Beşiktaş JK 4-1 G.Birliği[TSL 20. Hafta][Tek Başlık]

icemen

New member
Reaction score
0
t9uyia.jpg
11kl8hw.jpg

Tarih: 05 Şubat 2010
Saat: 20:00
Stad: BJK İnönü Stadyumu
Hakem:Bünyamin Gezer

100-ORJINAL-ADIDAS-YENI-SEZON-BJK-DAMALI-FORMA__19225818_0.jpg

İki takım arasında şimdiye kadar yapılan maçlarda Siyah Beyazlılarımız’ın 41 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlıların yalnızca 5 galibiyeti bulunuyor. Taraflar, oynadıkları 27 maçta birbirilerine üstünlük kuramadı. Beşiktaşımız’ın lig maçlarında attığı 113 gole, başkent temsilcisi 48 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan mücadele ise 0-0 sona erdi.

2001’DEN BERİ YENİLMİYORUZ

Gençlerbirliği, Beşiktaşımız karşısında ligdeki son galibiyetini 2000-2001 sezonunda, 13 Mayıs 2001 tarihinde Ankara'da yapılan maçta 2-1'lik skorla aldı. Başkent temsilcisi, bu maçın ardından Beşiktaşımız ile ligde yaptığı 17 karşılaşmanın 11'ini yitirdi, 6'sında berabere kaldı ve hiç galip gelemedi.

BEŞİKTAŞIMIZ 17 MAÇTIR YENİLMİYOR

Beşiktaşımız, Gençlerbirliği ile yaptığı son 17 lig maçında da yenilgi yüzü görmezken, bu süre içindeki 11 maçı kazandı, 6'sında da berabere kaldı. Kırmızı-siyahlılar ile ligde yaptığı son 9 maçtan 8'ini kazanan Kara Kartallarımız, başkent temsilcisi önünde ligdeki son yenilgisini 2000-2001 sezonunda aldı.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

Siyah Beyazlılarımız, Gençlerbirliği karşısında genel toplamdaki galibiyet üstünlüğünü, İstanbul'daki maçlarda da gösterdi. Beşiktaşımız, İstanbul'da yapılan 36 lig maçının 22'sini kazanırken, sadece 1 kez yenildi. 13 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Beşiktaşımız, Gençlerbirliği karşısında İstanbul'daki tek yenilgisini 2000-2001 sezonunda, 2 Aralık 2000 tarihinde 3-0'lık skorla aldı. Siyah-Beyazlılarımız kendi evindeki maçlarda 54 gol atarken, kalesinde 20 gol gördü. Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaşımız 3-0 kazanmıştı.​

Çıkın Savaşın Gerekirse Kaybetın Tek Söz Etmeyiz..

SaLdır Beşiktaşım Taraftarın Aşkına SaLdır..

Turkcell Süper Lig'de 20. haftanın ilk maçında Beşiktaş ile Gençlerbirliği İnönü Stadı'nda karşılaşıyor. Maç 1-1 devam ediyor.

Stat: İnönü Stadı
Hakemler: Bünyamin Gezer, Mustafa Emre Eyisoy, Alper Ulusoy
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem Dağ, Sivok, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Nihat, Fink, Ernst, Tello, Tabata, Bobo
Gençlerbirliği: Serdar Kulbilge, Orhan Şam, İlhan Eker, Radeljic, Aykut, Cem Can (Dk. 45 Hurşut Meriç), Kerem Şeras, Harbuzi, Burhan Eşer, Kahe, Mustafa Pektemek

kaynak ntvspor

Sivok
ßoßo
HoLosko
Tabata

4-1

varmı ötesi ?? Işte budur beşiktaşımmmmm budurrrrrrrr... !!​

Aga Ne maçtı beaaa :)

Tabata' ya sihirli değnek değmiş :)

Holosko' nun gol atmasına çok sevindim.

Ernst biraz durgun muydu? isteksiz gibi.

İbrahim Üzülmez, Bu adam harbi deli, adam yürümeyi sevmiyo, bakkala ekmek almaya giderken bile kesin depar atıyodur :)

Ekrem Dağ, Gizli kahraman. top kaybetmeyi sevmiyo. Bu adam Beşiktaş' lı gibi oynuyo.

Nihat, umudumu yitirmedim, patlama yapacak ama ne zaman. bekliyorum.

Sivok, İşte bu maçın kahramanı. hep böyle oyna.

harika..beşiktaşım için en güzel galibiyet oldu....:)

bence maçın kahramanı denizli
takımdan çıkardık
kartalım kanatlandı bak
kim hatırlıyor
en son 4 gol hangi maçta attık
sezon sonuna kadar tayfur la çıkalım maçlara her maç gol şov yaparız
demirören denizliyide al git

Şimdi farkettim de Biz yenildiğimizde Maç konusu Fb' li, Gs' li arkadaşlarla dolup taşıyodu. Bugün yoklar hevesleri kursaklarında kaldı :)

Koca yusuf'ada atıfta buLunaLım.. Onun gibisi gerçekten türkiyede yok.. Teknigini oLgunLuguyLa birLeştirip harikaLar yaratıyor adam.. HoLosko ve Yusuf ıLk 11de başLamaLı her maç..

seyretmedim ama sonuç az da olsa beni tebessüm ettirmeye yetti..

Şimdi farkettim de Biz yenildiğimizde Maç konusu Fb' li, Gs' li arkadaşlarla dolup taşıyodu. Bugün yoklar hevesleri kursaklarında kaldı :)

Aynen...Onlar yendimi ben anasafyada konuya rastlarsam girip tebrik diyorum ama biz yennice forum birden Beşiktaşlılara kalıo nedense digerlerinde ses soluk yok :)

Bjk ayLar sonra 4 goLü birarada gördü :D
Özcan Sağ ProfiLden Bakınca Sana Harbi HıncaL uLuç'a Benziyorsun.. =D

Daha dur bakaLım kartaLımız yenı başLadı imhaya.. Devamı geLicek inşaLLah..

Aga Ne maçtı beaaa :)

Tabata' ya sihirli değnek değmiş :)

Holosko' nun gol atmasına çok sevindim.

Ernst biraz durgun muydu? isteksiz gibi.

İbrahim Üzülmez, Bu adam harbi deli, adam yürümeyi sevmiyo, bakkala ekmek almaya giderken bile kesin depar atıyodur :)

Ekrem Dağ, Gizli kahraman. top kaybetmeyi sevmiyo. Bu adam Beşiktaş' lı gibi oynuyo.

Nihat, umudumu yitirmedim, patlama yapacak ama ne zaman. bekliyorum.

Sivok, İşte bu maçın kahramanı. hep böyle oyna.

Erman hocanın yerine senimi aldılar kanka =)

Ne güzel analiz etmişsin :)

Hadi gene iyisiniz kurtardınız haftayı.

Teprikler. :durdurun

en sonunda adam gıbı mac kazandık ılk defa tabata adam gıbı ısler yaptı bı de gol attı...ama yınede 8mılyon euroluk adam degıl....

bırde yasmadan gecemıcem DELİ İBO adam hıc durmadı yahu...helal sana kocum 36 yasında ama ama hala dana gıbı kosuyoo...dewam adamım ebedıyyen kalbımızde kalacaksın....

Geri