen TÜRK de sayılmazsın....

Kafalarında öyle bir Türk tanımı varki ne kadar gayri türk varsa türkten sayılıyor lakin ana baba 7 ceddi sülalesi Türk oğlu Türk olan Türk sayılmıyor, gerçi benim umurumda değil isterse bana yahudi desinler gerçi diyorlar önemli değil itin biri havladı deyip geçiyorum.
3 çocuk peşinde koşarken uçkurunu toplayamayanları ATA olarak görmezsen MİLLİYETÇİ de olamazsın...(Bu arada milliyetçilik mhp,bbp yada herhangi diğer bir partinin tekelinde değildir notunuda eklememiz gerekiyor.Milliyetçilik insanın kalbindedir.Tabii olanda :) )

kısmende olsa haklılık payları var gibime geliyor, milliyetçilik yapıyoruz ama çocuğu koymuyoruz, şimdi recep tayyibin üç çocuk yapın tavsiyesini ciddiye alsak 3 -5 demeden allah ne verdiyse çocuğu koysaydık milliyetçi sayılırdık herhalde. galiba kürt sorunu denen sorunun çözümüde bu olsa gerek, koymuyoz sorun çıkıyor, koysak tüm sorunlar çözülecek. yahudi cesaret madalyalı büyük düşünür recep tayyip, sorunun temelini anlamış üç çocuk istiyor...

anti islam ne, ılımlı islam gibi bir islam çeşitlemesimi oluyor? neden kominist ağzıyla konuşuyorsun? islam karşıtı demek istedin herhalde, öyle demek istediğini varsyıyorum . ben müslüman kılığına girmiş değilim tam tersine üzerimde hristıyan avrupanın kılığı kıyafeti var, üzerimdeki t-şört tommy hilfiger şortum nike ama donum askerden kalma yeşil halis mulis Türk malıdır. donum son derece müslümandır lakin tişörtüm hristiyan, yani dış görünüşüme göre hristiyan kılığına girmişim desem daha doğru.

ben islam karşıtı değil tam tersine gerçek islamı savunan/ savunmaya çalışan biriyim. kemalizim bir siyasi akımdır, bu siyasi akımın en büyük hedefi içerde ve dışarda sömürgecilere ve uşaklarına karşı mücadele etmektir. tarihe bakarsak kemalizmin başarılı bir siyasi akım olduğu ortadadır ancak ben kemalizmi çok vicdanlı buldum kemalizim bana göre değil, ite köpeğe Türk vatandaşlığı verilmemelidir, veriliyorsa ikinci sınıf sayılmalı seçme ve seçilme hakları kısıtlanmalıdır, bir Türkle bir itin eşit sayılması aynı kimliği taşıması aynı kanunlardan haklardan yararlanması doğru değildir, islamada aykırıdır.

allah katında tüm müslümanlar benim kardeşlerimdir ancak bu dünyada işler biraz farklı, biz allah katında değil her türlü kalleşliğin ve düşmanlığın olduğu dünya katındayız bu nedenle dünya katında müslümanın kardeşim olup olmadığını her daim ölçerim zira dinim bana aklımı işletmemi öğütlüyor sürekli. şimdi itin biri çıkmış atama dil uzatıyor yok yahudi diyor yok put diyor, hayinlik yapıyor kalleşlik yapıp ortalığı karıştırıyor şimdi ben bu kalleşlik hayinliklik bölücülük yapan ite kardeş dersem aklımı işletmemiş olur savunmasız kalırım sonra başımdan aşşağı pislik yağar, yok zürttt sorunu yok müüürttt sorunu gibi pislikler başımdan eksik olmaz..

Gerçek kimliğinizi açıklayıp şu yazdıklarınızı o kimliğiniz ile yazsanız acalağınız cvp çok aşina olduğunuz bir cvp olacaktır ..

Allaha çok şükür müslüman ve Türk Oğlu Türküm pastello, yetmiyorsa adres ver istanbul içindeysen gelip tanışırım.

EE kuzuların arasına kurt kimliğiniz ile gidecek deilsiniz .. Bulduğuz müslüman kılığa girip her türlü naneleri yemeği baktınız tuttu devam ..

hristiyan kıyafetiyle dolaşıyorum ...

Bakıyorum beton kemalinizin oyunları sökmüyor artık deilmi ...

eveeetttttt.... tipik fetullahçı hezeyanı dahaaaa.... beton kemal lafzını fetullahçılar çok sık kullanırlar . beton kemal dedikleri atatürkün heykelleridir , fetullahçılar ne yazıkki heykelleri canlı sanıyorlar o kadar şuursuzlaşmışlar o kadar aptallaşmışlar. fetullahçı şuursuzların canlı sandıkları heykellerin bir takım oyunlar oynadığına inandığına sürekli şahit oluyorum, şahit olmayada devam edeceğim.

sana bir öğüt vereyim pastella" heykeller cansızdır hiç bir oyun oynayamaz hiç bir tuzak kuramaz, kendilerine bile faydası olmaz, heykellerin fotoğraflardan hiç bir farkı yoktur ikiside sureti yansıtırlar buda insanların daha çabuk hatırlamasına vesile olur, heykelle fotoğrafı dert etme."

Sizib varya yatacak yeriniz yok .. Rabbim den en büyük dileğim şudur YARABBİ SEN İNSANLARIN İÇİNİ DIŞINA ÇIKAR BENDE DAHİL .. ÇIKAR Kİ KİMİN NE MAL OLDUĞU ALEMCE BİLİNSİN AMİN AMİN AMİN

allaha çok şükür yatacak yerimde var kalkacak yerimde var en mühimi atalarım kurmuş olduğu ve bayrağımın dalgalandığı bir vatanım var.

ATATÜRK NE PEKİ ??? bi araştır bakalım neler bulacaksın

atatürkü çok araştırdım bula bula kendimi buldum .
atatürk ün döktüğü kanı ne menderes ne özel ne de tayyip dökmemiştir ...

vatan ana gibidir, vatan için kanda dökülür canda verilir, tabi sen bunu anlamazsın bu nedenle vatanımızı kurtaranlar sana göre kan dökücüdür, vatanı satıp pazarlayanlar ise mübarek şahıslardır değilmi?
bu vatan için hizmet eden kim olursa olsun mevzumuz ırkçılık deil ..

madem öyle peki atatürke yahudi diyen bir paylaşımı neden yaptın? madem ırkçılıktan hoşlanmıyorsun hadi izah et bakalım, haaaaa şimdi diyenceki gerçekler bunlar , yemişim senin gerçeğini sonrada çıkıp önemli olan hizmettir ırkçılık mırkçılık deme inandırıcı olmuyor.
Osmancıklı atıf hoca neden asıldı ?
şapka kanunu çıkarıldı şapka giymeyenler neden asıldı ?
Ananamı sövdü ? vatan hainimiydi ? ajanlık mı yaptı ?

osmancıklı atıfda kim? galiba isikilipli atıf denen vatan hayinini kastediyorsun. iskilipli atıf vatana ihanetten idam edilerek gebertilmiş bir hayindir, mahkeme kayıtları okuyabilirsin.
Be İmansız bi lanet olası fransızın şapkasını takmadı adammı asmak lazım ?

mevzu şapka takıp takmamak değil vatan hayinliğidir. herkesin kendine göre bir imanı vardır seninde imanın var benimde ancak benim imanımda allaha ortak koşulan tağutlar yok, anladığım kadarıyla senin imanında allah ile aranda saidi kürdi var, belkide başka bir sürü tağut daha vardır. insanlara imansız demen çok hatalı ben sana imansız diyemiyorum sen çok imanlı birisin lakin ebu cehilin imanı gibi imanın, allah ile aranda tağutlar var.

Ezan neden türkçeleştirildi ?

neden türkçeye karşısın? milletimizin dinini anlamasından rahatsızmı oluyorsun? ayrıca ilk defa hutbeler türkçe okunmaya başlanmıştır, kuran dilimize çevrilerek allahın bize ne buyurduğunu hiç bir aracı olmadan öğrenip anlamaya başladık tabii bu sana göre islam düşmanlığı değilmi? senin gibi allah ile aramda tağutlar yok, direk allahın buyruklarını okuyup anlıyorum gerçek islamı tağutlardan değil direk allahın kitabından öğrenebiliyorum..
Kur an kursları neden kapatıldı ?

kuran kursları kuran kursu özelliği taşımadığı için kapatılmıştır. o zamanlar arapçılık kursları kuran kursu sayılıyordu, anlamı bilmediği arapça lügatlar ezberlenip insanların beyni sulandırılıp şuursuzlaştırılıyordu böylece düşünmekten aciz, kula kul olmayı islam sanan koyun sürüleri yetişiyordu bu durum milletimize yakışan bir durum değildi.
Camiler neden ahırlara çevrildi ?

camiler ilk kez 2.abdülhamitin emriyle kafkas ve balkan savaşlarında daha sonra 1.ci dünya savaşında ve kurtuluş savaşlarında askerlere tahsis edilmiştir. camilerin kimisi kışla kimisi ahır kimisi erzak deposu kimisi hastane olarak kullanılmıştır. cumhuriyetimizin kuruluş yıllarındada böyle devam etmiştir. ne oldu zorunamı gidiyor bu durum?
Kur - an ı kerim okumak ve okutmak 20 sene neden yasaklandı ?

kuran yasaklanmadı, tam tersine dilimize çevrilip milletimize öğretildi.
o zamanlar bu müslümanlığınız nerede idi ?
yoksa o zamanlar uzayda filanmı yaşıyordunuz ?
yoksa bizi kızıldereli filanmı sanıyorsunuz türkiyede geçmiş tarihte neler olup bitmiş bir haber yaşayan ..

o zamanlarda burdaydık şimdide burdayız.
HADİ BAŞKA KAPIYA SİZ BU PROVOKELERİNİZİ ANCA BİR BİRİNİZİ EYLENDİRMEK İÇİN KULLANIRSINIZ ...
"hahaha bak nasıl laf soktum hiihih bak nasıl bozdum" ..aranızdada böyle birbirinize sinsi şeytanı oyunlarınız anlatıyorsunuzdur eminim

("hahaha bak nasıl laf soktum hiihih bak nasıl bozdum" ..aranızdada böyle birbirinize sinsi şeytanı oyunlarınız anlatıyorsunuzdur eminim.)

bu nasıl bir laf, bu nasıl bir çirkeflik? tüm samimiyetimle tek tek her cümleyi değerlendirip ciddi ciddi bir şeyler yazıyorum, sen bunu neye yorumluyorsun? yok sana laf sokmuşum yok seni bozmuşum yok gol şov yapıyormuşum yuhhh diyorum, son zamanlarda gördüğüm en tuhaf mesajı yazmışsın. hezeyanlarını bir kenara bırak, sana bir şey sokma derdinde değilim seni bozma derdindede değilim sana oyunda oynamıyorum.

Geri