Beşiktaş Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

http://www.hackhell.com/fenerbahce/...zmisiiin-p-once-transfer-yapmayi-ogrenin.html

AçıLış Saati 07:46 PM
KapatıLma Saati 09:25 PM ( Lazish Tarafından )

HeLLDeviL Kardeşimiz Fenerbahçe BöLümündeki aL Bunu aLamazmısın FeLan FiLan BaşLıkLı Konuya YORUM Yapıp O BaşLığı EditLemiyorsa Bide Üstüne ÜstLük GeLip Bizim BaşLığı EditLiyorsa Onun Ben AdaLetine Kurban oLurum.

http://www.hackhell.com/besiktas/585004-mehmet-topuz-bjkta.html

KesiLmiş, BiçiLmiş Konumu Kapatmanızı İstiyorum.

İyi GünLer.

şimdilik herhangi bi yaptırım uygulamıyorum sadece uyarıyorum, bir daha beşiktaş bölümünde bu tarz yazışmalar görürsem bu sefer 3-5 gün değil 1 aylık ceza alacaksınız ..

bölüm modları geldiklerinde konuyu inceleyip gereksiz postları silsinler lütfen ..

30'a yakın mesaj siLdim gerçekten yazık yaa.
AdamLar 7/24 Sohbet başLığı vardı benim herteLden'e takıLdığım zamanLar resmen oraya çevirmişLer..Hayır daha 2-3 Hafta öncesine kadar şikayetLerde buLunuyordunuz böLümünüz hakkında sataşmaLar tahrikLer var modLar görevini iyi yapamıyor diye görev istediniz aranızdan biri için.Bunun içinmiydi ?
(Şu dakikadan sonra)Ben burada oLduğum sürecede 1 tane Bjk modu aramıza katıLamıcak bunun garantisini verebiLirim !!
güzzeL şeyLer bu yaptıkLarınız devam edin yarın sabote ediceğiniz konuyu önceden söyLeyinde biLeLim.
Şu dakikadan sonrada atıLan her saçma postu siLmekLe beraber ceza aLması için eLimden geLeni yapıcam
Hadi iyi forumLar.

GerekenLere Gereken YapıLacaktır...

Şu KonuLarda Rakip Takım TaraftarLarı AteşLi Ve Kışkırtıcı CevapLar VermezLerse KonuLar Bu NoktaLara GeLmeyecek...

Neyse Sıradaki...

Beşiktaş bölümüünde ki Mehmet Topuz konusunun açılmasını rica ediyorum tek başlık fb bölümünde oraya da düşüncelerimizi yazmamızı istemiyosunuz. Kimseyi de kışkırtmıyorum onlar her lafın altından bişeyler çıkarmaya çalışıyo.

Beşiktaş bölümüünde ki Mehmet Topuz konusunun açılmasını rica ediyorum tek başlık fb bölümünde oraya da düşüncelerimizi yazmamızı istemiyosunuz. Kimseyi de kışkırtmıyorum onlar her lafın altından bişeyler çıkarmaya çalışıyo.

ReaList kapattı onun açması daha doğru oLur..

Geri