Beşiktaş, DevLer Ligi'nde Ne Yapar?

Beşiktaş, ŞampiyonLar Ligi B Grubu'nu Kaçıncı Sırada TamamLar?

• 1

Kullanılan: 3 3.0%
  • 2

Kullanılan: 25 25.0%
  • 3

Kullanılan: 25 25.0%
  • 4

Kullanılan: 47 47.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Anket kapatılmış .

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Şampiyonlar Ligi'nde 2009/10 sezonu grup kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi ve temsilcimiz Beşiktaş, B Grubu'nda İngiltere'nin Manchester United, Rusya'nın CSKA Moskova ve Almanya'nın Wolfsburg takımlarıyla eşleşti. Sizce Siyah Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nu kaçıncı sırada tamamlar?

fft1mm694591.jpg

Anket Fanatik.com'dan Alıntıdır.

Diğer konudada söyledim böyle bir gruptan çıkarsa sevinirim ama bence grubu sonuncu tamamlar.

fenerlıyım dıye solemıyorum besıktas ınsallah cıkar bu gruptan ama kendı gorusum en ıyı 3 cü bitirir keske benı yanıltsa 2 ci veya 1 cı cıksa rakipleri çok sıkı defans yapan takımlar cska bi kere banko degıl nabacagı bellı olmayan bır takım wolfsburg tam denkı rakıp oda gecen sene harıkalar yarattı bayernı yendıler vs vs :D allah yardımcısı olsun

Manu lider cıkar ikinci üçüncü takım cok ince hesaplarla son macta belli olur sansımız varsa ikinci cıkarız gibime geliyo

Keşke 1 veya 2. diyebilsem ama 4. lükten başka bir şansı yok gibi görünüyor bana.

(Şahsi fikrim :gulumseCocuk:)

2 cı veya 3 cuncu olur ama tabı ısı zor bırazda ınsanın ballı dogması lazım :D

Manu
WoLfsburg
Beşiktaş
CSKA

oLur diye düşünüyorum. .

yapsa yapsa altına yapar.7-0 olur 9-0 olur 8-0 olmazzzzz
bkj şampiyonlar ligine kaldı diye iddaa +9 gol oranlarını çıkarttı....oynayan kazanır manchester 1 bitirir..wolsburg 2 olur

İçerde alacağımız CSKA 3 puan+ Wolsburg 1puan=4 puanla tamamlarız.

Bu futbolla sonuncu olur.

Temennimiz tarihi fark olmasın.Yorumda kötü birşey çıkartmayın.

Görünen köy bunu gösteriyo.

Geri