Bedava RapidShare Premium

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Rapidshare.com, yeni arayüzüne geçişi tamamladı. Eğer sitede hatalarla karşılaşırsanız, Rapidshare puanları kazanarak ücretsiz ve sınırsız download yapın.

Rapidshare'in yeni arabirimi oldukça sade ve hızlı. Kullanıcıları en çok sevindiren haber ise ücretli üyeliğe sahip olan kullanıcıların 5 günlük download limitinin, 25 GB'tan 50 GB'a çıkması. Güzel haberler bununla da sınırlı değil. Yeni web sitesindeki olası teknik kusurları (bug) [email protected] adresine gönderen ziyaretçilere 1000 RapidPoints ile ödül olarak verilecek.

ama hata yok gibi bişe

tabi rapiddede kimse hata bulamaz buldukları hatalar saçma sapan olur..rapidde premium üyelik falan vermez..millet şimdi hata arıyodur rapidde....:D

hata arayıp zaman kaybetmeye bile gerek yok yw rapid mi hata yapıcak..peah..:)

hata olacağını sanmıyorum.......

güzel haber
dün bir yazım yanlışı tespit edip yolladım hemen düzelttiler ;)
çok hızlılar

bedava premium bende işe yaramıyor...
güvenlik için 6 rakamı seçtikten sonrakayıt işleminiz tamamlanıyor diyor ve öyle kalıyor....

Bir hata söylüyüm :) Modem i res ledikten sonra rapid den tekrar süre beklemeden download yapabiliyoruz ya bunu yazın bide baktın verdiler pointi :)

onun yerine site mis gibi çalışıyor abi siz hata mı yapıcaksınız ya elinize saglık desem beni sevip premium'u çakar mı acaba :D

Geri