Beşiktaş 3-0 G.Antepspor (TSL 4.Hafta)(Tek Başlık)

Maç 3-0 Beşiktaş kazandı...

skor güsel futbol kötü o kadar gol kaçtı olacak şey deil bizim bitirici topçumuz bobonun kaçırdıklarını aklım almıo yahu...

ayrıca hakem berbattı remsne futbol oynatmamak için elinden geleni yaptı kırmızı kartla atılan elemanın ilk sarı kartı çok gereksizdi ayrıca boboya gösterdiği sarı kart akıl alır gibi deil bu mantıkla her korner 2 kırmızı kartla biter...

holosko ve tello sanki ölü gibiler ne olmuş bu adamlara anlamadım ayrıca delgadosuz daha ii oynadık resmen bizim yıldızlarımız sönüormu ne yada ters giden ne anlamadım

3 puan herşeye rağmen güsel ama daha çok gol beklerdik o kadar pozisyona umarım bi daha böle olmaz ya bu maç derbi olsaydı ve o kadar gol kaçırsaydık sonrada yeseydik ?????

skor güsel futbol kötü o kadar gol kaçtı olacak şey deil bizim bitirici topçumuz bobonun kaçırdıklarını aklım almıo yahu...

ayrıca hakem berbattı remsne futbol oynatmamak için elinden geleni yaptı kırmızı kartla atılan elemanın ilk sarı kartı çok gereksizdi ayrıca boboya gösterdiği sarı kart akıl alır gibi deil bu mantıkla her korner 2 kırmızı kartla biter...

holosko ve tello sanki ölü gibiler ne olmuş bu adamlara anlamadım ayrıca delgadosuz daha ii oynadık resmen bizim yıldızlarımız sönüormu ne yada ters giden ne anlamadım

3 puan herşeye rağmen güsel ama daha çok gol beklerdik o kadar pozisyona umarım bi daha böle olmaz ya bu maç derbi olsaydı ve o kadar gol kaçırsaydık sonrada yeseydik ?????

Aynen katılıyorum delgado kotu oynadıgı zaman takımı yavaslatıyor bugun bambaşka bi beşiktaş vardı ayrıca maç 1-0 bitseydı haklıydın fakat 3 tane attık kaçan golleri artık uefadaki metalikacı genclere ondan sonrada belediyemize atarız =)

yorumunla desteklediğin için tşk ederim ama yinede beni bu maçta 3 kesmedi gerçekten kesmedi kesmemesinin sebebide çok basit kaçtı ya BEŞİTAŞ topçusu o golleri kaçırmamalı

edit: ha bide cisse zapo ve sivok varki dillere destan hele cisse adı en az geçipte en çok iş yapan adam adı az geçio die bişey yapmadığını sananlar var ama delgado girmeden önce ne kadar hızlıydık o toplar kimden çıkıordu bi bakın hepsinde cisse imzası ;) zapo asistide çaktı helal olsun sivokta gelio yavaş yavaş defans sağlam inş bu sene

Ziya Şengulmudur nedır o armut bile Beşiktaşı Savunupta Antepi Çatır Çatır Ezdi Diyorsa Bizim Susup Kıs Kıs Gülmemiz Lazım =) Ayrıca Nobreye O Atılmayan Paslarda Sinir Kupu Oldum Bu Adama Bobonun Ve Serdar Özkanın Kastımı Var...

hakkatten eLeştiriLer vardı nerden buLdunuz bu 'çek'Leri diye ama şu anda en sağLam defans kurgusu gibi zapo-sivok.. =)
tebrik ederim Lideri..

bu sene böyle giderse UEFA'da fenerin sahasında GS'ye çalım atar Şampiyon oluruz ve Ligdede ŞAMPİYON oluruz.....:hhsigara

ulan saraçoğlunda üçlü çekcez ya en çok ona seviniom tüm saha bzim olacak :D gitmişken tuvaletleri falanda kırarız azizin parası çok nasıl olsa yenisini yaptırsın sefacığı için :D

bekle bizi UEFA FİNALİİ GELİYORUZ ULAN!!!!!

Geri