Kimi veya neyi alkışlamış bilmiyorum ama
Alkışlamak kötü bişey değil ki.
maça gelıorlarsa kahrolcaklarını biliolardır sürpriz değil ya ali =)
yani etik olarak dogru olsaydı teknik derslerin yanında nasıl galatasaraylı olunur galatasaraylı olmanın farkları gibi dersleri de okuttururdum =)
ablacım amacım seninle polemiğe girmek değil ama şimdi benimde senden bi isteğim olucak hani ders anlatırdım diyorsun ya orda çocuklara doğruları anlatta küçüklükten öğrensinler neyin ne olduğunu
ders 1 ) Hak nasıl yenir
ders 2 ) 1 hafta önce kardeş dersin gsliler maç vakti gelir ana avrat söversin ( ki biz beşiktaşlılar asla siz geselilere kardeş takım demedik siz kendiniz çıkartıyosunuz işinize göre tabi = yani satış nasıl yapılır)
ders 3 ) Mühendis Oktay olayınıda anlatırsın onlarda aynılarını yapsınlarki Çok iyi bir galatasaraylı olsunlar di mi ?
tamam kendisi kabiLiyetsiz,futboL kuLübü yönetmek adına koca bi sıfır ama rakip takımı aLkışLamayı biz haLa kötü bi şey mi zannediyoruz?
Özhan Canaydın o aLkıştan sonra kaç sene daha başkanLık yaptı??
hem de köüt yönetimine rağmen ki gitmesinin nedeni de kötü yönetimidir aLkışLarı değiL..
yıLdırım demirören de öyLe, Türk futboL tarihinin en kötü yöneticiLerindendir ve suyu iyice ısındı ama aLkıştan değiL,berbat yönetiminden..
biLader yapacaksın ki taraftarın göz aşinaLığı oLsun.. sen keLLem gidecek diye doğru hareketLerini kısıtLarsan o zaman geLişemezsin işte..
burda bi takım küme düştüğünde futboLcuLarı dayak yer..
aLmanyada aLkış tutarLar,bu seni utandırmaz mı.. yavaş yavaş bunLara aLışmamız Lazım..