Bedava .comlu site

keza

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.Arama yaptım ama bulamadım.Beva .comlu(net,org,us farketmez)site yapabilceğim bir site varmı?
Eğer reklama girerse özelden atarmısınız?
Saygılar,

ÖyLe bir dünya yok . . .

.com domain li bedavaya site bulamazsın ayrıca 50 mesaj altında pm yok özelden görüşemezsin şimdilik

ßi domain zaten 5-10 lira bişey.. onu veremeyecek kadar fakirsen gel ben sana hayrına alayım dua et arkamdan yeter.

ßi domain zaten 5-10 lira bişey.. onu veremeyecek kadar fakirsen gel ben sana hayrına alayım dua et arkamdan yeter.

O kadar fakir değilim.Daha önce 40 tl verip domain+full forum kurulumu almıştım(3 sene önce).Ancak 1 ay sonra site kapandı.(host sorunu yüzünden)Tekrar açıldı kapandı filan.1yıllık almıştım.Site açıla kapana 1 yıl ne zaman geçti anlamadım ve elimde kalan tek şey kazıklanmış olma duygusuydu.

Şimdi bana .com lu alan adı(ücretli) verebilecek GÜVENİLİR biri varmı?
Domaini aldıktan sonra ben forum kurucam.Başka bişi yapmak gerekiyormu?

O kadar fakir değilim.Daha önce 40 tl verip domain+full forum kurulumu almıştım(3 sene önce).Ancak 1 ay sonra site kapandı.(host sorunu yüzünden)Tekrar açıldı kapandı filan.1yıllık almıştım.Site açıla kapana 1 yıl ne zaman geçti anlamadım ve elimde kalan tek şey kazıklanmış olma duygusuydu.
realistik atışmalar .)

Şimdi bana .com lu alan adı(ücretli) verebilecek GÜVENİLİR biri varmı?
Domaini aldıktan sonra ben forum kurucam.Başka bişi yapmak gerekiyormu?

şikayet etseydin. Bizim serverda bozulmuştu servera bağlı tüm siteler anlaşıp şikayet etmiştik hostçuyu :D

Ben kimseden domain dilenmiyorum.Falcon_tiger dan parayla almayı düşünüyorum.Bedavayı da sadece ortalıkta bedava site veren varken neden para veriyim düşüncesiyle sordum.Parasız veren olmadığını öğrendiğim bu foruma teşekkür eder ve bundan önceki mesajımdada belirtmiş olmama rağmen hala parasız site aradığımı zanneden arkadaşlarımı kınıyorum.
Cevap yazan herkese teşekkürler.

Geri