Beşiktaş 3-0 V. PLzen [UEFA Avrupa Ligi 3. Ön ELeme]

Necip Göz Kamaştırdı Kendine Güveni GeLmiş Uzun Pas Atıyo AraLara Kaçıyo Şut Çekiyo Harikasın Necip (=
Quaresma BiLdiğimiz Gibi 1 GoL 1 Asist 1 Kırmızı OLeeyyy OLeyy OLeyyy.
Gecenin GizLi KahramanLarı Bobo ve Hakandı.
Bu Takım Bu Sene Yene Yene Şampiyon! :)

Bu Necip'ten çooook iş çıkar on numara topçu olacak valla. Quaresma biraz daha ısınsa takımda gerçekten harikalar yaratır, çok sevildiğinin farkında. Güzel günler bizi bekliyor.

Beşiktaş'ın futbolunu, Q7'sini, Necip'ini ve forumdaki kartalları tebrik ediyorum =)

bir önceki tur hariç, rahat bi maç izlemeyeli uzun zaman olmuş..bu sene stresten uzak maçlar bizleri bekliyor..=)

tebrikler Kartalım..Q7 ve Necip, harikaydınız..

Spikerin dediği gibi 1 gol 1 asist 1 kırmızı kart daha ne yapsın Quaresma...Necip Tr nin en iyi Türk yıldızı olucak 19 yaşında böyleyse 1-2 sene sonra barca real kapar...

ÖzLedigimiz beşiktaşta taşLar yavaş yavaş yerine oturuyor..Q7 kaybettıgı topu kapmak ıcın kendı defansına kadar dönüyorsa,deLgado gibi pres nedir bıLmeyen adam rakibe basıp top çaLıyorsa demek kı bıseyLer oLuyor yavaştan { oLumLu }..

Ayrıca ferrariyi bu forma aLtında görmeyi gerçekten özLemişim..Adamın sahada ki duruşu yeter..

TebrikLer beşiktaşım..Allahın izniyLe güzeL günLer bizi bekLiyor.. ;)

Quresma Futbolu 5 para etmez Vasat İnter'de Bile neden oynamadı belli etti .
İlk kez 90 dk seyrettim bu adam İlerde BJK için Lincoln 2 olacak .
Adam Artiz orta sahadan arkadan bacakla top atmalar felan .
Bu adam , Futbolcu değil Şovmen .

BJK'de başarısızlık gelirse BJK'li tarafların bel bağladığı Q7 en başta Teknik Direktör 2. sırada olacaktır .

Orta sahasız top oynatıyor Schuster Orta sahada Ernst tek ilerde 4-5 hücumcu arkada 4 adam .

Alan orta sahada 40 m top sürüp BJK kalesinde tehlike yaratıyor .
Schuster Maradona gibi orta sahasız top oynayabileceğini sanıyor herhalde
:durdurun

Türkiye liginde Kaos futbolu oynanıyor orta sahası kalabalık her takımdan sen bu manteliteyle TR liginde çok gol yersin .
Herkes Plzen değil .

Tabi konuşmak için daha erken fakat oda anlayacaktır bu sistemle BJK'nin futbol oynayamacağını .

Q7 adama takılıp düştü Hakemde penaltı çaldı BJK için şanslı bir andı .
Öyle uydurma penaltılar genelde Türk takımlarının rakiplerine çalınır .

Hayırlı uğurlu olsun Artiz topçunuz Q7
:hhmencool:

LEKE' YE MEKTUP
Sevgili Leke

Sen bu mektubu okurken Beşiktaşım çoktaaan Tur atlamış, Q7 doksana takmış, asistini yapmış, rakip defansı maymuna çevirmiş olacak. :001_cool:

LEKE' YE MEKTUP
Sevgili Leke

Sen bu mektubu okurken Beşiktaşım çoktaaan Tur atlamış, Q7 doksana takmış, asistini yapmış, rakip defansı maymuna çevirmiş olacak. :001_cool:

:lol:

Rakip 9 kişi kalmış olacak onuda ekleseydin
İlk maçtan sonra yazdıklarınızda ortada .

Daha dur Q7'inizi Anadoluda Deplasmanda görücez
Bir Kayseri - Bir Bursa - Bir Antep

Daha önemli Avrupa ligi maçlarında
Teknik Direktörünüzün hedafi Avrupa'da Final
Görücez daha neler neler görücez
:D

anadoluda da görürüz hep birlikte.. dişli rakiplerde de görürüz.. benim de kaygılarım yok değil ama,ben güveniyorum kartalıma.
ama şu takımdan hiç mi olumlu sinyallar almadınız dostlar ? tarafsızca bakarsanız siz de bazı şeylerin farkına varacaksınız .)

Geri