BearShare_Pro_v5.0.2.3-> Farklı bir seçenek arıyorsan o seni bekliyor !

beyler kesınlıkle bır kere ındırın deneyın
ılk ızlenımım mukemmel

daha kurcalıyorum :D

birkaç senedir bearshare kullanıyorum.tek kelimeyle perfect.en hızlı paylaşım programı.

bear share den iyisi yok lime wire i yükledim bilgisayrı çok yoruyo hiç bişey yapamıyosun en iyisi BEAR SHARE ben bunu başka bi siteden bulmuştum ama yanlışlıkla sildim inşallah bu çalışır paylaşımın için saol...

yaw benki aresi tek geçerim . ama reactorle kadynin yorumlarını görür görmez indirdim. İkisi iyi diyosa o iyidir bence.

tesekürler usta tabiki isimiza yarar böyle seyler

bearshare hiçbir spy içermiyor nedeniyse,sadece cracked exeyle çalışabilmesi, kar platformlarını kurmuş adamla.r.

hemen indereyim SagoLasin..

tesekkürler reactor paylasimindan dolayi ...ellerine saglik.

teşekkürler dostum güzel bi program herkese tavsiye ederim

bence de en ıyısı bearshare 1 yıldır kullanıyorum.çok ıyı ama çok trojen .vırus çekıyo...dikkatlı olalım

bence de en ıyısı bearshare 1 yıldır kullanıyorum.çok ıyı ama çok trojen .vırus çekıyo...dikkatlı olalım

eline sağlık güzel paylaşım biraz evvel bearshare in resmi stiesine girmek istedim kapatılmış olduunu gördüm hackhell e yazdım verilen dosyalar arasında senn atıın konuyu seçtim teşekkürler ...

Ben film için kurdum. Gerçekten mükemmel indirme hızı war. Kullanımı acaip rahat.
Sadece diğerleri kadar çok yaygın olmadığı için ortak kullanımdaki dosya sayısı daha az yani aradığınız çok özel bişeyse bulamayabilirsiniz.

Geri