Bedava Görüşme evet yanlış duymadınız :D

Zeytin

Zeytin&Limon
Altın Üye
Reaction score
0
Geçenlerde yeni birşey keşfettim arkadaşlar sabit hattan(ev tel iş tel vs...) avea hattı aradıgınızda sesiniz çalarken karşı tarafa gidiyor :D bence muhteşem bi buluş :D bi işiniz varsa arkadaşa soyleyin teli sessize alsın telefon çalarken siz sabit hattan istediginizi soyleyin o duyacaktır.. tek problem siz onu duyamıyorsunuz :D ee ne duruyorsunuz deneyin :D

dene kardeşim dene :D %150 çalışıyor süper bi buluş asrın icadı diyebiliriz :D

Denemek Lazım..

Ya çalarken konuştugumuzda ÜCret Giderse =)

31 görüntüleme 4mesaj yazık:( kont olmasına gerek yok zaten sbt hattawn cep tl arayacan.tekrar anlatıyorum sbt hattan cebi arayacaksınız cep tl sesli çalarken sesize alın ve işte oldu sbt hattakı duyuluyor + ucret konusuda ses gelırken sız (sbt hattakı) tl calma sesını hala duyuyor olacak sınız<

Olmadi Hocam ÇaliŞmiyor Ben De Ses Gelmiyooo

şu saat itibariyle denedim hala çalışıyor arkadaşlar.. tekrar denemenizi tavsiye ediyorum..

Lamagro yeme bizi:)

tel çalarken açılmadan ses gider mi hiç?

bi kere cep telin hoparlörü aktif olmaz o vakit, nasıl duyulacak?

tel açılmadan ne mic ne hoparlör açılır...

:saskin ilginç ama malesef ben turkcell liyim onun için herhalde olmaz:D

yıldız tarihi 15-09-07 02:38 sularında denedim oldu.teli sessize alıp avea hattı arayınca çalmaya başladığı an karşı taraf benim sesimi duydu. şimdi aranızadn birisi çıkar armut misali bi soru sorar...

"Peki zeki mürende bizi duyabilecek mi?!!"
Cevap: Yok arkadaş. Daha o teknoloji seviyesine hala ulaşamadık malesef...

Türk-Hard denemeni isterim oluyor bizzat denemiş bulunmaktayım Lamagro ilede denedik:D

Geri