Beşiktaş JK 1 - 2 Fenerbahçe SK (Tek Başlık)

fener yola devam inşallah bizde bugün bol farklı yenerizde hiç olmazsa puan farkı kapanır

hehe 1600>30000 :D
her açıdan üstündük bunu kendileri de biliyo aslında.

hehe bide yok bilmem kaç yüz desibel ses rekoru felan derler hani nerde?Boş boş bağırmakla bu işler olmuyo işte.30000 kişiyi Alex tek başına susturdu.her zaman sahada konuşup sahada bağıracaksın.3 puanı o zaman veriyolar:durdurun:durdurun:durdurun

Kartal EX
sirada
Chelsea var

:durdurun:biggrin:durdurun​

hehe bide yok bilmem kaç yüz desibel ses rekoru felan derler hani nerde?Boş boş bağırmakla bu işler olmuyo işte.30000 kişiyi Alex tek başına susturdu.her zaman sahada konuşup sahada bağıracaksın.3 puanı o zaman veriyolar:durdurun:durdurun:durdurun

Şu Alex de Gerard gibi adam değil mi:goz:

Derbinin GoLLeri

En Güzeli de Beşiktaşın Golü.,
TSL'de pek rastlayamadığımız Türden ve Genellikle İngilizlerin Tek Top uygulamasıyla Sonuç bulduğu Müthiş bir organizasyon mahsulü bir Gol..

Ayriyetten Fener'i ve Alex'i Tebrik Ederim..
Bizim Açımızdan, En kötü ve istemediğimiz Skoru Aldınız :Sopa :sigara:

kazima sevindim ne zaman patlayacak diye merak ediyordum bu mac oldu daha cok cevher var onda sadece kişiligi oturacak biraz daha sonra herkez kazim seytretsin (;

"Bana önlem almadılar"

Beşiktaş derbisinde şov yapan ve övgü alan Fenerbahçeli Colin Kazım, siyah-beyazlılara ağır bir eleştiride bulundu. Sarı-lacivertli futbolcu, “Sizin küçük dediğiniz takımlar bile bana Beşiktaş kadar boş alan bırakmıyor. Öyle boş kaldım ki, şov yapmaktan başka çarem kalmadı” dedi. Maçtan önce aldığı uyarıların kendisini kamçıladığını dile getiren Kazım, Beşiktaş’ın bu kadar sorumsuz oynamasının kendisini şaşırttığını ifade etti.

Kazım, “Hiç çalışmadıklarını, beni tanımadıklarını sezdim. Maçta alan daraltamadılar, bu da benim ve bizim takımın işine geldi. Çok sevinçliyim, bundan sonra kendimi oyuna daha fazla vereceğim” diye konuştu.

Kaynak: Milliyet

Yeni katıldıgım icin az gec oldu ama
Carsı ALEX ede KARŞI :):) muhahahahaaha
Arkadaslarımında dediği gibi FENERBAHCE yazıldıgı gibi okunur NOKTA

Geri