BearShare_Pro_v5.0.2.3-> Farklı bir seçenek arıyorsan o seni bekliyor !

walla arkadaslar ben test ettim..
biliyorsunuzdur bu tarz programlar GNUTELLA sharing diye geciyor
tam bi mp3 canavari LimeWire'dan daha güzel bence ;)

ellerine saglik kanka zaten kullaniyordum :)

saolasın dostum ihtiyacım vardı

abi ben yapamadım bunu yaw bana diyo e-mail adresi falan ver önceden ücretsz sürümünü kullanıyodum şimdi onada izin vermiyooo

bu crack gercekten cok iyi oldu sagolasın

ya arkadaslar ya bunu nasi kullanacaz???
kredi karti sifresi fln istio nasi yapacaz onu bilen kullanan biri aciklayabilirmi biri ltfnn

vallahi 2 günde 3 gb oyun indirdim

hos ama tatlı bir iş:p

arkadaşlar biri crackin nasıl yapılacağını anlatabilirmi

Yükleyemen veya diğer sorunu olan arkadaşlar icin söyLeyeyim Crack'i ne yapmanız gerektiğini..

Öncelikle Programı kurun,daha sonra Crack'i zipten cıkarın.. Cıkardığımız Crack'i Program Files'e Girip Bearshare Klasörünün İcine Atın. Size Değiştirilsin mi diye sorucak sizde evet diyeceksiniz bu kadar O zaman bir sorun kaLmıyacaktır.

Uykuluyum biraz insallah anlatabilmisimdir..
Bide şunu demem de yarar var yeni versiyonu çıktı bearshare'nin update Etmenizi isteyebilir.Etmeyin yeni bir link verilene kadar öyle idare edebilirsiniz..

βèŁĩéVê ™' Alıntı:
Bide şunu demem de yarar var yeni versiyonu çıktı bearshare'nin update Etmenizi isteyebilir.Etmeyin yeni bir link verilene kadar öyle idare edebilirsiniz..
güzel kardeşim buyur yeni versiyonun crackide benden olsun en son versiyonu 5.2.1.3 sanırım bu crackle çalışıyo...crack anlatımını yapmışsın buda aynısı hade kolay gelsinn:D

crack indirrr
http://www.hemenpaylas.com/download/383068/BearShare_Pro_v5_1_.2.1.3-byexh.rar.html

üstad tsk ler mükemmel bi paylasım

ya benden para istedi bu nasıl çalıştırıcam bi yardım edebilir misiniiz form çıktı kredi kartı numaramı istedi bedava değil mi bu by

paylaşımların kralı...imiş.. :) kurunca anladım

katakulli' Alıntı:
yaw benki aresi tek geçerim . ama reactorle kadynin yorumlarını görür görmez indirdim. İkisi iyi diyosa o iyidir bence.

dostum bence BearShare in Prosunu denemelisin... Çok güzel bir program. Ama kısıtlı sürümü 5 para etmez...

Geri