"Beşiktaş ne isterse o olacak"

icemen

New member
Reaction score
0
fft1mm882201.jpg

Denizli, bir gazetecinin sorduğu "Siz geçtiğimiz aylarda 'bu sezon şampiyon, ligin bitimine 4 hafta kala belli olur' demiştiniz. Hala bu görüşte misiniz" sorusuna "Beşiktaş, bu ligin tayin edicisidir. Beşiktaş ne isterse o olacak" yanıtını verdi.

Tecrübeli teknik adam, son günlerde sağlık durumu ile ilgili yapılan haberler üzerine, şunları söyledi: "Sağlığımla ilgili yapılan haberler başka haberlere benzemez. Bu konuda abartılı haber yapılması ve yanlış bilgiler verilmesi çok yanlış bir tutumdur. Çünkü bu konu sadece beni değil, çevremi ve ailemi de yakından ilgilendiriyor. Evet bir operasyon geçirdim. Ama bu operasyonun kalbimle ilgili olduğu yönünde haberler yapılıyor. Ben böbrek bölgesinden ameliyat oldum. Sağlığımla ilgili yapılan haberlerin yüzde yüz doğru olması gerekir. Şu anda bir problem var ama Ben takımın lideriyim ve liderlerin fedakarlık yapması gerekir. Yaptığımız fedakarlık çok büyük olmasa da, hayati risk içermese de bu fedakarlığı yapıyorum. Doktorlarımla sürekli temas halindeyim. Ameliyat sonrası süreci bu şekilde geçireceğim."

Denizli, takımın genel durumu ile ilgili bir soru üzerine de şu yanıtı verdi: "Genel tabloya bakıldığı zaman, ertelenen Büyükşehir Belediyespor maçımızı oynarsak, ki ben bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum, Galatasaray maçını da kazanırsak, durumumuz sezonun ilk yarısının bitiminden daha iyi olacaktır."​

KAYNAK

Olucaktır,bitecektir sözLerini duymak ıstemıyoruz.. !! Direk oLarak hedefe koşar adımLarLa gitmek istiyoruz anLa şunu hoca..

Geri