Beşiktaş JK 1 - 2 Fenerbahçe SK (Tek Başlık)

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
Volkan göreve hazır

Galatasaray ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 4 maç cezaya çarptırılan Volkan Demirel, yeniden sahalara dönecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Cezasını tamamlayan ve Zico’nun görev vermesi durumunda derbide kaleyi koruyacak olan milli kalecimiz, “Önce milli sınav var. Sonra Beşiktaş derbisi. Bıraktığım yerden devam edeceğim. Tabii ki, hocam görev verirse. Zico kimde karar kılırsa, kaleyi o koruyacak. Ben hazırım. Beşiktaş ile zorlu bir mücadeleye çıkacağımızı biliyoruz. Rakibimiz stresli. Biz ise rahat olacağız. Amacımız kazanıp, yolumuza devam etmek” dedi.

Kaynak: Fanatik

Carlos derbiye yetişiyor
Sevilla maçında sakatlanıp 1 ay sahalardan uzak kalan Roberto Carlos Beşiktaş maçında büyük ihtimalle sahadaki yerini alacak.

Fenerbahçemizin yıldız futbolcusu Roberto Carlos, Beşiktaş maçında büyük ihtimalle sahadaki yerini alacak. 20 Şubat tarihinde oynanan Sevilla maçında ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan Carlos yaklaşık 1 ay sonra ilk kez bugün takım ile çalışmalar başlayacak.

Geçtiğimiz hafta İspanya'ya giden ve kendi doktoruna da kontrol olan 34 yaşındaki futbolcumuzun ağrılarının büyük ölçüde dindiği ve hafta boyunca takım ile çalışmalarını gerçekleştirdikten sonra kesin kararın verileceği açıklandı.

Öte yandan sakatlığı bulunan Deniz Barış'ın da gelecek haftadan itibaren takım ile çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Biz bu filmi görmüştük!

Tarih 5 Mayıs 2007... Beşiktaş ile Fenerbahçemiz, İnönü Stadı’nda şampiyonluğu belirleyecek önemde bir maça çıkıyor. Lider Fenerbahçemizin 60, takipçisi Beşiktaş’ın 58 puanı var. Üçüncü Galatasaray 54 puanda. Derbinin 12. dakikasında Tuncay’ın pasında topla buluşan Kezman, ağları havalandırıyor. Kanaryamız, 90 dakikayı 1-0’lık galibiyetle tamamlayıp, puan farkını 5’e çıkartıyor ve şampiyonluk yolunda dev bir adım atıyor. Tarih 29 Mart 2008. Yine bir Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi.

İlginç bir tesadüf

Fenerbahçemiz, İnönü Stadı’na yine rakibinin 2 puan önünde gidiyor. Ve derbi, yine şampiyonluk yolunda iki takım açısından da çok büyük öneme sahip. Sarı-Lacivertli futbolcularımız, Beşiktaş’ın puan kaybıyla 1 puan geriden, 2 puan öne geçmelerinin ilginç bir tesadüf olduğunu vurgularken, “Demek ki, tarih yine tekerrür edecek. Beşiktaş’ı İnönü’de bir kez daha yenip, puan farkını 5’e çıkaracağız. Kazanırsak, hem şampiyonluk yolunda avantaj yakalayacak hem de büyük moral kazanacağız” diye konuştu.

Ve Fenerbahçe lider

Geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçemiz, bu sezon 27. haftada ilk kez liderlik koltuğuna oturdu. Haftaya lider giren Beşiktaş, 4. tamamladı. Galatasaray, 2. sıradaki yerini korurken, Sivasspor ise bir basamak yükselip 3.’lüğe çıktı.

10 eksikle başlıyorlar

Kasımpaşa maçı sonrası teknik direktörümüz Zico’nun iki gün izin verdiği Fenerbahçeli futbolcularımız, derbi hazırlıklarına bu akşam 17:00’de yapacakları antrenmanla başlayacak. Bu ilk idmana, milli takımlardaki Volkan, Yasin, Aurelio, Gökhan, Uğur, Selçuk, Kazım, İlhan ve Maldonado ile sakatlıktan yeni çıkan, ancak ağrıları bulunan Roberto Carlos katılamayacak. Fenerbahçemiz, tam kadro ilk çalışmasını ancak perşembe günü yapabilecek.

Kaynak: Fanatik

Zico kimi oynatacak?

Cumartesi günü Beşiktaş’la şampiyonluk yolundaki en önemli 90 dakikaya çıkacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Arthur Zico sıkıntılı. Zira Brezilyalı teknik adamı zorlayan 4 önemli konu var. Bunlarda ilki sarı kart cezalısı olan Deivid’in yerine kimi oynatacağı. Zico, bu mevkide öncelikli olarak Ali Bilgin-Kazım Kazım ikilisinden birine şans vermeyi düşünüyor. Ancak Zico, bu mevkide “farklı bir hamle” yapmanın getireceği yararlar üzerine de düşünüyor.

20v0z5w.jpg

BÖYLESİNE RADİKAL DEĞİŞİKLİK

BU da Gökhan Gönül’ü sağ sanatta oynatıp, sağ beke Önder’i çekmek. Volkan’ın cezasının bitmesi de Zico’yu kararsızlığa itti. Fenerbahçe Teknik Direktörü, Volkan’ın yokluğunda kaleyi başarıyla koruyan Serdar’a mı yoksa, Volkan’a şans verse? Zico’nun kafasının bir bölümü şu sıralar bu soruya yanıt aramakla meşgul. Selçuk’un son iki haftadaki performansının vasat olması, Zico’nun aklına Maldonado alternatifini getiriyor. Ancak böylesine önemli bir maçta böylesine radikal bir değişikliğin faturasının büyük olabilecek olması, Brezilyalı teknik adamı düşündürüyor. Zico sıkıntıya sokan son neden ise milli takımlara giden 7 futbolcu. Bir yandan bu oyuncuların sakatlanma ihtimali, diğer yandan derbi öncesinde önemli oyuncularıyla antrenman yapamama Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün güç günler geçirmesine neden oluyor.

Kaynak: Sabah

fenerbahçe derbilerde en çok takıldığı takım... bi şekilde yeniyorlar fenerbahçeyi... ama o gün tarih tekerür etmicek diye düşünüyorum .. in$aLLah oLede oLur :D

Carlosun yetişmesi iyi olur Fenerbahçenin kazanacağını düşünüyorum.

derbilerin favorisi yoktur.bu maç chelsea maçının hemen öncesinde olacagı için avantaja ya da dezavantaja dönüşebilir.
takımımızın oyun şablonu belli.hangi dakikada oyuncularımızın değişeceği de.
beşiktaşın kadrosun bu maçta çok önemli olacak.gecen macta sadece 4 defansif oyuncu ile sahaya cıkmıslardı.buna ek olarak toraman oynayacak gibi.forvetlerini durdurursak sorun kalmaz.illaki gol atarız.

Vermeyiz bu maçııı.İnönüde olması bişeyi değiştirmez.fener İnönü sever unutmayın:D

inönü deplasman sayılmaz yine kazanacaz kezman atar :D

bobo atılmasa yenilmezdik bu hafta... gecen sene kupada yendik feneri yine yenecegizz.Göreceksinizzzzz:biggrin:durdurun :victory :clap:goz:

Ezer Geçeriz Chelsea Ii Izlesin Sıra Onlarada Gelecek

"Beşiktaş'a karşı oynamayı seviyorum"

Oyuncumuz Mateja Kezman, son yıllardaki en iyi performanslarından birini sergilediğini söyledi. Mateja Kezman takımın bugün sabah yaptığı antrenmanın ardından basın mensupların sorularını yanıtladı. Son yıllardaki en iyi performanslarından birini sergilediğini belirten Kezman, "Hocam, arkadaşlarım ve taraftarlar bana güvendi. Ben de bunun karşılığını verdiğimi düşünüyorum. 15 gün için de çok kritik maçlar oynayacağız. 2 Chelsea ve iki lig maçı. Chelsea maçları Fenerbahçe için oduğu kadar, Türkiye'ye için de önemli. Bu maçlarda tarih yazabiliriz. Ligde de önemli maçlar var. Roberto yavaş yavaş geliyor. Bu çok sevindirici bir haber. Bu zorlu periyoda hazırız. Bütün oyuncular yüzde yüz performanslarına ulaşıyor" dedi.

Mateja Kezman sezon sonunda gol kralı olmayı çok istediğini ifade ederek, "Ama şu anda Semih lider gidiyor. O kral olursa da çok sevinirim. Sonuçta ikimizde bu takımın önemli parçalarıyız. Semih her zaman takım zorda olduğunda katkı yaptı. Ben kulübüde olduğum zaman motivasyonumu kaybediyorum ama o öyle değil. Yedek otursa da motivasyonu en üst düzeyde. Bence Avrupa'da oynayabilecek bir oyuncu. Artık takımın çift veya tek forvet oynamasıyla ilgili konularını konuşmak yersiz. Sonuçta hocamızın kararı. Hocanının elinde iki tane iyi forvet oyuncusu var" diye konuştu.

Hafta sonu oynayacakları Beşiktaş derbisiyle ilgi olarak ise Sırp golcü, "Beşiktaş'a karşı oynamayı seviyorum. Geçen sene Süper Kupa ve lig maçında attığım gollerle birinde kupayı aldık, diğerin de şampiyonluğun yolu açıldı. Yine geçen sene yaptığımı yapmak istiyorum. Biz onlardan daha iyi bir takımız" ifadelerini kullandı.

Mateja Kezman, Chelsea maçıyla ilgili yaptığı değerlendirme de ise şöyle konuştu: "Chelsea favori olarak görünüyor. Ancak Chelsea'deki eski takım arkadaşlarımla konuştuğumda onların İstanbul'da oynamaktan çekindiklerini gördüm. Bu bizim için bir fırsat, buradaki atmosferden çekiniyorlar."

Bu arada Kezman, Semih Şentürk ile birlikte basın mensuplarına poz verdi

5nrfcl.jpg

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11175/

Artık Şakası makası kalmadı son kozumuz kezman semih ınsallah yenerız ne dıyım..

fenerbahçe son zamanlarda final karşılaşmalarını iyi oynuyor..bu maçta da taraftarlarının yüzünü güldürecektir..

"Beşiktaş'a karşı oynamayı seviyorum"

Oyuncumuz Mateja Kezman, son yıllardaki en iyi performanslarından birini sergilediğini söyledi. Mateja Kezman takımın bugün sabah yaptığı antrenmanın ardından basın mensupların sorularını yanıtladı. Son yıllardaki en iyi performanslarından birini sergilediğini belirten Kezman, "Hocam, arkadaşlarım ve taraftarlar bana güvendi. Ben de bunun karşılığını verdiğimi düşünüyorum. 15 gün için de çok kritik maçlar oynayacağız. 2 Chelsea ve iki lig maçı. Chelsea maçları Fenerbahçe için oduğu kadar, Türkiye'ye için de önemli. Bu maçlarda tarih yazabiliriz. Ligde de önemli maçlar var. Roberto yavaş yavaş geliyor. Bu çok sevindirici bir haber. Bu zorlu periyoda hazırız. Bütün oyuncular yüzde yüz performanslarına ulaşıyor" dedi.

Mateja Kezman sezon sonunda gol kralı olmayı çok istediğini ifade ederek, "Ama şu anda Semih lider gidiyor. O kral olursa da çok sevinirim. Sonuçta ikimizde bu takımın önemli parçalarıyız. Semih her zaman takım zorda olduğunda katkı yaptı. Ben kulübüde olduğum zaman motivasyonumu kaybediyorum ama o öyle değil. Yedek otursa da motivasyonu en üst düzeyde. Bence Avrupa'da oynayabilecek bir oyuncu. Artık takımın çift veya tek forvet oynamasıyla ilgili konularını konuşmak yersiz. Sonuçta hocamızın kararı. Hocanının elinde iki tane iyi forvet oyuncusu var" diye konuştu.

Hafta sonu oynayacakları Beşiktaş derbisiyle ilgi olarak ise Sırp golcü, "Beşiktaş'a karşı oynamayı seviyorum. Geçen sene Süper Kupa ve lig maçında attığım gollerle birinde kupayı aldık, diğerin de şampiyonluğun yolu açıldı. Yine geçen sene yaptığımı yapmak istiyorum. Biz onlardan daha iyi bir takımız" ifadelerini kullandı.

Mateja Kezman, Chelsea maçıyla ilgili yaptığı değerlendirme de ise şöyle konuştu: "Chelsea favori olarak görünüyor. Ancak Chelsea'deki eski takım arkadaşlarımla konuştuğumda onların İstanbul'da oynamaktan çekindiklerini gördüm. Bu bizim için bir fırsat, buradaki atmosferden çekiniyorlar."

Kaynak:fenerbahçe resmi sitesi !!

Geri