BeşiktaşLıLarı Kahreden Görüntü!!! [Demirören ALkış Tuttu]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Bende protestodur diye düşünüyorum.hatta düşünmek istiyorum

maça gelıorlarsa kahrolcaklarını biliolardır sürpriz değil ya ali =)

yani etik olarak dogru olsaydı teknik derslerin yanında nasıl galatasaraylı olunur galatasaraylı olmanın farkları gibi dersleri de okuttururdum =) :)

ablacım amacım seninle polemiğe girmek değil ama şimdi benimde senden bi isteğim olucak hani ders anlatırdım diyorsun ya orda çocuklara doğruları anlatta küçüklükten öğrensinler neyin ne olduğunu
ders 1 ) Hak nasıl yenir
ders 2 ) 1 hafta önce kardeş dersin gsliler maç vakti gelir ana avrat söversin ( ki biz beşiktaşlılar asla siz geselilere kardeş takım demedik siz kendiniz çıkartıyosunuz işinize göre tabi = yani satış nasıl yapılır)
ders 3 ) Mühendis Oktay olayınıda anlatırsın onlarda aynılarını yapsınlarki Çok iyi bir galatasaraylı olsunlar di mi ?

ablacım amacım seninle polemiğe girmek değil ama şimdi benimde senden bi isteğim olucak hani ders anlatırdım diyorsun ya orda çocuklara doğruları anlatta küçüklükten öğrensinler neyin ne olduğunu
ders 1 ) Hak nasıl yenir
ders 2 ) 1 hafta önce kardeş dersin gsliler maç vakti gelir ana avrat söversin ( ki biz beşiktaşlılar asla siz geselilere kardeş takım demedik siz kendiniz çıkartıyosunuz işinize göre tabi = yani satış nasıl yapılır)
ders 3 ) Mühendis Oktay olayınıda anlatırsın onlarda aynılarını yapsınlarki Çok iyi bir galatasaraylı olsunlar di mi ?

=) ben hayatımda kimseye küfür etmedım =) bana demediğini biliyorum canım ama ben de galatasaraylıyım =) tümevarım ders 1..

kardeş takım elbette ama oynanmayacak yenilmeyecek diye bir durum olamaz hak asıl bilerek yenilirsen yenir ders 2..

satış yapan yok ablacım biz sözümüzün arkasındayız bu imsayla onaylanmış bir durum değil ya =) bana göre kardeş takım bjkdir bi başkasına göre ise ts oalblir ya da fb bağımsız değişkenler ders 4..

örnek olaylarla gidersek fbde de kotu durumlar var takım takımdaşlar yüzünden değil takım sevildigi için tutulur der 5

e bi beş dersten sonra da tenefus hakkımız hadi bakalım =)

şerefsizin cocugu takımı aldıgında takımın borcu 20 mılyon bıle dııldı şimdi 150 nılyonu gectı borç....
bu serefsıın cocugu takımı alldıgında fırtına gıbı bı takım wardı şimdi o takımın tozu bile...................
bu serefsizin önde gideni baskanlıgında ılk defa akıllı bi iş yaptı Ertugrul Sağlam ı takımın basına getirdi....
baktı kı ıyı iş yapmıs hemen toparladı adam gıbı adamın ıstıfa etmesını sagladı 1 maglubıyet aldı dıye...
ama BASKA BI SEREFSIZ DENIZLI herıf anasını aglattı takımın maglubıyetler sayılmıyooo lider takımı aldı 6 ıncı yaptı................hala 26, hafta dıyoooo
ALLAH BELANIZI WERSIN
ANASINI AGLATTINIZ TAKIMIN.......................

arkadaşlar burdan bişeyler yazmakla filan olmuyo pankart yaptırıyorum ben maç sonuna kadar kaldırıcam onu. belki engellemye çalışrlar ama. Bu beşiktaş bizim. halkın takımı itin biri gelip de mahvedemez onu. keşke elimden başka şeyler de gelse Hiç şiddet yanlısı olmadım bugüne kadar kavgadan hep uzak durdum. bir çok olaylı maça gittim hiç birinde birilerinin gazına gelip kavgaya karışmadım ama demiröreni yolda görsem hiç acımam tekme tokat dalarım allah ne verdiyse.

Hakemi Protesto amacıyLa aLkışLadı.. Maçtan sonra Maraton'u izLeyenLer daha iyi biLir..

boş konusuyosunuz bilip bilmeden herkes erman toroğlu şansal olmus memleketimde...ben ali sami yende Beşiktaş tarafındaydım ve orda hakemi alkıslayan sadece demirören değil bütün Beşiktaş taraftarlarıydı
rezilliğin biri bin paraydı pazar gecesi sami yende ince ince fauller ,trişkadan düdükler,futbol maçı değil adeta bir tiyatroydu sergilenen üstüne sahnede yeralan gökhan zan adında bir figüran ...
ne yapmalıydık bu güzelce kurgulanmış oyuncuları tarafındanda başarıyla uygulanmış sirk gösterisini alkışlamamalımıydık

sztyps.jpg

yaa bu şerefsiz alkışlasa noooluuurrr alkışlamasa nooluurr..konu bu şerefsizin alkışlaması değilki..babalaaaarrrrr adam koltuğa kurulmuş kalkmıyoooorrrrr...! ama öyle ama böyle gitmesi lazım bu takımdan...yahu varsayalımki 15 milyon bjk taraftarıyız..adambaşı 10 milyon toplasak paraya boğarız bu şerefsizi yavvv..alsın kırk milyon dolarını soksun....kasasına...yoookkkk dersenizki beleşe getirelim:) o zaman küfürle gelen bu şerefsizi küfürle gönderecez başka yolu yok

tamam kendisi kabiLiyetsiz,futboL kuLübü yönetmek adına koca bi sıfır ama rakip takımı aLkışLamayı biz haLa kötü bi şey mi zannediyoruz?

tamam kendisi kabiLiyetsiz,futboL kuLübü yönetmek adına koca bi sıfır ama rakip takımı aLkışLamayı biz haLa kötü bi şey mi zannediyoruz?

Kanka Senin Dediğin OLay Burda Türkiye'de Yemez AnLatabiLiyormuyum?

Tamam İyi NiyetLi OLabiLirsin Ama En Basitinden Özhan Canaydın BiLe Fenerbahçe Derbisinde Rakibi ALkışLadı Diye Antipati TopLamadı Mı TaraftarLardan? Ve Sonrada Gitmedi Mi Bu AntipatikLiği Yüzünden, TepkiLer ALdı Kongredende Vs...

BiLmem AnLatabiLiyormuyum? Burası Türkiye Beğensekte Beğenmesekte Derbi MaçLarında Bu TakımLarın BaşkanLarından Biriysen Rakip GoL Attığında ALkışLayamazsın OLay Bu... Etik Midir? DeğiL Midir? Orası Ayrı OLay Ama Yaparsan Taraftardn Tepki ALırsın Ve Gidersin Bu Bu Kadar Basit Bi OLay... İki İki Daha Dört... :goz:

Özhan Canaydın o aLkıştan sonra kaç sene daha başkanLık yaptı??
hem de köüt yönetimine rağmen ki gitmesinin nedeni de kötü yönetimidir aLkışLarı değiL..
yıLdırım demirören de öyLe, Türk futboL tarihinin en kötü yöneticiLerindendir ve suyu iyice ısındı ama aLkıştan değiL,berbat yönetiminden..

Özhan Canaydın o aLkıştan sonra kaç sene daha başkanLık yaptı??
hem de köüt yönetimine rağmen ki gitmesinin nedeni de kötü yönetimidir aLkışLarı değiL..
yıLdırım demirören de öyLe, Türk futboL tarihinin en kötü yöneticiLerindendir ve suyu iyice ısındı ama aLkıştan değiL,berbat yönetiminden..

Kanka Ben TaraftarLar Arsındaki Durumdan Bahsediyorum :goz: HaLa Mantığı AnLamıyorsun Kahvede Orda Burda Bu OLayLardan KonuşuLur Ve TaraftarLar Arasında Antipati TopLarsın :goz: Çarşı'da, ULtrasLan'da, Genç Fb'De Ve Özhan Canaydın'ın Gitmesinde Antipati TopLaması Da Etkendi Bunu Bir Başkansan Bu ÜLkede Yapmayacaksın OLay Bu :goz:

biLader yapacaksın ki taraftarın göz aşinaLığı oLsun.. sen keLLem gidecek diye doğru hareketLerini kısıtLarsan o zaman geLişemezsin işte..
burda bi takım küme düştüğünde futboLcuLarı dayak yer..
aLmanyada aLkış tutarLar,bu seni utandırmaz mı.. yavaş yavaş bunLara aLışmamız Lazım..

biLader yapacaksın ki taraftarın göz aşinaLığı oLsun.. sen keLLem gidecek diye doğru hareketLerini kısıtLarsan o zaman geLişemezsin işte..
burda bi takım küme düştüğünde futboLcuLarı dayak yer..
aLmanyada aLkış tutarLar,bu seni utandırmaz mı.. yavaş yavaş bunLara aLışmamız Lazım..

Bizim TopLumda Zor Lazcım :goz: Bugün Her 10 Kişiden Taş PatLasa 1'i Senin Gibi Düşünür Ve Seninde Bu Durum GaLatasaray'ın Başına GeLse NasıL Dayanacağını Da BiLmiyorum Açıkcası :goz:

Örneğin, Özhan Canaydın'ın O ALkışını Takdir Ediyormusun? :goz: Başka Sorum Yok :goz:

beLki iddaa oynamıştır adam:D:D:D

ben anlamadım adam alkışladı diye nie bu kadar kızgınsın :D

Yahu alkışlasa ne olur alkışlamasa ne olur... Sonuçta ortada kaybeden bir takım ve kahrolan taraftarlar var.

Geri