Beşiktaş vazgeçti, G.Saray ısrarlı!

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
Ersan Gülüm transferinde sıcak gelişmeler yaşandı.. Ajansspor'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş genç oyuncudan vazgeçti, Galatasaray ise girişimlerini sürdürüyor..

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, bugün Milliyet binasında buluştu ve Ersan Gülüm'ün transferi için görüşmeler yaptı.

Ajansspor'un edindiği bilgiye göre görüşme az önce sona erdi ve iki taraf anlaşma sağlayamadı. Beşiktaş'ın 3,5 milyon euro olan teklifi 4 milyona çıkarttığı, ancak Adanaspor'un 6 milyon euro istediği öğrenilirken, tarafların olumsuz bir şekilde masadan ayrıldıkları belirtildi.

Büyük ihtimalle Beşiktaş'ın Ersan transferinden vazgeçtiği, yıldız futbolcu için Galatasaray'ın cidi şekilde devrede olduğu kaydedildi. Transferin bitmesinin an meselesi olduğu iddia edilmesine rağmen, Adanaspor'un diğer kulüplerle de görüşmeşlerinin sürdüğü ve bir sürprizin yaşanabileceği de öne sürülüyor.

ajansspor

6 milyon euroya altın kaplama futbolcumu satıyolar..

hayal dünyaları baya geniş ama G.saray alsın (:)

Haber Doğru İse G.Saray'ın Yaptığı Hiç Etik Bir Davranış DeğiL Ersan DefaLarca Beşiktaş'ta MutLuyum Burada KaLmak İstiyorum Dedi BunLarı SöyLeyen Bir FutboLcuyu ALmakta MidesizLiktir.

Beşiktaş istemiyor zaten, bizim istememiz ne gibi bir "miğdesizlik" oluyor onu anlamadım? Istemeyen birini de zorla alacak değiliz. Adı üstünde "ilgilenmek", sorup soruşturma meselesi...

adana başkanı kendini çakal sanıyor işte başka bi açıklaması yok çocuk bas bas bağırdı beşiktaş ta oynamak istiyorum diye ama bu 6 milyon euro9 etmiyor malesef.ben he riki kulübün yerinde olsam almam olur biter.

Beşiktaş istemiyor zaten, bizim istememiz ne gibi bir "miğdesizlik" oluyor onu anlamadım? Istemeyen birini de zorla alacak değiliz. Adı üstünde "ilgilenmek", sorup soruşturma meselesi...

Beşiktaş İstemiyor DeğiL Adanaspor Başkanı Bayram AkgüL'ün DönekLiğine TahammüL Edemiyor. Daha Önce Ersan Beşiktaş'ın FutboLcusudur Diye Orda Burda Konuşan Adam Bugün G.Saray'La Masaya Oturuyor Ersan GüLüm'de Her Fırsatta BeşiktaşLı OLduğunu KuLübünden AnLayış BekLediğini ve Uzun YıLLar Beşiktaş'a Hizmet Etmek İstediğini SöyLedi.
G.Saray'ın MidesizLiği Adanaspor Başkanının Yaptığı DönekLikten Pay Çıkarmaya ÇaLışmasıdır Kimse Kusura Bakmasın.

Geri