Beşiktaş, DevLer Ligi'nde Ne Yapar?

Beşiktaş, ŞampiyonLar Ligi B Grubu'nu Kaçıncı Sırada TamamLar?

• 1

Kullanılan: 3 3.0%
  • 2

Kullanılan: 25 25.0%
  • 3

Kullanılan: 25 25.0%
  • 4

Kullanılan: 47 47.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Anket kapatılmış .

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Şampiyonlar Ligi'nde 2009/10 sezonu grup kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi ve temsilcimiz Beşiktaş, B Grubu'nda İngiltere'nin Manchester United, Rusya'nın CSKA Moskova ve Almanya'nın Wolfsburg takımlarıyla eşleşti. Sizce Siyah Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nu kaçıncı sırada tamamlar?

fft1mm694591.jpg
​

Anket Fanatik.com'dan Alıntıdır.​

Diğer konudada söyledim böyle bir gruptan çıkarsa sevinirim ama bence grubu sonuncu tamamlar.

fenerlıyım dıye solemıyorum besıktas ınsallah cıkar bu gruptan ama kendı gorusum en ıyı 3 cü bitirir keske benı yanıltsa 2 ci veya 1 cı cıksa rakipleri çok sıkı defans yapan takımlar cska bi kere banko degıl nabacagı bellı olmayan bır takım wolfsburg tam denkı rakıp oda gecen sene harıkalar yarattı bayernı yendıler vs vs :D allah yardımcısı olsun

Manu lider cıkar ikinci üçüncü takım cok ince hesaplarla son macta belli olur sansımız varsa ikinci cıkarız gibime geliyo

Keşke 1 veya 2. diyebilsem ama 4. lükten başka bir şansı yok gibi görünüyor bana.

(Şahsi fikrim :gulumseCocuk:)

2 cı veya 3 cuncu olur ama tabı ısı zor bırazda ınsanın ballı dogması lazım :D

Manu
WoLfsburg
Beşiktaş
CSKA

oLur diye düşünüyorum. .

yapsa yapsa altına yapar.7-0 olur 9-0 olur 8-0 olmazzzzz
bkj şampiyonlar ligine kaldı diye iddaa +9 gol oranlarını çıkarttı....oynayan kazanır manchester 1 bitirir..wolsburg 2 olur

İçerde alacağımız CSKA 3 puan+ Wolsburg 1puan=4 puanla tamamlarız.

Bu futbolla sonuncu olur.

Temennimiz tarihi fark olmasın.Yorumda kötü birşey çıkartmayın.

Görünen köy bunu gösteriyo.

Geri