Beşiktaş Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

Gereken YapıLacaktır... Konu KapatıLdı Sıradaki...

Forum Kuralları

Başka bir kullanıcı tarafından iletilenlerin herhangi bir şekilde saldırgan ya da rahatsız edici olduğunu düşünmeniz durumunda site yöneticileri ile bağlantıya geçmeniz gerekmektedir. Bu sözleşme ile bizi (burada ya da baska bir yerde belirtilmiş olsun ya da olmasın) tarafınızdan gönderilen verilerin herhangi bir nedenle tarafımızdan silinmesi ya da değistirilmesi konusunda, yetkili kılmaktasınız.

1.Forum'da siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.Ayrıca, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılamaz.

29. Herhangi bir alanda kişileri,kurumları,kuruluşları veya devlet'i küçük düşürecek resim,yazı,alıntı vb. şeyler kesinlikle yasaktır.Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi forumdan silme hakkımız saklıdır.

Kullanıcıların ben görmedim okumadım deme hakları yoktur !

Tüp BeyinLi Başkanın

Tüp ßeyinLi ßaşkanımız

aynı userın bu ve benzeri birçok postu bulunmaktadır...

hiçkimsenin hiçkimseyi aşağılama lüksü yoktur olamazda...

1 değil 5 değil defalardır aynı hakaretler aynı bölümde çeşitli kullanıcılar tarafından tekrarlanmaktadır...

gerekenin yapılacağına yürekten inanıyorum...

1.Forum'da siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.Ayrıca, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılamaz.

http://www.hackhell.com/besiktas/623712-quotbu-tribunleri-temizleyecegimquot.html#post4701406

onlar bedava bilet alıp içeri giren karagümrük grubu. ve olayları çıkaranlar da yine tüpçü tarafından tribüne sokulan kırmızı siyah formalı karagümrük taraftarı. bilip bilmeden konuşma.

beşiktaş bölümü = başkanına hakaret bölümü oldu çıktı artık

forum kuralları bu kadar açık ve netken nasıl böyle fütursuzca atıp tutabiliyorlar:thumbdown:

lütfen ilgilenir misiniz

http://www.hackhell.com/besiktas/623511-bir-kartal-yuvasi-hikayesi.html#post4701414

Aynı postu daha oncede attı uygunsuz bulup Üst yönetim sildi fakat Üye ısrarla aynı yazıyı yazma çalışmalarında postun silinmesi ve Uyarılmasını rica ediyorum...

http://www.hackhell.com/besiktas/623712-quotbu-tribunleri-temizleyecegimquot.html#post4701406

beşiktaş bölümü = başkanına hakaret bölümü oldu çıktı artık

forum kuralları bu kadar açık ve netken nasıl böyle fütursuzca atıp tutabiliyorlar:thumbdown:

lütfen ilgilenir misiniz

TÜPÇÜLÜK başkanın mesLeği.. ;) bunda aLınacak ve ikide bir şikayet ediLecek bi yer buLmuyorum ben..

TÜPÇÜLÜK başkanın mesLeği.. ;) bunda aLınacak ve ikide bir şikayet ediLecek bi yer buLmuyorum ben..

burada meslek betimlenmiyor siz de gayet tabi biliyorsunuz o kavramı aşağılamak için kullanmaktalar... nasıl bu kadar saf niyetli olabiliyorsunuz anlamıyorum cümlenin kuruluşuna baksanız bile anlarsınız aşağılamak için söylendiğini:001_huh:

..єЯDєM..;4701432' Alıntı:

Lazish arada kaynamasın =)

http://www.hackhell.com/besiktas/623511-bir-kartal-yuvasi-hikayesi.html#post4701414

Aynı postu daha oncede attı uygunsuz bulup Üst yönetim sildi fakat Üye ısrarla aynı yazıyı yazma çalışmalarında postun silinmesi ve Uyarılmasını rica ediyorum...

burada silinmesi gereken benim msjım değil dikkatinizi çekerim, silinmesi gereken şey o konunun belirttiğim o bölümü

sanki yanlış yazan o değil de benim:durdurun

süresiz bandan geri dönen biri için açılan konuda "kurallara uyarak" diye bir ibare geçiyor tezatı görmediniz mi hala :001_huh:

konunun o bölümünün silinmesini rica ediyorum çünkü yanlış bilgilendirme var

hayır bu hakaret oLmuyor.. gazeteLerde daha fenaLarı yazıyor merak etme.. ;)

kuraLLara uyarak'a geLecek oLursak: o resmi bir yazı değiL yani istedikLerini yazabiLirLer "kuraLLara uyarak"

Arkadaşım Şu OLayı Senden Başka Büyüten Birisi Var Mı? Neden Uzatıyorsunuz Bu Konuyu Bu Kadar? Bu Konudaki Benzer MesajLar SiLinecektir...

Geri