BeşiktaşLıLarı Kahreden Görüntü!!! [Demirören ALkış Tuttu]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
1-53.jpg

Beşiktaş, GaLatsaray Maçında MiLan Baros'tan Yediği GoL Sonrasında Skorun 3-1 OLduğu Ortamda GaLatasaray Başkanı Adnan PoLat SoğukkanLı Bir ŞekiLde Gayet NormaL Oturup Tepki BiLe Vermezken Bu GoLe Beşiktaş Başkanı YıLDırım Demirören'in Bu GoLden Sonraki ALkışLarı Dikkati Çekerken, BeşiktaşLı TaraftarLarı Ekran Başında Kahretti...

1-54.jpg

2-36.jpg

3-19.jpg

4-14.jpg

5-13.jpg

6-13.jpg

Tüpçü bırak artık şu takımı bee..Yedin bitirdin adamLarı :S

eyvallah kanka :hhmanD

yaw yeter be adam ... defol git su taqımdan ne istiyosun bizden bunca zmandır werdiğin zarar yetmedimi ?

oradaki aLkış deLgadoyu oyundan atan hakeme protesto mayetindeydi sanırım
yoksa demirören gibi yanLışLarı dahi doğru diye kabuL edecek bir zihniyetteki adamın yapacağı şey deiL
centiLmenLik gösterip rakibi aLkışLamak

Fуσηв;3859912' Alıntı:
oradaki aLkış deLgadoyu oyundan atan hakeme protesto mayetindeydi sanırım
yoksa demirören gibi yanLışLarı dahi doğru diye kabuL edecek bir zihniyetteki adamın yapacağı şey deiL
centiLmenLik gösterip rakibi aLkışLamak

Olay Budur Yaa :clap

demirören yüzünden daha neler görcek beşiktaş, müstehaktır demirörene, beşiktaş bu haldeyse onun yüzündendir. fenerin 8 puan önündeyken 4puan gerisine düştü takım

demirören yüzünden daha neler görcek beşiktaş, hajklısjn bırader

en son basıcak carsı yönetimi
saLLandırcak demiröreni :hhmanD

ulan daha ne diyelim bilmiyorum ki. adamdaki yüzsüzlüğe bak. defol git diyoruz halâ orda. yüzü de kızarmıyo hayvanın. 2 sezon önce miydi neydi? galatasaray şampiyon olduğunda da gs yi şampiyon yapıcaz demişti şerefsiz. ben bhu adamın beşiktaşlı olduğuna inanmıyoum. adam inönüdeki maçlara bişe gitmiyo yaa. yüzü yok ki nasıl gelsin. serdar bilgilinin ayağını kaydırdı şerefsiz geldi kazık çaktı beşiktaşa gitmiyo.

ulan daha ne diyelim bilmiyorum ki. adamdaki yüzsüzlüğe bak. defol git diyoruz halâ orda. yüzü de kızarmıyo hayvanın. 2 sezon önce miydi neydi? galatasaray şampiyon olduğunda da gs yi şampiyon yapıcaz demişti şerefsiz. ben bhu adamın beşiktaşlı olduğuna inanmıyoum. adam inönüdeki maçlara bişe gitmiyo yaa. yüzü yok ki nasıl gelsin. serdar bilgilinin ayağını kaydırdı şerefsiz geldi kazık çaktı beşiktaşa gitmiyo.

usta bu adam 90 dakika boyunca s..tir git demirören de yine gitmez :vur

yeeeterrrrrrrrrrrr yıldırım demirören yeeetteeeeerrrr

basımızda tüpcü onun altında sapsal denizli oldukdan sonra degil sampiyonluk avrupaya bile gidemeyiz biz ...

Kimi veya neyi alkışlamış bilmiyorum ama
Alkışlamak kötü bişey değil ki.

ayriyetten GS taraftarınıda tebrik etmek lazım, bizim taraftarlar yeter yıldırım demirören diye tezahurat ederken tüm samiyen bize eşlik etti...

cok merak ediyorum inönüdeki ilk macta demirören ve denizliyi taraftarlar yerden yere vururken onlar bu tepkilere nasıl kalacaklar

Geri